Perghhh! 5 Entri Dia Buat Hari Ni!

June 02, 2011


Tahniah lahhhh...

Ada orang tu tadi terasa pulaksss~

Masa tu tengah borak tentang konsep berjiran dalam blog. Jiran sepagar macam abang Fahrin dengan Pak Cik Mat, Ina dak mucuk dengan Kirin, Sunah Sakura dengan Ady Budika...

Berjiran dalam blog ni maksudnya buat pertukaran feed. Feed blog jiran kita tu kita letak kat blog kita. So, kita akan ade update dari blog tu beberapa post yang terkini. Kedua-dua blog boleh sumbang trafik antara satu sama lain. Dengan syarat, jiran kita tu kena la selalu update. Kalau tak, tak sepagar la namanya tu...

Haaa, tang tu lah dia terasa. Sebab dia kan makin bizi akhir-akhir ni. Terussss... Dia kata nak update sejam 1 entri. Erkkk! Macam balas dendam pulaksss~ Hahaha~ Walaupun tak sejam 1 entri, tapi tercapai jugak tu hasrat dia nak update banyak-banyak hari ni. Dah 5 entri nkooo~~~ Tak percaya? Jenguk je link jiran saya kat atas tu. Tahniah, tahniah~

So, tadi da ade gak yang baru pindah rumah sebelah-sebelah. Blogger Miss Ran dengan fRaMe+LenSeS~ Berjiran sudah~ Tahniah!

Nak berjiran gak tapi tak reti nak buat? Boleh klik blog Pak Cik Mat kat SINI. Siap tips lagi!

P/S: Jangan lupa undi Pak Cik Mat kat SINI dengan abang Fahrin kat SINI.

You Might Also Like

11 Comments

  1. tula penangan kuasa kata-kata

    ingat pesan mak..kata ibarat pedang

    ReplyDelete
  2. patut lar..pelik gak ari nie..mcm byk entry beliau ari nie..hahahahhahaahhahah..

    nak cari jiran sepagar jugak lar!huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. akak pun ada jiran sepagar...tapi dia di perantauan!

    cuma dia lama tak update sbb sibuk sekarang ni..

    ReplyDelete
  4. Sunah.....
    jom kita jadi berjiran nak x?
    kita xchange feed

    ReplyDelete
  5. waahhhh.. sapa depa tu.. nak p temu ramah sat.. lalalalalalala~~ :P

    ReplyDelete
  6. bestkan ada jiran2 blog nie.. leh kongsi n tukar2 n3..

    ReplyDelete
  7. bestnye..nak cari jiran jugak laa...nak pindah umah baru..hehe.. :))

    ReplyDelete
  8. kita exchange feed jugak nak? hehe . just tanya dulu ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com