BLOG ENCIK SUAMI

Monday, June 6, 2011

Macam Ni Lah Kita...


Hurmmm...

Macam ni lah kita... Jarang nak baca paper, nak jenguk berita online pun payah, walaupun mengadap laptop berinternet hari-hari. Kata blogger, tapi berita terkini tu payah benar nak amek tau. Ada tu sampai hangit dah berita, baru sampai depan mata dia. Sebab sebelum ni sibuk blogwalking ajeee...

Ehhhh, jangan salahkan blogwalking pulak!

Haa... Nape tak boleh? Sebab sekarang ni kat blog pun ada berita! Malah sebarannya lagi cepat! Cuma kena pandai-pandailah pilih blog mana. Dah makin banyak blog yang bernichekan sebaran maklumat sekarang ni. Kalau dulu ada blog Borak Kosong, sekarang dah ada dah yang baru, macam...macam...macam... Macam Ni Lah!



Iyeee... Memang nama blog dia gituuu~ Macam Ni Lah... Macam-macam berita boleh dibaca kat situ. Kalau dah malas nak jenguk online newspaper, atau malas nak kuar beli paper kat gerai mamak, bolehlah jenguk blog tu, ok?

Macam-macam ada... Hehehe..


14 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lum pernah msk blog tu lagi

JIJI YU said...

ehehe..tadi aku dgr berita kat fb pasal x student skolah adik aku..kena rompak pastu kena rogol..wuu dasat..berita kat fb je..ehhe

aDisH.sHidA said...

hehehehe.....sunah sunah

solomolo said...

blog ni saya suka singgah dan baca...
menarik..

RedVixen said...

kadang2 blog lagi cepat dari berita tau! :D

mcm ni lah said...

huhuuhuu tak sedar blog sy di review lagi mekasyehhh :)

sergeant keroro said...

hehe, tau takpe. berita online mudah dan sensasi :D

bersama kak Es said...

macam ni lah kita memang rajin dapatkan berita sensasi.
pepagi pun dah ada update terkini

mcm ni lah said...

besday saya 8june,. lalallaa

suhaili sarif said...

dl masuk kejap sbb header die jadi pilihan en fahrin ashaari ek?
hehe

~Kirin Selama Perak~ said...

pernah jumpa dia kalau tak silap
:)

Izamir Ridzwan said...

lawa header flash dia

mcm ni lah said...

kirin: yeahh jumpe gathering sb kat tmn tasik metropolitan,

mekaseh kt kwn2 yg setia singgah di blog saye, terharu tawwwww...

cik pulau said...

tbe2 cik pulau rasa macam ketepuk je atas dahi tang yang tak suka baca paper tu.. hahaha..

tak pernah singgah lagi blog dia..
nak singgah jp.. lalala~.^^,

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.