Saturday, June 18, 2011

Saya Student UIA?


Dah ramai jugak yang tanya benda ni.

"Salam kak sunah, nak tanye..amik master kat uia ke skrg?"

"Student UIA ek, saya ada kawan kat sana... :)"

"Study kat UIA ke? Kenal tak XXX...?"

Nape eks? Saya macam student UIA ke? Erk!

Saya rasa ni mesti sebab anak murid UIA yang sorang tu. Dulu, feed dia kat blog ni saya namakan sebagai 'Anak Murid Universiti Islam Antarabangsa', sebab dia letak kat blog dia, feed saya sebagai 'Sifu UTM Skudai'... Tapi, sebenarnya itu tak menunjukkan saya seorang lecturer di UIA dan dia seorang student di UTM Skudai. Penamaan tu hanya menunjukkan kampus pemilik feed tu. Hehehe... Tapi saya da tukar nama feed tu, bagi mengelakkan lebih banyak kekeliruan.


Kalo ade yang rajin jenguk profile saya tu, diorang akan nampak, saya bukan student UIA, saya student UTM JB. Dan...saya seorang perempuan. Hehehe...

18 comments:
Write Comments
  1. pandangan pertama ...ehheheehheeh

    ReplyDelete
  2. hahaha ni mesti kes kat fb semalam tu.. :P

    ReplyDelete
  3. nk tanya lagi sekali. sunah ni student UIA ke? hehehe

    ReplyDelete
  4. dah tau sbb pernah tgk profile sunah...hehehehe

    ReplyDelete
  5. kak sunah memang perempuan, ayu gituu.

    hehe XD

    ReplyDelete
  6. akhirnya terjawab sudah...ingatkn same u...pelik gak fahmi mahat ckp kak sunah student uia...hehe

    -Yok mampir diluk = pasang niat untuk berblogging...

    ReplyDelete
  7. huhu~
    baca dgn reaksi mulut ternganga ;0
    OoOo inilah kak sunah
    ok~ byk lagi yg xthu..
    sila bongkarkan lagi. hee

    ala dh terlmbt kc komen.Ingt nk jd org 1st komen~

    ReplyDelete
  8. dok kat Jb ke?? leh la jumpa... admire ngan Sunah la.. :)

    ReplyDelete
  9. errk.. dulu pun ingat akak UIA..
    hahaha

    kantoiiii~~

    ReplyDelete
  10. lalala tau mmg dr dlu adelah wanita

    ReplyDelete
  11. owh, ni kira salah faham lah ye..^^

    ReplyDelete
  12. laa. ingatkan budak UIA gak ><
    salam perkenalan~

    Entri baru - Lepak kat rumah Bro Framestone :D

    ReplyDelete
  13. kak aya tau sunah tu perempuan he he.

    ReplyDelete
  14. itulah kak sunah,, sy agak xfhm, bila sy dah kata bukan dia kata xpercaya. geram juga....last2 sy yg keliru, dan terpaksa tanya...grrr

    ReplyDelete
  15. oww stdn utm ke ingt kan uthm jauh tak hehe,..
    jb ea boleh a kite lepak same2 kan ;)

    ReplyDelete
  16. akak datang la pontian jenguk kite

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com