BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 15, 2011

Kerana Terlalu Excited Menconteng Ujang...


Best eh segmen tu?

Ada yang mintak supaya panjangkan sampai malam. Erk! Okeh, okeh... Saya sambungkan sampai kul 9 malam. Boleh?

Ade beberapa orang blogger yang sangat excited 'mengejoinkan' diri dengan segmen ni sampai melanggar peraturan. Kan da kata guna PEN yang ade kat header tu, memandai lak buat guna PAINT. Hahahaha~ Kan dah terlebih cantik tu! :p

Cantik terlebih...

Kalo cantik macam ni lah, yang lain mesti kalah punyeee... Jenguk SINI untuk penjelasan. Hahaha~ Camni boleh ke Ujang? Biar Ujang je putuskan sama ada boleh diterima ke tak yeee... Hahaha~

Nak tengok yang lain-lain punye contengan? Gi jenguk link diorang kat bawah ni haaa...

  1. http://bintangkita080808.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  2. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  3. http://www.my-shopping2u.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  4. http://www.rafinamimi.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  5. http://hannah-here.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  6. http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html 
  7. http://www.adybudika.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  8. http://misztrex.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  9. http://efagurlz.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html

Yang lain-lain nak join, boleh gi SINI. Dah panjangkan sampai 9 malam nehhh... Kang kesian Ujang nak kene pilih mana yang cantik, mana yang buruk... :p

16 comments:

zuwaidah said...

nampak mcm MJ la pulak...putih gebus

cik pulau said...

errkk..cik pulau buat dua2..
hahha

Miss Ran said...

erk ni sgmen mmg kene tarik dri

bab conteng fail

AdyBudika said...

jeles la tuh

sergeant keroro said...

haha, siyes macam MJ.

billy jean, in my heart. XD

mas saari said...

tak aci sunah...akak bantah! hehehee
guna paint memang boleh buat cantik2..tak setuju!

AdyBudika said...

mas jeles!!! ahahahahaha...sanggup langgar peratuaran asalkan hasilnya memuaskan..ahahahah

b a m b a m ' s said...

kalau akak jd letchurer..mark paper org x jwb soklan nie.. telur ayam daku tepek kat dahi!kah3..

Isteri Encek Bard said...

HAHHAH ADY PUNYER LUKISAN CAM DAK TADIKA, KALERFULL MA

shopping2u said...

hahahaha..tak acik ..tak acik !!!cantik tuu,,kalah le kami

☀ Izzaty Hedry☀ said...

sis sunah !.. edit guna paint tak di bnarkan lah... huhuhuhu.. just gna pen tu sja.. bantah >!.. ikot akk mas kata ..

Hannah said...

hhuhuhu... adi budika.. x aci la cenggini...

Fyzal said...

dah rupa macam Michael Jackson pun ada. bile letak rambut panjang camtu.

Farah-Zii said...

tuh pakai pen ke pakai paint tuh? hahaahah...

Ujang9897 said...

hahahah

ady sengal..guna pen tu jer dah la...grrr

EZAN IDMA said...

hhHAHAHAH COMEL

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.