BLOG ENCIK SUAMI

Monday, June 27, 2011

Sitting by the Window... I'm Breathless...


No Air by ~hamkahatta on deviantART

Can you see the rain outside
Maybe it's raining too 'inside'
I don't know why
I feel like I'm breathless
This feeling is killing me!


14 comments:

qudwa said...

n3 yg simple...but do have really great meaning...XD

risa said...

alolololo sebak membacanye
biarlah kite pancarkan senyuman dengan seikhlas2nye dan sembunyikan kedukaan sedalam2nye...kerana senyuman yg ikhlas pasti akan memberi seribu kebahagiaan pada org yg memandangnya:)
**sini memang tengah hujan dik..hehehe

::blog anak jawer:: said...

soal hati ke..parah ni...he3

-Yok mampir diluk = ”gua” wanita...

niena shopping2u said...

tgh sedih ke ni ?

mynameismy said...

;)

sergeant keroro said...

duk dalam gelas memang breathless, huhu T,T

FasiHaH SupiaN said...

why my dear kak sunah?

Hanis MY said...

anything wrong dear? kat sini pun hujan lebat dr semalam huhu...

JIJI YU said...

eehhe ko ok kan

cik pulau said...

why breathless??
hope you're doing fine dear..^^,

anismelon said...

mendalam entry nie..senyum selagi boleh even dalam nye hanye kite yg tau..

Qaseh dalia adelia said...

bawak bertenang .. fikir sedalam2nya =)

Подтверждаю said...

as salam..
erk?
apa sudah berlaku?
haa..kalau berkaitan dengan emosi, jangan sampai ia menguasai diri. itu petanda yang tak baik. apa2 pun, menentangnya, kita perlukan keceriaan. ceria2 selalu ya

=)

huu..tadi baru lawat satu blog ni. ownernya pu mention kak nad frame and lenses

>_<

nad ada kakak ke? huhu.. dah bagitau ownernya tadi. adei..bahaya juga bila guna nick 'nad' ni ya? huhu

=)

Iffah Afeefah said...

hurmmmmmmm

sedih je entry2 yu ni

knp?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.