BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, June 21, 2011

Update Setiap Jam...


Ada satu mesej yang ditinggalkan di shoutmix oleh 'hoho'... Erk!


Selang berapa jam. Itu bukan saya. Hehehe... Itu Iffah Afeefah, itu abang Ben Ashaari. Saya tak mampu nak update selang berapa jam macam yang dimaksudkan oleh 'hoho' tu. Kalau saya ada idea yang sangat banyak, memang kalo boleh nak keluarkan entri setiap jam macam diorang tu. Tapi idea saya tak banyak pulak. Dan saya jugak agak bizi untuk minggu ni. Huhuhu...

Untuk 'hoho', try la jenguk blog diorang tuuu... Tu baru update setiap jam. Tapi diorang bizi pulak akhir-akhir ni, jadi update diorang tak berapa nak setiap jam dah. Ramai lagi yang lain yang update tiap jam macam sis Niena dan Penulis Senja. Rajin diorang ni!

Bilalah saya boleh jadi blogger tegar cam diorang... Huhuhu.


32 comments:

waN Mohd Salim said...

hahhaa 1jam 1 entry huhuhuh

Iffah Afeefah said...

erk
ape pulak

mne de tegar

tak updte pon kan

bizi tak bizi mne la

idea takde

niena shopping2u said...

**BLUSHING ngan tetiba...

~Kirin Selama Perak~ said...

bagus la tu
nampak sangat dia pembaca setia akak.
:)

aDisH.sHidA said...

DULU YE KOT ERK SUNAH...HEHEHE..SKRG 3JAM SEKALI ADA X..HEHHEE

Heidi Shafiq said...

sy update selang beberape minggu.. ok x? :P

Cik Farah said...

Farah pun memang xdapat laa kalau nak update sejam satu entri..Selalu bagi cukup syarat wajib je satu hari satu entri..kalau idea banyak baru 2, 3 entri..Heee

FasiHaH SupiaN said...

sy online pun susah,adehhh

al_hakim said...

dasyat..sunah pun lebih kurang je..=P

nazirulhazwan~ said...

den takdehal la kalau nak update setiap jam, copy paste je la berite.hahaha

tp ape dapat?trafik je la, puas ker tak?:DD

JIJI YU said...

ahaha..aku setakat tige n3 sehari je pon ok le..

sergeant keroro said...

sehari 3 kali jek XD

mas saari said...

yg update setiap jam memang byk idea lah....akak ni 3-4 entri sehari je!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

idea xdak kot nk update 1 jam skli sis oii..:p

mcm ni lah said...

sy plak 10 minit 1 entry kadang2 kalo da gile sangat 10 minit 3 entry,. gilerrrrrrrrrrrrrrrr laaaaaaaaaa

アヌム ちゃん said...

sunnah pun selalu updated gak..heee

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

1 Jam, 1 entry...susah nak capai tahap macam tue dengan entry dan idea sendiri..kalau idea copy paste mungkin ramai yang boleh buat kan..

mmph..:-)

cucu umie said...

incya-Allah kak sakura pon boleh juga..hehe

::blog anak jawer:: said...

waa..kak sunah merendah diri..biar tak bnyk update...asal entry berkualiti..hehe

-Yok mampir diluk = makin popular, makin bahaya....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe...bg yg rajin update blog meriah la..klu cam akak ni blog sepi jek..hikhik

b a m b a m ' s said...

akak pon update setiap sejam..

update entry GA jek lar...
hahahaha..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

updated setiap jam banyaknye idea..kalau wordless wednesday boleh la kot tempek gambar je..

yatie Awang said...

kakak tak ada idea lah, nak update 1 jam sekali haha

Pojiekyra said...

kyra ag lmbat update entry hehe..lgsung xdew idea bernas..juz dpt kongsikan ilmu jew:D

amniey91 said...

kira rajin la tu..lau cik Am ikut mood je..lau x shari skali je...:D

Qaseh dalia adelia said...

saye sekali sehari =p

risa said...

akak pon sama lah dikkkkkkk
tak mampuuuuu...nak fensannnnnnnn

logorithm said...

Sedang elok dah nih... tak terkejar ngan updates Cik Sakura.

Eh... Cik Sunah. :-p

Entri terbaru: Gambar Dulu-Dulu...

Nazzue said...

Kena ikut contoh teladan diaorang nie...kan3?

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: Siti Nurhaliza Bertemu Peminat

[sutera kasih] said...

update setiap jam tu barulah blogger tegar hehe..sy update dlm 1 sehari, at least dua ja..tu pun if ada idea hehe

Sembang Kemas said...

gua update tak sampai sejam.

naseb baek orang tak nampak.

shh!

rahsia.

Adzriel @ Liza AB said...

kalau setiap jam nanti tak jadi kerja lain pulak ye..he..he..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.