BLOG ENCIK SUAMI

Monday, June 13, 2011

Memang Luar Biasa...




Header comel pilihan hati kali ni...

"Carilah sesuatu yang 'luar biasa' di sebalik diari yang kelihatan biasa-biasa ini."

Comel kan header dia?

Entri-entri dia?

Luar dari biasa!

Gi jenguk sendiri kat SINI


21 comments:

Faris Adli said...

bila lah agaknya sunah nak review dunia faris? :-(

shopping2u said...

cumel... :)

Miss Ran said...

comei

hari promot org ke yu

bersama kak Es said...

ye laa... luar dari kebiasaan

Isteri Encek Bard said...

comelnyerrrr

JIJI YU said...

huk aloh comey sungguh

syaimz said...

wooh wooh,sangat luarbiase

mynameismy said...

terjahhhh

cik pulau said...

comell.. jom serang!!!!

sergeant keroro said...

luar biasa!!

best bro, ini best bro.

hehe XD

shiema sufian said...

suke :)

AI said...

comey...comey...

♥ Princess ♥ said...

tq sunah ;) biasa2 aje blog kita...blog sunah lg best..

::blog anak jawer:: said...

bagus la...saling promote mem promote...baru nmpak ukhwah antara blogger...

-Yok mampir diluk = bila bacteria pandai comment blog..

Kei Seichi said...

comel header dia.. =)

zuwaidah said...

ya kak zu pun menunggu kedatangan blogger famous menerjah dan review blog kak zu yang tak seberapa ni

mas saari said...

sangat comel header itu...terjah sekarang!!

Amy Syaquena said...

comel..

p/s:salam kenal.singgah dan follow .jemput ke SR ye...

kiera'sakura said...

comey.. tp tetap xleh curang ngn header kak sunah..hihihi

diana said...

kalau pink mesti la comel..:P

shahjiehan said...

wah... entri cmni pon rmai komen...dasyat tol aura ustazah pilihan nih



tuh rancagan astro ler....

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.