BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 9, 2011

Segmen Sakura?


Hahaha~

Memandai je budak ni! Boleh pulak dia buat segmen camtu!

Adehhh... Ni kalau ramai join ni, terus tutup poll kat tepi tu!

Ade yang nak join dia tak?

Haaa... Pi sana terjah, SANA, SANA!


14 comments:

JIJI YU said...

aku baru pasan ko tukar header..pergh...ehehe..dasat woit..

AdyBudika said...

nak join..ehh..sunah..nie ker jiji tu??

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

aha..ni la jiji~ :)

b a m b a m ' s said...

klik sini direct pegi blog sana..
bila klik link sana.. kena sepak gi sini balik!

LOL!hahaha..main2 ek korang!

Sunah Mohammad said...

@b a m b a m ' s

erkkk! saya tak bersalah! ahahaha~

bersama kak Es said...

Sunaaahhhh...
~ nak kena ni ..

sergeant keroro said...

kak sunah, hahaha.

ketuk kang XD

Miss Ran said...

ady budika komen

warghhhh tumpang pengsan sni hahaha

efa tu mmg..senget punya budak

Nazzue said...

mana-mana...terjahhhhh!!!!
p/s: selamat tak terjatuh....

Entri terbaru: Tips Mengetahui Ranking Blog Anda

アヌムちゃん segment & GA said...

tulaa tersepak ke sana sini..huhuu

nur amalina athman said...

kak sunah..flash header nie lagi cntik dari flash header yg semalam..:d

kiera'sakura said...

nah ambik nie.. siap dah.. hihihi

http://kierasakura.blogspot.com/2011/06/in-love.html

efa nur said...

kak sunah, kat mana segmen nie? tak jumpe pown..hehee.. :D


Jom Terjah Sini :)

Pembawa_Wacana said...

waaaah...dah lama tak menjengah blog lain....T_T

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.