BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 2, 2011

Perghhh! 5 Entri Dia Buat Hari Ni!


Tahniah lahhhh...

Ada orang tu tadi terasa pulaksss~

Masa tu tengah borak tentang konsep berjiran dalam blog. Jiran sepagar macam abang Fahrin dengan Pak Cik Mat, Ina dak mucuk dengan Kirin, Sunah Sakura dengan Ady Budika...

Berjiran dalam blog ni maksudnya buat pertukaran feed. Feed blog jiran kita tu kita letak kat blog kita. So, kita akan ade update dari blog tu beberapa post yang terkini. Kedua-dua blog boleh sumbang trafik antara satu sama lain. Dengan syarat, jiran kita tu kena la selalu update. Kalau tak, tak sepagar la namanya tu...

Haaa, tang tu lah dia terasa. Sebab dia kan makin bizi akhir-akhir ni. Terussss... Dia kata nak update sejam 1 entri. Erkkk! Macam balas dendam pulaksss~ Hahaha~ Walaupun tak sejam 1 entri, tapi tercapai jugak tu hasrat dia nak update banyak-banyak hari ni. Dah 5 entri nkooo~~~ Tak percaya? Jenguk je link jiran saya kat atas tu. Tahniah, tahniah~

So, tadi da ade gak yang baru pindah rumah sebelah-sebelah. Blogger Miss Ran dengan fRaMe+LenSeS~ Berjiran sudah~ Tahniah!

Nak berjiran gak tapi tak reti nak buat? Boleh klik blog Pak Cik Mat kat SINI. Siap tips lagi!

P/S: Jangan lupa undi Pak Cik Mat kat SINI dengan abang Fahrin kat SINI.


11 comments:

Miss Ran said...

tula penangan kuasa kata-kata

ingat pesan mak..kata ibarat pedang

b a m b a m ' s said...

patut lar..pelik gak ari nie..mcm byk entry beliau ari nie..hahahahhahaahhahah..

nak cari jiran sepagar jugak lar!huhuhuhu..

mas saari said...

akak pun ada jiran sepagar...tapi dia di perantauan!

cuma dia lama tak update sbb sibuk sekarang ni..

Fadah said...

Sunah.....
jom kita jadi berjiran nak x?
kita xchange feed

fRaMe+LenSeS said...

waahhhh.. sapa depa tu.. nak p temu ramah sat.. lalalalalalala~~ :P

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

fuhhh...banyak tu..hehe

bersama kak Es said...

bestnya ada jiran-jiran hehe

maszmadi said...

bestkan ada jiran2 blog nie.. leh kongsi n tukar2 n3..

efa nur said...

bestnye..nak cari jiran jugak laa...nak pindah umah baru..hehe.. :))

tia @ Ini Kisah Tia said...

woahh ! 5 entri satu hari ??

Bila Ku Temu Bahagia

tia @ Ini Kisah Tia said...

kita exchange feed jugak nak? hehe . just tanya dulu ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.