BLOG ENCIK SUAMI

Friday, June 17, 2011

Segmen di Bangku Kosong - Blog Islamik Pilihan Blogger



Klik header untuk join

Bro Hasrul ade buat segmen. Tadi baca kat blog MO. Bro Hasrul nak tengok blog Islamik yang jadi pilihan di hati blogger. Meh tengok blog Islamik yang jadi pilihan saya ek~

http://dirikudrcinta.blogspot.com

Suka blog dia sebab ilmu dan teguran disampaikan dengan sangat kreatif. Kisah-kisah tertentu dimuatkan dalam bentuk gambar yang comel-comel. Lain dari yang lain. Entri mana yang best tu banyak, tapi boleh cuba jenguk yang NI.

http://segalaceritera.com/atik/

Aretikz ni blog dia pun best jugak, selalu kaitkan dengan kehidupan di sekeliling kita. Kadang-kadang tu sangat telus, sampai kena batang hidung sendiri pun ade. Ni kalau sape-sape yang tak tersentuh hati lagi tu, tak tahulah... Huhuhu. 

http://angelwearsgucci.blogspot.com/

Blog ni saya pernah review dulu kat SINI. Suka gaya bahasa dia yang agak berbeza. Macam ahli falsafah pun ade. Hehehe.

Banyak lagi yang lain, tapi Bro Hasrul nak tiga je. Dulu saya suka jugak Langit Illahi masa adik Hilal yang jadi penulis individu, sekarang da jadi website da, kene login-login pulak. Huhuhu. Ade jugak blog Just Another Coffee, blog gabungan sepasang suami isteri, senior satu fakulti. Bahasa dia bersahaja, tu sebab suka. Dan banyak juga blog-blog baru yang saya tengok bakal ke arah blog Islamik yang berpotensi, insya'Allah.

Okie, selamat berblogwalking ye~ :)


5 comments:

JIJI YU said...

nak jadi blog islamik jugak le..ekekek

al_hakim said...

mereka hebat2 kan sunah...=)

forever love said...

atq?? hihihii

♥ Princess ♥ said...

HEHE OK :)akan diterjah..

yad'z said...

sedang berusaha ke arah blog islamik.. huhu.. tapi belum capai sepenuhnya... ngeee~~ skrng berjinak2 try untuk motivasikan diri sendiri.. and share dengan pembca.,. =)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.