BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 2, 2011

Menunggu Perpisahan...




Ku menunggu
Ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
Tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
Ku kan selalu di sini untuk menunggumu

Cinta itu
Ku berharap kau kelak kan cintai aku
Saat kau telah tak bersama kekasihmu
Ku lakukan semua agar kau cintaiku

- Rossa - Ku Menunggu -

***

Tet tet, tet tetttt. Mesej masuk.

weh, sape dgn ko dlm kete tadi tu?

Miza tersentak. Eiks? Ditunjuk mesej itu kepada Shida yang bersama-samanya dalam kereta tadi.

"Hoh??? Kenapa dia? Salah ke aku naik kete dengan ko???"

"Entah dia..." Miza menaip mesej untuk membalas.

tu housemate aku la

Tet tet, tet tetttt. Ada balasan lagi.

nak kenal dgn dia bole?

"Erkkkk? Ko tengok nehhhh!" Miza menunjukkan mesej itu kepada Shida.

"Erkkkk!" Shida tersentap. Miza tersengih melihat reaksi Shida.

sori weh, dia dah berpunya la

Tet tet, tet tetttt.

takpe, diorang boleh pisah. ha3. boleh tahan weh kawan ko

"Erkkkk!" Shida dan Miza sama-sama terkedu.

***

Any comments?


12 comments:

sergeant keroro said...

sama ada laki tu nak menggatal, or dia just gurau jek.

who knows

*senyum*

bersama kak Es said...

dah berpunya ... yg tak available ke,
berpunya..tapi available hehe

Sunah Mohammad said...

@sergeant keroro

*senyum*

Sunah Mohammad said...

@bersama kak Es

errr...jap, baca lagi sekali komen akak..

Miss Ran said...

ermmmmmm

suke la tu

kalau berpunya mcm tunang ke dah kwen mungkin patut sepak je laki tu

kalau juz teman tp msra boleh la masuk daun=P

ptot snyp update rupenye

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

yezzaaaa... kat situ sebenarnya yang i nak sampaikan... nak tengok cane u ols pikir benda ni... kalo suami n isteri orang pon dia nak cantas, perghhhhh~

b a m b a m ' s said...

minded certain people..

alar..belom kahwin lagi pon.. org yg berkahwin pon boleh bercerai..



pfffffffffftttt~!

Anyyss Shuhaimi said...

uish...ntah2 die saja nak menguji.. :)

~Kirin Selama Perak~ said...

any comment?
no comment
:D

qasehraihan said...

cmtu ek bunyi mesej sunah??haha
nguji kottt..

Eera Shera said...

tak baik mendoakan org lain berpisah..hii x mau cengitu..hehe ~x suka lagu rosa ni

Qaseh dalia adelia said...

ta paham huhuh

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.