BLOG ENCIK SUAMI

Monday, June 20, 2011

Sweetnya Bila MAGE Dengan Sunah Sakura Bersama...


Panda Cup Cub 2011 by `trenchmaker on deviantART

Sweet kannnnnnnnnn?
MAGE dalam cawan tuuu, lepas tu ada bunga sakura lak kat atas tuuu...
Hehehehe...

MAGE ohhh MAGE...

Kalau MAGE yang betul-betul, mesti tak muat cawan tu sebab gebu...
Ops! Hahahah~
Jangan mara ye MAGE... :p


18 comments:

risa said...

adoyaiiiii memang comel banget!! rasa nak geget2 jerkkk

Isteri Encek Bard said...

mage cutenyer, tgh tidor ker.. suker

niena shopping2u said...

comel nye,,, gerammmmm tgk!!!!!!!!!

sergeant keroro said...

comelnya!! kalah cici :P

tapi comel keroro lagi XD

aimie amalina said...

hahhaha..nak seko!..ngeee =.<

al_hakim said...

sy lagi cumel kot..hhee

Iffah Afeefah said...

kejm

hahaha

pcmmmm sini2

JIJI YU said...

huk aloh..cemburu ne

Along Usop said...

olololo.....

macam saye kekecit dulu je..

comelll ... hahahkk.. ;p

::anak jawer:: said...

aiyoyo...cute tu..nk...hehe

-Yok mampir diluk = anak jawa masuk paper...hehehe....

Kei Seichi said...

heee..comel2.. =)

Atiqah Sa'ahiry said...

ooo..comel..sangat...

Zana~Sweet Rose said...

salam..ziarah.., amboiii!!! comelnya MAGE tu..kiutnyer..

FasiHaH SupiaN said...

ohhh,,,sangat kiutttt

ShashaCatering said...

Comel ;)

Fiqas said...

comel sungguh la sunah... sweet jek...

bonda_tie said...

jap jap, mmg kiut sgt. tp akak kompius. ini beruang kan? ade ke beruang besar mcm cawan? tak pun ade eh cawan besar mcm beruang? jgn marah ye. akak ni mmg selalu kompius je. hihihihi.

Mat Gebu said...

Like 25 ribu kali N3 yang ni...hahaa

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.