Macam Ni Lah Kita...

June 06, 2011


Hurmmm...

Macam ni lah kita... Jarang nak baca paper, nak jenguk berita online pun payah, walaupun mengadap laptop berinternet hari-hari. Kata blogger, tapi berita terkini tu payah benar nak amek tau. Ada tu sampai hangit dah berita, baru sampai depan mata dia. Sebab sebelum ni sibuk blogwalking ajeee...

Ehhhh, jangan salahkan blogwalking pulak!

Haa... Nape tak boleh? Sebab sekarang ni kat blog pun ada berita! Malah sebarannya lagi cepat! Cuma kena pandai-pandailah pilih blog mana. Dah makin banyak blog yang bernichekan sebaran maklumat sekarang ni. Kalau dulu ada blog Borak Kosong, sekarang dah ada dah yang baru, macam...macam...macam... Macam Ni Lah!



Iyeee... Memang nama blog dia gituuu~ Macam Ni Lah... Macam-macam berita boleh dibaca kat situ. Kalau dah malas nak jenguk online newspaper, atau malas nak kuar beli paper kat gerai mamak, bolehlah jenguk blog tu, ok?

Macam-macam ada... Hehehe..

You Might Also Like

14 Comments

  1. ehehe..tadi aku dgr berita kat fb pasal x student skolah adik aku..kena rompak pastu kena rogol..wuu dasat..berita kat fb je..ehhe

    ReplyDelete
  2. blog ni saya suka singgah dan baca...
    menarik..

    ReplyDelete
  3. kadang2 blog lagi cepat dari berita tau! :D

    ReplyDelete
  4. huhuuhuu tak sedar blog sy di review lagi mekasyehhh :)

    ReplyDelete
  5. hehe, tau takpe. berita online mudah dan sensasi :D

    ReplyDelete
  6. macam ni lah kita memang rajin dapatkan berita sensasi.
    pepagi pun dah ada update terkini

    ReplyDelete
  7. dl masuk kejap sbb header die jadi pilihan en fahrin ashaari ek?
    hehe

    ReplyDelete
  8. kirin: yeahh jumpe gathering sb kat tmn tasik metropolitan,

    mekaseh kt kwn2 yg setia singgah di blog saye, terharu tawwwww...

    ReplyDelete
  9. tbe2 cik pulau rasa macam ketepuk je atas dahi tang yang tak suka baca paper tu.. hahaha..

    tak pernah singgah lagi blog dia..
    nak singgah jp.. lalala~.^^,

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com