BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, June 18, 2011

Saya Student UIA?


Dah ramai jugak yang tanya benda ni.

"Salam kak sunah, nak tanye..amik master kat uia ke skrg?"

"Student UIA ek, saya ada kawan kat sana... :)"

"Study kat UIA ke? Kenal tak XXX...?"

Nape eks? Saya macam student UIA ke? Erk!

Saya rasa ni mesti sebab anak murid UIA yang sorang tu. Dulu, feed dia kat blog ni saya namakan sebagai 'Anak Murid Universiti Islam Antarabangsa', sebab dia letak kat blog dia, feed saya sebagai 'Sifu UTM Skudai'... Tapi, sebenarnya itu tak menunjukkan saya seorang lecturer di UIA dan dia seorang student di UTM Skudai. Penamaan tu hanya menunjukkan kampus pemilik feed tu. Hehehe... Tapi saya da tukar nama feed tu, bagi mengelakkan lebih banyak kekeliruan.


Kalo ade yang rajin jenguk profile saya tu, diorang akan nampak, saya bukan student UIA, saya student UTM JB. Dan...saya seorang perempuan. Hehehe...

18 comments:

AdyBudika said...

pandangan pertama ...ehheheehheeh

Sunah Sakura said...

@AdyBudika

erk, abang pun?

Salim Harmanain said...

hahaha ni mesti kes kat fb semalam tu.. :P

shopping2u said...

nk tanya lagi sekali. sunah ni student UIA ke? hehehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

berita di terima sis..:P

mas saari said...

dah tau sbb pernah tgk profile sunah...hehehehe

sergeant keroro said...

kak sunah memang perempuan, ayu gituu.

hehe XD

::blog anak jawer:: said...

akhirnya terjawab sudah...ingatkn same u...pelik gak fahmi mahat ckp kak sunah student uia...hehe

-Yok mampir diluk = pasang niat untuk berblogging...

K O R I E said...

huhu~
baca dgn reaksi mulut ternganga ;0
OoOo inilah kak sunah
ok~ byk lagi yg xthu..
sila bongkarkan lagi. hee

ala dh terlmbt kc komen.Ingt nk jd org 1st komen~

cik Ida said...

dok kat Jb ke?? leh la jumpa... admire ngan Sunah la.. :)

cik pulau said...

errk.. dulu pun ingat akak UIA..
hahaha

kantoiiii~~

Miss Ran said...

lalala tau mmg dr dlu adelah wanita

Arpiiz said...

owh, ni kira salah faham lah ye..^^

SyazwanSarawak said...

laa. ingatkan budak UIA gak ><
salam perkenalan~

Entri baru - Lepak kat rumah Bro Framestone :D

Kak Aya said...

kak aya tau sunah tu perempuan he he.

FasiHaH SupiaN said...

itulah kak sunah,, sy agak xfhm, bila sy dah kata bukan dia kata xpercaya. geram juga....last2 sy yg keliru, dan terpaksa tanya...grrr

::contengan hati::)) said...

oww stdn utm ke ingt kan uthm jauh tak hehe,..
jb ea boleh a kite lepak same2 kan ;)

aliarosli said...

akak datang la pontian jenguk kite

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.