Thursday, June 2, 2011

Perghhh! 5 Entri Dia Buat Hari Ni!


Tahniah lahhhh...

Ada orang tu tadi terasa pulaksss~

Masa tu tengah borak tentang konsep berjiran dalam blog. Jiran sepagar macam abang Fahrin dengan Pak Cik Mat, Ina dak mucuk dengan Kirin, Sunah Sakura dengan Ady Budika...

Berjiran dalam blog ni maksudnya buat pertukaran feed. Feed blog jiran kita tu kita letak kat blog kita. So, kita akan ade update dari blog tu beberapa post yang terkini. Kedua-dua blog boleh sumbang trafik antara satu sama lain. Dengan syarat, jiran kita tu kena la selalu update. Kalau tak, tak sepagar la namanya tu...

Haaa, tang tu lah dia terasa. Sebab dia kan makin bizi akhir-akhir ni. Terussss... Dia kata nak update sejam 1 entri. Erkkk! Macam balas dendam pulaksss~ Hahaha~ Walaupun tak sejam 1 entri, tapi tercapai jugak tu hasrat dia nak update banyak-banyak hari ni. Dah 5 entri nkooo~~~ Tak percaya? Jenguk je link jiran saya kat atas tu. Tahniah, tahniah~

So, tadi da ade gak yang baru pindah rumah sebelah-sebelah. Blogger Miss Ran dengan fRaMe+LenSeS~ Berjiran sudah~ Tahniah!

Nak berjiran gak tapi tak reti nak buat? Boleh klik blog Pak Cik Mat kat SINI. Siap tips lagi!

P/S: Jangan lupa undi Pak Cik Mat kat SINI dengan abang Fahrin kat SINI.

11 comments:
Write Comments
  1. tula penangan kuasa kata-kata

    ingat pesan mak..kata ibarat pedang

    ReplyDelete
  2. patut lar..pelik gak ari nie..mcm byk entry beliau ari nie..hahahahhahaahhahah..

    nak cari jiran sepagar jugak lar!huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. akak pun ada jiran sepagar...tapi dia di perantauan!

    cuma dia lama tak update sbb sibuk sekarang ni..

    ReplyDelete
  4. Sunah.....
    jom kita jadi berjiran nak x?
    kita xchange feed

    ReplyDelete
  5. waahhhh.. sapa depa tu.. nak p temu ramah sat.. lalalalalalala~~ :P

    ReplyDelete
  6. bestkan ada jiran2 blog nie.. leh kongsi n tukar2 n3..

    ReplyDelete
  7. bestnye..nak cari jiran jugak laa...nak pindah umah baru..hehe.. :))

    ReplyDelete
  8. kita exchange feed jugak nak? hehe . just tanya dulu ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com