Menunggu Perpisahan...

June 02, 2011




Ku menunggu
Ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
Tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
Ku kan selalu di sini untuk menunggumu

Cinta itu
Ku berharap kau kelak kan cintai aku
Saat kau telah tak bersama kekasihmu
Ku lakukan semua agar kau cintaiku

- Rossa - Ku Menunggu -

***

Tet tet, tet tetttt. Mesej masuk.

weh, sape dgn ko dlm kete tadi tu?

Miza tersentak. Eiks? Ditunjuk mesej itu kepada Shida yang bersama-samanya dalam kereta tadi.

"Hoh??? Kenapa dia? Salah ke aku naik kete dengan ko???"

"Entah dia..." Miza menaip mesej untuk membalas.

tu housemate aku la

Tet tet, tet tetttt. Ada balasan lagi.

nak kenal dgn dia bole?

"Erkkkk? Ko tengok nehhhh!" Miza menunjukkan mesej itu kepada Shida.

"Erkkkk!" Shida tersentap. Miza tersengih melihat reaksi Shida.

sori weh, dia dah berpunya la

Tet tet, tet tetttt.

takpe, diorang boleh pisah. ha3. boleh tahan weh kawan ko

"Erkkkk!" Shida dan Miza sama-sama terkedu.

***

Any comments?

You Might Also Like

12 Comments

  1. sama ada laki tu nak menggatal, or dia just gurau jek.

    who knows

    *senyum*

    ReplyDelete
  2. dah berpunya ... yg tak available ke,
    berpunya..tapi available hehe

    ReplyDelete
  3. @bersama kak Es

    errr...jap, baca lagi sekali komen akak..

    ReplyDelete
  4. ermmmmmm

    suke la tu

    kalau berpunya mcm tunang ke dah kwen mungkin patut sepak je laki tu

    kalau juz teman tp msra boleh la masuk daun=P

    ptot snyp update rupenye

    ReplyDelete
  5. @Miss Ran

    yezzaaaa... kat situ sebenarnya yang i nak sampaikan... nak tengok cane u ols pikir benda ni... kalo suami n isteri orang pon dia nak cantas, perghhhhh~

    ReplyDelete
  6. minded certain people..

    alar..belom kahwin lagi pon.. org yg berkahwin pon boleh bercerai..



    pfffffffffftttt~!

    ReplyDelete
  7. uish...ntah2 die saja nak menguji.. :)

    ReplyDelete
  8. cmtu ek bunyi mesej sunah??haha
    nguji kottt..

    ReplyDelete
  9. tak baik mendoakan org lain berpisah..hii x mau cengitu..hehe ~x suka lagu rosa ni

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com