TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Sunday, July 3, 2011

Sunnah Like Sakura dot com?


Terpelikkkkkkkssss kejap semalam bila bukak Histats.

Tertanya-tanya, bila masa pulak saya pernah buat entri ni? Dulu da pernah buat ke? Tapi dari mana pulak orang ni jumpa entri tu.

Tengok kat bahagian negara, ehhhh.. Kannur? Negara mana ni eks~

Tiba-tiba bertambah pelik bila tengok nama blog dah bertukar.

Sunnah Like Sakura dot com. (errr...patutnya Likes kan?)

Erkkkkkk! Ajak la cik mouse ke link tu...

Histats punya gambo users online...
Oooo... Rupanya reader dari Kannur ni gi translate entri Satu Ketika Dalam Detik Waktu. Terus jadi pelik semua ayat. Huishhhh, kesian dia... Mesti tak paham jadinya sebab translator ni bukan leh percaya sangat. Tambah-tambah kalo puisi-puisi ni. Huhuhu. Faham sikit-sikit boleh la kot...

Terima kasih ye kepada yang datang dari luar negara. Harapnya ada sedikit manfaat dari blog ni yang boleh diambil... :)

P/S: Autopublish ni... Harapnya petang nanti internet ok sikit, boleh jejak balik kamu-kamu yang rajin ni~

20 comments:

Kalamhati said...

hehe byk kali jugak tergelak bila tgk search keyword kan..mcm2 perkataan pelik yg disearch..

Kirin Selama Perak said...

hahahaha...
mmg la pelik kalau di translate kan..
tahniah kak sebab ada pembaca dari luar.
:)

Adzriel AB said...

dia nak amik ilmu tu..

niena shopping2u said...

hehe.. ok la tu, cari2 jumpa gak sunah sakura ni hehe

::blog anak jawer:: said...

kan best kalau boleh track visitor luar negara ni... selalu gak ade visitor dri oversea tp tak dpt singgah blk... tak tau nk track kat ne... boleh dy tukat "like" to "suka" je...padan la semacam je bunyi...hehe

-Yok mampir diluk = ”siapa mak ayah saya”...

FasiHaH SupiaN said...

wahhhhhh orang kata worldwide ;)

Nini Hartini said...

haha..gitu rupanya. kannur tu kt negara aoa? pertama kali dgr. hehe

Heart In A Cage
.

Atiqah Sa'ahiry said...

wahhh..dari negera jauh tu..singgah sini..

Bella Bell said...

entry autopublish... hehehhe!!~

good morning kak sayang :D

*sebab baca di pagi hari kan.. huhuu!!~



^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kalau tranlate bkn betul sgt ye dik cumil?patutlah ...hihi

Areef Ibn Naim said...

salam,

wah, peminat sampai ke luar negara yer :) actually kannur tu negara mana... hepi blogging always sunah!

Luq At Your Words™ said...

peh dr india tu

niena shopping2u said...

http://www.my-shopping2u.com/2011/07/khas-buat-anda-dari-ku-azhar.html

ghab van hal said...

woooo...femes seantero dunia cik sunah ni rupenye...kekeke...

Pojiekyra said...

ohhhh hahaha :D

RedVixen said...

bangganya! teruskan lagi berkarya!

sergeant keroro said...

internationale XD

kokser kokdam said...

walaweh.. da jadik blog antarabangse ke..?

JIJI YU said...

kannur tu kat india ke pe weyh

Iffah Afeefah said...

tahniah

nnti kene tulis ayat bm skema

sng nk tranlste hahaha

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.