BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, July 7, 2011

Bila Lah Nak Betulkan...


step 3 climbing the stairs by ~freaks666 on deviantART

Naik tangga sampai tingkat lima.

Penat wooo... Semputttt macam tanjat boboi tuuu. Kalau pagi-pagi kena naik tangga sampai beribu-ribu lemon ok lagi, boleh gak bersenam bagi TAFFFF... Kalo nak gi makan tengahari pun kena naik turun tangga lagikkkk, adehhh... Lepas makan terus masuk tandas la gamaknyeee...

Da seminggu lebih kot camtu, dari minggu lepas lagi. Nape la tak betulkan lif yang rosak tuuu, sebab student takde ye? Kami ni student gak... Kalo tak kesian kat ceq ni takpe, tapi kesian la kat ibu mengandung tu... Kena naik tangga pelan-pelan... Kang jadi pape, sape susah... Haishhhhh...

P/S: Masih berkira-kira nak install Linux ke tak... =.=


27 comments:

Mat Gebu said...

bebenn dengan bobott pun tannjatt tau...nanah tanjaatt juga eks?..haha

aimie amalina said...

aiyooo..lif FKE ke ni?

JIJI YU said...

naek tangga je pon ka.elok jugak untuk ibu mengandong.

pRiNCe said...

linux : sunah..p buat solat isthikharah dlu.:)

[ 18 SX ] Pembedahan Payudara @ Buah Dada @ Tetek ( 15 Gambar )
[ Politik ] Fan Page Datuk Seri Anwar Kena Hack
10 Filem( Movies ) Paling Laris Di Dunia

Siti Arfah said...

Hamster itu comey. hehe

siti kektus said...

tunggu ada sesuatu dah terjadi, baru lah dorang nak betulkan.

Hanis MY said...

owh tidakkkk kenapa comel sgt??? geram tgk!

sergeant keroro said...

diorang nak tengok ada orang smeput tak naik tangga.

linux tu OS kan? laju sangat ke?

syarifahsidrus said...

comel je haiwan tu.heee :)..
laa..lif rosak ke? kesian..

niena shopping2u said...

hahaha.. comel sungguh ibu mengandung tu, jiran akak dlu ada bela ibu mengandung ni tau, pastu kna curik ngan monyet, monyet wat main.. cian dia, naik pening dh...

Nazzue said...

time rosak lambat repair tapi bab duit mesti cepatkan? Lumrah alam...

aDisH.sHidA said...

dah report ke belum...mau semput tu

bersama kak Es said...

akak bayang kan sunah panjat tangga macam hamster comel tuuu..

Isteri Encek Bard said...

sempooot

AnAk dEneSor said...

comey nyerrr..

niena shopping2u said...

hehehe ye ke.. akak igt hamster kiut tu, ^.^

mas saari said...

alahhhh...siannya sunah!
kalau akak pun semput gak..huhuhu

suhaili sarif said...

kalau utk gegirl boleh eksesais..
hehe.tp mmg jenuhla kalau brg byk and boleh semmpuuttttttt

da wat repot ke sun?
haishh dorg..sbb x jadi kt diri sendiri 2 yg x nak repair kot.hehe

cik pulau said...

teringat masa study ukm dulu..
naek tangga sebanyak 225 putung tu..
perhhh.. sampai bilik kompen tdo...hahaha

::blog anak jawer:: said...

mmg simbolik la kak guna pic tikus memanjat tangga tu... kesian...hehehe

-Yok mampir diluk = ”anak jawa kembali dengan sesuatu yang baru..

Cik Aqilah Wardah said...

pernah guna LINUX dulu.. hikhik..
masa mula2 diperkenalkan. tp, tu utk klas komputer laaaa... lepas hbs klas tu, x igt da rupa linux tuh... hikhik...

excercise... excercise... ^_^

Salim Harmanain said...

buat2 semput ramai2 nanti sure dibetulkan :P

Adam Zulhilmi said...

ahahahahaa..... ni lawak.. -.-'

FasiHaH SupiaN said...

memula baca tajuk, baru tgk gambar, ek apa kaitan?? baru baca entri...ohhh..hehehe akak ok lah, tp ibu mengandung tu sgt kesian =.=''

Подтверждаю said...

as salam..
erk! hamster berusaha menaiki tangga! comel je

;)

oo..pasal isu lif. kalau dah repot kat ketua jabatan dengan pihak pentadbiran, tapi tak nampak tindakan sususlan, repot kat media eg surat kabo. hehe~

masukkan eisu akak ngandung nak naik tangga susah.

tapi kan, orang ngandung tak digalakkan naik tangga sebab boleh menyebabkan penyakit arthritis pada sendi lutut(naik secara perlahan).
bahaya tu.

ha! install linux boleh, dwi operating system berlainan hard disk. tapi kalau dah install, kena maik tau unutk fungsi2nya. linu ni ada banyak kelebihan. cuma tang software tu, kurang menyerlah. bab virus, ha! yang ni dijamin selamat

;)

*off topic*

hehe~
niena pernah typo dlam beberapa blog. adei..sangat kelakar~ tadi dok fikir tang mana kaitan takziah dengan entri pakcik. haha~

tergelak jer =p
jiji pun tka terkecuali juga~ beliau lagi super banyak. haha

XD

like button? hehe. pakcik simpan dulu. ganti dengan goole+ button, jika ada entri yang best2 nanti, jangan lupa klik ya ;)

pakcik pun baru perasan ada button tu kat entri sunah.sebab selalunya pakcik masuk blog sunah via m=1

=)

fida said...

ala comelnye la hamster tu nak pnjat tangge. :)

pasal lif rupenye..

tamlegend said...

mana tempat lif rosak tu...????

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.