Nak Cari Jodoh?

June 11, 2011


Baitul Muslim - gambar dari FB dia

Tadi Iffah ada sebut pasal website cari jodoh. Erk!

Kamu-kamu pernah dengar tak tentang ni?

Ouh, gelak eks~ Uiks, jangan tak percaya. Memang ada website yang buat khidmat mencari jodoh untuk kamu-kamu yang nak cari bakal suami atau isteri. Cumanya kena tengok juga, website tu boleh percaya atau tak. Bimbang nanti akan ada penyelewengan kuasa berlaku, eh bukan! Bimbang nanti berlaku kes-kes penipuan macam tuuu. Kamu bagi kriteria lain, depa cari yang lain. Tak pun, kamu bagi kriteria macam tu macam ni, sama dah dengan isi dalam borang calon tu, tapi bila jumpa, eiks! Lainnyaaaaaa~ Da kena tipu. Huhuhu...

Sebenarnya, ada je website-website yang boleh dipercayai kat Malaysia ni. Banyak je... Tapi saya nak promote satu je website ni, yang saya tahu dah banyak membantu pasangan untuk mendirikan baitul muslim. Dan saya sendiri pernah jumpa gak pasangan yang disatukan dengan bantuan mereka. Mereka yang di dalam gambar di atas, sudah punya dua orang anak... Alhamdulillah...

Website ni juga ada blog khas untuk berkongsi tentang baitul muslim. Kalo baca, boleh tambah ilmu tentang perkahwinan dari situ. Ummi Mona kata, baca blog ni, tak payah gi kursus kahwin pun takpe. Ahaks!  Guro saje tu, nak tunjuk betapa banyak ilmu kamu-kamu boleh dapat dari situ. Kursus kahwin tetap kene gi jugak! Hahaha~

Okeh... Sila-sila jenguk...

Website --> http://halaqah.net

You Might Also Like

19 Comments

  1. boleh try cari jodoh kat sini ni.. ^^

    ReplyDelete
  2. eh...ade ke web cri jodoh ni..bru tau la...boleh try ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. sy ni single lg..hehe boleh try ni.. :p

    ReplyDelete
  4. ni ke yang kak sunah cakap nak tolong cari jodoh? hehe XD

    ReplyDelete
  5. @solomolo

    ahaha~ akak bukan! akak tolong promote je.. :)

    ReplyDelete
  6. terbaek boss. ai like.. hihihi..:)

    ReplyDelete
  7. thx for the info kak...boleh belajar lagi pasal rumah tangga...:)

    ReplyDelete
  8. makcik sunah

    ni pakcik jiji nye idea la

    bukan i..kang mara die=P

    ReplyDelete
  9. hhehehe... semua pakat dok carik jodoh skang ni :)

    ReplyDelete
  10. thx for the sharing kak sunah <3

    ReplyDelete
  11. waaaahh...nak cari jodoh..!!
    thanx 4 sharing kak, tak sabar efa nk cari jodoh nie..kihkihkih :D

    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete
  12. waww..macam2.bagus jugk info kak sakura ni.hihhi

    ReplyDelete
  13. ekeke..rase macam pernah tau je..

    ReplyDelete
  14. Sunah bila nak kahwin?hihi...just kidding...

    ReplyDelete
  15. cari jodoh heeeeeeee....menarik nie....tp malew ler

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com