Saya Rasa Blogger Ni... Bakal Jadi Macam Dia... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, June 7, 2011

Saya Rasa Blogger Ni... Bakal Jadi Macam Dia...


Dulu pernah masuk blog dia.

Mula-mula sekali tu je, lepas tu kali kedua, lepas tu ter'menghilang arah' kejap.

Tiba-tiba tak lama dulu, dari blog Iffah Afeefah, nampak dia. Teringat semula tentang dia. Dia pun tiba-tiba komen kat entri tentang Eh, Ustazah! Dia antara pembaca yang request topik 'hidayah'.

Masa tu, dia tak perasan entri Eh, Ustazah! : Hidayah yang dia request tu da publish. Dah agak lama, baru saya gitau dia kat ruang komen entri blog dia. Start dari tu... Dia pun rajin jenguk sini. Saya pun rajin jugak jenguk sana.

Bukan sebab nak balas komen semata-mata. Tapi sebab entri dia ada sesuatu. Ya, ada sesuatu yang menarik mengenai tulisannya. Ringkas, sempoi, simple, padat, berisi, santai... Santai... Yup! Santai...sama macam abang Ben Ashaari ~!

Bakal menjadi blogger seperti abang Ben Ashaari kah dia???

Mungkin, ameen... :)

Cuba tengok sendiri, kat SINI.

19 comments:

  1. skong die de xfaktor y memaksa ai tgl komen

    kat bro ben pun jrg tgl komen=P

    jiji aku harap ko bce..ley msuk bloglist tak..wakaka

    ReplyDelete
  2. ooo,,dia rupanya,,dulu Ben penah promote dia jugk,,masa tu sy dah follow dan add kt FB juge,, sempoi gak penulisn dia,,ada harapn tu jd cam Ben,,,insyaAllah,,

    ReplyDelete
  3. amin2. mendoakan dia ja. :) all the best dalam idup dia. n dalam blog dia. :) amin2.. :)

    ReplyDelete
  4. huuhhuu terbaik macam tu lahhh,.

    ReplyDelete
  5. waahh..best..best..:)
    terbaik dari ladanggg...hee :)

    ReplyDelete
  6. dah meraung dah aku malam ni..

    ReplyDelete
  7. kenape tak doa suh die jadi macam ustaz zaharuddin ? saiful islam ?

    ben ashaari tu bagus sangat ?

    ana rasa dalam blogging ana lagi respek saiful islam + zaharuddin,baik doakan die jadi camtu dari jadi ben ashaari

    sory to say,i am disagree wif this post.bukan sebab blog neslo,tp harapan kak sunah yang pelik

    write before u think..

    ReplyDelete
  8. doakan yang terbaik utk semua orang..:)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad