Sunnah Like Sakura dot com?


Terpelikkkkkkkssss kejap semalam bila bukak Histats.

Tertanya-tanya, bila masa pulak saya pernah buat entri ni? Dulu da pernah buat ke? Tapi dari mana pulak orang ni jumpa entri tu.

Tengok kat bahagian negara, ehhhh.. Kannur? Negara mana ni eks~

Tiba-tiba bertambah pelik bila tengok nama blog dah bertukar.

Sunnah Like Sakura dot com. (errr...patutnya Likes kan?)

Erkkkkkk! Ajak la cik mouse ke link tu...

Histats punya gambo users online...
Oooo... Rupanya reader dari Kannur ni gi translate entri Satu Ketika Dalam Detik Waktu. Terus jadi pelik semua ayat. Huishhhh, kesian dia... Mesti tak paham jadinya sebab translator ni bukan leh percaya sangat. Tambah-tambah kalo puisi-puisi ni. Huhuhu. Faham sikit-sikit boleh la kot...

Terima kasih ye kepada yang datang dari luar negara. Harapnya ada sedikit manfaat dari blog ni yang boleh diambil... :)

P/S: Autopublish ni... Harapnya petang nanti internet ok sikit, boleh jejak balik kamu-kamu yang rajin ni~

Post a Comment

20 Comments

  1. hehe byk kali jugak tergelak bila tgk search keyword kan..mcm2 perkataan pelik yg disearch..

    ReplyDelete
  2. hahahaha...
    mmg la pelik kalau di translate kan..
    tahniah kak sebab ada pembaca dari luar.
    :)

    ReplyDelete
  3. hehe.. ok la tu, cari2 jumpa gak sunah sakura ni hehe

    ReplyDelete
  4. kan best kalau boleh track visitor luar negara ni... selalu gak ade visitor dri oversea tp tak dpt singgah blk... tak tau nk track kat ne... boleh dy tukat "like" to "suka" je...padan la semacam je bunyi...hehe

    -Yok mampir diluk = ”siapa mak ayah saya”...

    ReplyDelete
  5. wahhhhhh orang kata worldwide ;)

    ReplyDelete
  6. haha..gitu rupanya. kannur tu kt negara aoa? pertama kali dgr. hehe

    Heart In A Cage
    .

    ReplyDelete
  7. wahhh..dari negera jauh tu..singgah sini..

    ReplyDelete
  8. entry autopublish... hehehhe!!~

    good morning kak sayang :D

    *sebab baca di pagi hari kan.. huhuu!!~



    ^^

    ReplyDelete
  9. kalau tranlate bkn betul sgt ye dik cumil?patutlah ...hihi

    ReplyDelete
  10. salam,

    wah, peminat sampai ke luar negara yer :) actually kannur tu negara mana... hepi blogging always sunah!

    ReplyDelete
  11. http://www.my-shopping2u.com/2011/07/khas-buat-anda-dari-ku-azhar.html

    ReplyDelete
  12. woooo...femes seantero dunia cik sunah ni rupenye...kekeke...

    ReplyDelete
  13. bangganya! teruskan lagi berkarya!

    ReplyDelete
  14. walaweh.. da jadik blog antarabangse ke..?

    ReplyDelete
  15. kannur tu kat india ke pe weyh

    ReplyDelete
  16. tahniah

    nnti kene tulis ayat bm skema

    sng nk tranlste hahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com