BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, June 19, 2011

Today is Your Best Day...


Hari ni hari bapa...

Nak wish Selamat Hari Bapa kat beberapa orang bapa yang dikenali...

Bapak & Atok Usu

Pertama sekali mestilah untuk bapak sendiri..dengan atok usu gak... Terima kasih jaga saya dari saya mula-mula mengenali dunia sampailah sekarang ni... Maaf kalau kadang-kadang saya buat bapak susah hati eks~ Saya tak nakal kannn~ Errr... Dulu je nakal. Hehehe... Moga bapak, atok usu, pak ngah, pak usu, dan semua pak-pak kat umah tu sihat sejahtera selalu, dipermudahkan Allah segala urusan dunia dan akhirat~ Ameen...

Eh, macam dah habis pulak... Ade lagi...

Yang ni kena paksa buat. Ggggrrrr!

Abah mithali kunun

Kepada abah mithali kunun, terima kasih sebab jaga Syakir sejak dia lahir sampailah dia besar sekarang ni... Maaf sebab makin besar, Syakir jadi makin nakal... Jangan marah Syakir, Syakir sayang abah dia sangat-sangat... Abah Syakir jangan lupa balik jenguk dia eks~ Dia rindu sangat kat abah dia... Eh, ape ni... Macam pelik aje ucapan ni. Hahaha~ Adeiiii... Dah, dah! Kang ade yang nanges masuk toilet kang! Jom tengok sekali lagi gambar abah mithali...

Abah Syakir

DADDY
If all these Kisses aren't enough,
There's two hands to help with garden stuff.
If all these hugs don't work their charm,
There's two arms to help keep you warm.
If this gift doesn't show how much we care,
We have REAL hugs & kisses to share!

Untuk semua bapa...



Selamat Hari Bapa!


21 comments:

efa nur said...

selamat hari bapa kpd semua bapa2 di seluruh dunia...heee ;D

SATU CINTA :)

Bella Bell said...

selamat hari bapa :)

^^

syaimz said...

best daddy ever!

risa said...

emo nye lah tengok org2 pangkat bapa neh..sedihnya:(

sergeant keroro said...

happy father's day!! :)

::contengan hati::)) said...

selamat hari bapa untuk semua bapa di muka bumi ni,,
mereka terbaik ;)

mynameismy said...

utk bapa ady budika tade ke? ahaks

niena shopping2u said...

^.^ hnya mmapu senyum je takkan nk ucap kt sunah selamat hari bapa kn =.='
a'ah tu lah, pemilik blog yg porno ramai plak org nk tgk.yg dok follow pn ada.

athirah said...

trex paling baik ng abah... hehehhe... tbe2 rs rindu lak kat abg baca netry ni...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat hari bapa buat semua...buat abah syakir,jenguk2 syakir ye,sian syakir cumil rindu~~

JIJI YU said...

hehee aku rasa cam bapak laks..

syrupmasin said...

slmt hari bape.. :)

NuSaNa NoSa 91 said...

ehhhh?? knp kena paksa plak, kak sunah?? =.=

Iffah Afeefah said...

rase cm bapak da bile bace

wakaka

cik pulau said...

tu dia...
abah syakir tu paling tak menahan.. hahaha...

selamat hari bapa buat semua bapa..^^,

mas saari said...

selamat hari bapa utk abah sunah!

dan abah mithali tu! hehehehe

Kalamhati said...

selamat hari bapa utk ayah utk semua bapa..=)

gedek! said...

Sedang petik habok rokok tu yang klasik tu...!

Kak Aya said...

hmm sayu je rasa...

al_hakim said...

=) mereka terbaik...

FasiHaH SupiaN said...

ada buat juga :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.