BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 30, 2011

Nantikan Malam Ini...



Apakah ini???


28 comments:

AdyBudika said...

nape ade cikali??? dan nape takde abg??

cik pulau said...

oo yeahhh...

Iffah Afeefah said...

besday korang kan..yeah

sme besday adelah sronok

ady jeles

al_hakim said...

apakah ini?

niena shopping2u said...

apa la tu hehehe

Areliff said...

erk..amende ni sunah?

siti kektus said...

ha, apakah ini kak? hehehe ;)

.fariza. said...

ahha.
tunggu ni ~

FasiHaH SupiaN said...

apakah??

suhaili sarif said...

besday sunah dan kwn2 ya?
wa nak bg kek ke?

sergeant keroro said...

jeng jeng jeng XD

risa said...

joint venture ga kah???? Hehehe bday kah????
Weeee jgn lupe kan akk eh...

Areef Ibn Naim said...

tungguuuuuu... :)

logorithm said...

Huh? Tak paham...

[13PG] Logorithm's Wordless Wednesday #4

[13SX] Jangan kau tipu aku!

[13PG] Girl Housemates from Hell!

SoLy SoLicious said...

waahhh...suprise2!!!

Pojiekyra said...

pew tue...???

mas saari said...

tungguuuuuuu...

~..Lesung Batu..~ said...

waaa apekah??

JIJI YU said...

nana aku masuk sekali tak..

slumberdek said...

slumberdek in the house.....ni slumberdek nak ajok puak2 kito hok adok sini mari lah singgoh page kawe pulok. ko guano

Подтверждаю said...

as salam..
hehe~

;)

K O R I E said...

suspen^^ countdown

Mrs.Yie said...

apa tu dik?

Jer ... said...

Apakah apa ?

NuSaNa NoSa 91 said...

jap2~ akak ngan bloger2 ni nk wat GA sama2 sempena birtday korang ea?? GA tu start 1/7 sampai 31/7.. birthday korang mungkin 31/7.. kn2?? betul xkeen interpret ni?? ^_^

fida said...

apekah ini? ha... ape kah??

berdebar2. nie. :D

niena shopping2u said...

ALA.. JGN LA CKP CAMTU :(
hurm...

http://www.youtube.com/watch?v=9Hk9ede6UTU

gedek! said...

huh?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.