BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, June 7, 2011

Saya Rasa Blogger Ni... Bakal Jadi Macam Dia...


Dulu pernah masuk blog dia.

Mula-mula sekali tu je, lepas tu kali kedua, lepas tu ter'menghilang arah' kejap.

Tiba-tiba tak lama dulu, dari blog Iffah Afeefah, nampak dia. Teringat semula tentang dia. Dia pun tiba-tiba komen kat entri tentang Eh, Ustazah! Dia antara pembaca yang request topik 'hidayah'.

Masa tu, dia tak perasan entri Eh, Ustazah! : Hidayah yang dia request tu da publish. Dah agak lama, baru saya gitau dia kat ruang komen entri blog dia. Start dari tu... Dia pun rajin jenguk sini. Saya pun rajin jugak jenguk sana.

Bukan sebab nak balas komen semata-mata. Tapi sebab entri dia ada sesuatu. Ya, ada sesuatu yang menarik mengenai tulisannya. Ringkas, sempoi, simple, padat, berisi, santai... Santai... Yup! Santai...sama macam abang Ben Ashaari ~!

Bakal menjadi blogger seperti abang Ben Ashaari kah dia???

Mungkin, ameen... :)

Cuba tengok sendiri, kat SINI.


19 comments:

bersama kak Es said...

ameen ~

semoga semua sukses

Miss Ran said...

skong die de xfaktor y memaksa ai tgl komen

kat bro ben pun jrg tgl komen=P

jiji aku harap ko bce..ley msuk bloglist tak..wakaka

k e y r i said...

wah.. hebak! :D

Pijahh' de-Arr said...

fuyooooooo~~

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

bukan senang untuk menjadi blogger hebat! ianya datang dari naluri.. : Pernah dengar SCREENGRAB! Cubalah! Lebih mudah dari PHOTOSCAPE

~Kirin Selama Perak~ said...

insyaALLAH
teruskan berblogging
:)

putERi-kAtEk said...

hurm..terjah sat!

mas saari said...

nak terjah skrg!

sergeant keroro said...

dah lame terjah,hehe XD

missina said...

ooo,,dia rupanya,,dulu Ben penah promote dia jugk,,masa tu sy dah follow dan add kt FB juge,, sempoi gak penulisn dia,,ada harapn tu jd cam Ben,,,insyaAllah,,

Izamir Ridzwan said...

milo+ nes= neslo.. heheh

fRaMe+LenSeS said...

amin2. mendoakan dia ja. :) all the best dalam idup dia. n dalam blog dia. :) amin2.. :)

mcm ni lah said...

huuhhuu terbaik macam tu lahhh,.

efa nur said...

waahh..best..best..:)
terbaik dari ladanggg...hee :)

JIJI YU said...

dah meraung dah aku malam ni..

woot woot said...

kenape tak doa suh die jadi macam ustaz zaharuddin ? saiful islam ?

ben ashaari tu bagus sangat ?

ana rasa dalam blogging ana lagi respek saiful islam + zaharuddin,baik doakan die jadi camtu dari jadi ben ashaari

sory to say,i am disagree wif this post.bukan sebab blog neslo,tp harapan kak sunah yang pelik

write before u think..

najwa's said...

jom terjah. :)

Fiqas said...

doakan yang terbaik utk semua orang..:)

kokser kokdam said...

uhuk.. gu ambo tu.. =D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.