BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, June 21, 2011

NO LAPTOP!


I need rest by ~pinkpanda19 on deviantART

Malam ni lepas je entri ni dipublish, adalah sesi tanpa laptop.

Sebab osmet dah bebel bila saya balik-balik tadi mengadu sakit kepala.

"Ngadap laptop je ke hari ni kat lab tadi?"

"Ha'ah..."

"Lepas tu, balik pun ngadap laptop?"

"Errr..."

Fulamak, tak tau pulak ayat dia leh jadi power cam tuuuu! Tambah lagi sikit...

"Pernah check mata?"

"Errr...pernah sekali. Silau tinggi."

"Haaa..."

Errr... Baeklah... Demi osmet, eh salah, demi kesihatan diri, maka malam ni saya terpaksa menyepi. Maaf ye semua... Sesi menjejak semula akan dilakukan esok. Jangan rindu.


28 comments:

Nazzue said...

Rehat sambil rilex2kan mata....selamat kembali esok.. :)

Lepak sambil bersantai di NazZue.com

niena shopping2u said...

hehehe.. selamat beristirehat, takde pape,, tadi password lemah sikit =.='

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/tanda-password-yang-lemah.html

forever love said...

kan dah kene bebel

mas saari said...

takpe...rehat dulu!
kesihatan tu lebih penting..

FasiHaH SupiaN said...

blogging blogging juga, kerja, kerja juga, kesihatan perlu jaga my dear sister :)

al_hakim said...

haha..betul2..off laptop terus..=P

cik pulau said...

baek lahh...^^,

sergeant keroro said...

sarjan rindu jeneral walaupun sesaat, hehe :P

cewaahhhh XD

bersama kak Es said...

tu laa!! lan kali letak rumput kat tepi laptop..
jeling2 rumput tu sambil blog walking.
take care ;)

Iffah Afeefah said...

rindu jugak

silau tinggi jugak

haha

okeh nk rest jugak

bpe kali jugak=P

Kalamhati said...

kesihatan mesti didahulukan..have a gud rest..
biar mata tu rest jap..

err akak pun kena tutup laptop gak la ni..lama dh ngadap..huhu

solomolo said...

take care Kak...
nnt gi check mata tu...

Ummi said...

Errr...agak2 berapa jam leh hidup tanpa laptop tu Sunah? Hehehe...tu x pi kacau Pakcik Mat lg tuh... ^__^

Cik Farah said...

take care akak :)

saiazuan said...

haha xbes la x xde lappy~ ;p

Nini Hartini said...

hehehe..betul2 mcm kes saya haritu. pening2 kepala. mata silau. rupanya rabun. x memasal kena pakai spek. blk dr klinik terus jarang ngadap pc. heee.. Alhamdulillah nmpk gak perubahannya.

Heart In A Cage
.

Arpiiz said...

takpe2, rehat dulu cukup2 lepas tu baru bukak laptop balik..hehe

azila said...

yer..dgr nasihat rumet tu tau sunah,rehatkan mata..n letak one slice of cucumber atas mata..heheh..pastu br bleh sambung jalan2 dan ronda blog:)

NuSaNa NoSa 91 said...

selamat berehat kak sunah..


huhu~ payah gak jd blogger ni.. xbleh nk berenggang dr laptop.. T_T

syaimz said...

haha,soklan maut X_X

Hans said...

owh
kalau selalu hadap laptop silau tinggi ke?
baru den tahu

Wanita Sensitif Kan? Setuju Tak?

::contengan hati::)) said...

selamat berehat darl ;)

K O R I E said...

huhu.. kak bley tahan ke kalau xupdate entri?
cabaran besar tue
hahaha.. sbb kta pernah buat dlu tp xbleey tahan.. nk buka jugak
btw. hope akak ttp update entri esok yea
'Wordless wednesday'

Im wait

Bella Bell said...

kak sunah.. jaga kesihatan tu okeh! makan ubat kalau pening kepala lagi.. :)



^^

Pak Syahot (sYaHir) said...

penangan dunia blogging..gtulah jadinye...hihihi

Mat Gebu said...

Waaaa..baik rehat kan mata...pandang pokok2 hijau...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

tengok Pc lama² pun tak baik utk kesihatan..sian mata itu perlukan rest

risa said...

dah habis rest ke belum ni sayam?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.