NO LAPTOP! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, June 21, 2011

NO LAPTOP!


I need rest by ~pinkpanda19 on deviantART

Malam ni lepas je entri ni dipublish, adalah sesi tanpa laptop.

Sebab osmet dah bebel bila saya balik-balik tadi mengadu sakit kepala.

"Ngadap laptop je ke hari ni kat lab tadi?"

"Ha'ah..."

"Lepas tu, balik pun ngadap laptop?"

"Errr..."

Fulamak, tak tau pulak ayat dia leh jadi power cam tuuuu! Tambah lagi sikit...

"Pernah check mata?"

"Errr...pernah sekali. Silau tinggi."

"Haaa..."

Errr... Baeklah... Demi osmet, eh salah, demi kesihatan diri, maka malam ni saya terpaksa menyepi. Maaf ye semua... Sesi menjejak semula akan dilakukan esok. Jangan rindu.

28 comments:

  1. Rehat sambil rilex2kan mata....selamat kembali esok.. :)

    Lepak sambil bersantai di NazZue.com

    ReplyDelete
  2. hehehe.. selamat beristirehat, takde pape,, tadi password lemah sikit =.='

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/tanda-password-yang-lemah.html

    ReplyDelete
  3. takpe...rehat dulu!
    kesihatan tu lebih penting..

    ReplyDelete
  4. blogging blogging juga, kerja, kerja juga, kesihatan perlu jaga my dear sister :)

    ReplyDelete
  5. haha..betul2..off laptop terus..=P

    ReplyDelete
  6. sarjan rindu jeneral walaupun sesaat, hehe :P

    cewaahhhh XD

    ReplyDelete
  7. tu laa!! lan kali letak rumput kat tepi laptop..
    jeling2 rumput tu sambil blog walking.
    take care ;)

    ReplyDelete
  8. rindu jugak

    silau tinggi jugak

    haha

    okeh nk rest jugak

    bpe kali jugak=P

    ReplyDelete
  9. kesihatan mesti didahulukan..have a gud rest..
    biar mata tu rest jap..

    err akak pun kena tutup laptop gak la ni..lama dh ngadap..huhu

    ReplyDelete
  10. take care Kak...
    nnt gi check mata tu...

    ReplyDelete
  11. Errr...agak2 berapa jam leh hidup tanpa laptop tu Sunah? Hehehe...tu x pi kacau Pakcik Mat lg tuh... ^__^

    ReplyDelete
  12. hehehe..betul2 mcm kes saya haritu. pening2 kepala. mata silau. rupanya rabun. x memasal kena pakai spek. blk dr klinik terus jarang ngadap pc. heee.. Alhamdulillah nmpk gak perubahannya.

    Heart In A Cage
    .

    ReplyDelete
  13. takpe2, rehat dulu cukup2 lepas tu baru bukak laptop balik..hehe

    ReplyDelete
  14. yer..dgr nasihat rumet tu tau sunah,rehatkan mata..n letak one slice of cucumber atas mata..heheh..pastu br bleh sambung jalan2 dan ronda blog:)

    ReplyDelete
  15. selamat berehat kak sunah..


    huhu~ payah gak jd blogger ni.. xbleh nk berenggang dr laptop.. T_T

    ReplyDelete
  16. owh
    kalau selalu hadap laptop silau tinggi ke?
    baru den tahu

    Wanita Sensitif Kan? Setuju Tak?

    ReplyDelete
  17. huhu.. kak bley tahan ke kalau xupdate entri?
    cabaran besar tue
    hahaha.. sbb kta pernah buat dlu tp xbleey tahan.. nk buka jugak
    btw. hope akak ttp update entri esok yea
    'Wordless wednesday'

    Im wait

    ReplyDelete
  18. kak sunah.. jaga kesihatan tu okeh! makan ubat kalau pening kepala lagi.. :)



    ^^

    ReplyDelete
  19. penangan dunia blogging..gtulah jadinye...hihihi

    ReplyDelete
  20. Waaaa..baik rehat kan mata...pandang pokok2 hijau...

    ReplyDelete
  21. tengok Pc lama² pun tak baik utk kesihatan..sian mata itu perlukan rest

    ReplyDelete
  22. dah habis rest ke belum ni sayam?

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad