Update Setiap Jam... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, June 21, 2011

Update Setiap Jam...


Ada satu mesej yang ditinggalkan di shoutmix oleh 'hoho'... Erk!


Selang berapa jam. Itu bukan saya. Hehehe... Itu Iffah Afeefah, itu abang Ben Ashaari. Saya tak mampu nak update selang berapa jam macam yang dimaksudkan oleh 'hoho' tu. Kalau saya ada idea yang sangat banyak, memang kalo boleh nak keluarkan entri setiap jam macam diorang tu. Tapi idea saya tak banyak pulak. Dan saya jugak agak bizi untuk minggu ni. Huhuhu...

Untuk 'hoho', try la jenguk blog diorang tuuu... Tu baru update setiap jam. Tapi diorang bizi pulak akhir-akhir ni, jadi update diorang tak berapa nak setiap jam dah. Ramai lagi yang lain yang update tiap jam macam sis Niena dan Penulis Senja. Rajin diorang ni!

Bilalah saya boleh jadi blogger tegar cam diorang... Huhuhu.

32 comments:

  1. erk
    ape pulak

    mne de tegar

    tak updte pon kan

    bizi tak bizi mne la

    idea takde

    ReplyDelete
  2. bagus la tu
    nampak sangat dia pembaca setia akak.
    :)

    ReplyDelete
  3. DULU YE KOT ERK SUNAH...HEHEHE..SKRG 3JAM SEKALI ADA X..HEHHEE

    ReplyDelete
  4. sy update selang beberape minggu.. ok x? :P

    ReplyDelete
  5. Farah pun memang xdapat laa kalau nak update sejam satu entri..Selalu bagi cukup syarat wajib je satu hari satu entri..kalau idea banyak baru 2, 3 entri..Heee

    ReplyDelete
  6. dasyat..sunah pun lebih kurang je..=P

    ReplyDelete
  7. den takdehal la kalau nak update setiap jam, copy paste je la berite.hahaha

    tp ape dapat?trafik je la, puas ker tak?:DD

    ReplyDelete
  8. ahaha..aku setakat tige n3 sehari je pon ok le..

    ReplyDelete
  9. yg update setiap jam memang byk idea lah....akak ni 3-4 entri sehari je!

    ReplyDelete
  10. idea xdak kot nk update 1 jam skli sis oii..:p

    ReplyDelete
  11. sy plak 10 minit 1 entry kadang2 kalo da gile sangat 10 minit 3 entry,. gilerrrrrrrrrrrrrrrr laaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  12. 1 Jam, 1 entry...susah nak capai tahap macam tue dengan entry dan idea sendiri..kalau idea copy paste mungkin ramai yang boleh buat kan..

    mmph..:-)

    ReplyDelete
  13. incya-Allah kak sakura pon boleh juga..hehe

    ReplyDelete
  14. waa..kak sunah merendah diri..biar tak bnyk update...asal entry berkualiti..hehe

    -Yok mampir diluk = makin popular, makin bahaya....

    ReplyDelete
  15. hehe...bg yg rajin update blog meriah la..klu cam akak ni blog sepi jek..hikhik

    ReplyDelete
  16. akak pon update setiap sejam..

    update entry GA jek lar...
    hahahaha..

    ReplyDelete
  17. updated setiap jam banyaknye idea..kalau wordless wednesday boleh la kot tempek gambar je..

    ReplyDelete
  18. kakak tak ada idea lah, nak update 1 jam sekali haha

    ReplyDelete
  19. kyra ag lmbat update entry hehe..lgsung xdew idea bernas..juz dpt kongsikan ilmu jew:D

    ReplyDelete
  20. kira rajin la tu..lau cik Am ikut mood je..lau x shari skali je...:D

    ReplyDelete
  21. akak pon sama lah dikkkkkkk
    tak mampuuuuu...nak fensannnnnnnn

    ReplyDelete
  22. Sedang elok dah nih... tak terkejar ngan updates Cik Sakura.

    Eh... Cik Sunah. :-p

    Entri terbaru: Gambar Dulu-Dulu...

    ReplyDelete
  23. Kena ikut contoh teladan diaorang nie...kan3?

    Lepak sambil bersantai di NazZue.com
    Entri terkini: Siti Nurhaliza Bertemu Peminat

    ReplyDelete
  24. update setiap jam tu barulah blogger tegar hehe..sy update dlm 1 sehari, at least dua ja..tu pun if ada idea hehe

    ReplyDelete
  25. gua update tak sampai sejam.

    naseb baek orang tak nampak.

    shh!

    rahsia.

    ReplyDelete
  26. kalau setiap jam nanti tak jadi kerja lain pulak ye..he..he..

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad