BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 22, 2011

Terima Kasih Kamuuuu!


Entri ni nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada blogger-blogger kat bawah ni yang dah bertungkus-lumus promote blog ni tadi... Jom jenguk diorang~

  1. http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html
  2. http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  3. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  4. http://lytulip.blogspot.com
  5. http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  6. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  7. http://www.lailyqaisyirah.com
  8. http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  9. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  10. http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  11. http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  12. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  13. http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  14. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  15. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  16. http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html
  17. http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  18. http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  19. http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  20. http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  21. http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  22. http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  23. http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  24. http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  25. http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  26. http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sayang kamu semua ketat-ketat~ :D


6 comments:

K O R I E said...

EH~ XDAN JOIN. BRU ONLINE
AISEYY

Chegu Zubir said...

ramai tu datang melawat..kih3...tahniah3

jom sertai
Segmen #3 "Blog Hari Ini"

cik pulau said...

sayang kamoo. jugakk...^^,

Kei Seichi said...

ade segmen ke?
baru nak online.. -_-"

FasiHaH SupiaN said...

wah ramainyaaa =)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ala..Jamal tak sempat nak join..ade meeting dengan vendor tadi..mmph..:-(

sape-sape rajin, jom la join SEO contest, pelbagai hadiah menarik menanti korang..Ada RM200,free hosting dan domain,topup dan macam-macam lagi..

nie entry Jamal untuk contest tue...BUAT DUIT DENGAN BLOG

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.