BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 15, 2011

Wordless Wednesday #4


Imej Pneumedic


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!


15 comments:

waN Mohd Salim said...

akak .. wordles wednesday ni .. kite suroh wat ape

al_hakim said...

hehe..tak habis2 dengan gondam2 ni sunah..apa pun ni la umat akhir zaman..ade ilmu di salah guanakan..cube lah buat benda2 yg elok sikit..

FasiHaH SupiaN said...

hackers mula bergiat aktif...habislah, byk laman gomen yg kena nie...

Isteri Encek Bard said...

hackers

mas saari said...

hackers ada dimana2..

bersama kak Es said...

ada ilmu buat kerosakan :(

Faris Adli said...

Bila ilmu disalah guna

Miss Ran said...

da dihack ke belom

::blog anak jawer:: said...

wow...hacker yang semakin popular...ramai la yg bercita-cita nak jadi hacker nanti...

-Yok mampir diluk = wordless Wednesday#2...

♥cmª shIemª♥ said...

??hackers??

AI said...

- wordless ...(xleh komen...hehe)

syaimz said...

ini laman punya website yang kena hack

yang baru punya..

politeknik ade edu.my

tourism ade gov.my

kalau saya tak silap ":P

cik pulau said...

Errk....

kiera'sakura said...

ape tue kak sunah? tp kira nk bgtau kira lahir tahun naga... teheeeee :D

logorithm said...

Ini kerja haters dari Indonesia kan?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.