BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, August 4, 2011

Aksi Ekslusif Model Kertas Paper One



Tak tau nak tulis ape kat sini... Tengok aje la ye aksi dia main dalam kotak Paper One...

P/S: ...


21 comments:

SoLy SoLicious said...

waahhh...cumelnye :)

FasiHaH SupiaN said...

hehehe comelnye cici..........

Luqeem™ said...

uish terbalik kucingnye..:)

sergeant keroro said...

nape cici ni comel sangat?? :p

Iffah Afeefah said...

tupai bertopengkan kucing

erk apesal i tetibe rindu cici ni

musykil2

Cik Asma BLuppy said...

patah tengkuk kang.... huhu

aimie amalina said...

hak3
akak ni nakai la..
jenuh ye teng pale sebb nak ikot lense kamare tu..hehehehe

JIJI YU said...

olololo bughuknye ghupe..

Dzarief Zuhdi said...

geram tengok.. nnt bagi saya jaga seminggu ble.. haha

Suhaili Sarif said...

ciciiiiiiiiiiiiiiiii....
kenapa kamu tomeeiiiiiiii

FaKArePa!n said...

model x berbaju tu.. hihi

muz said...

ah gatai cici ne ngorat aku...haha


http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/08/jangan-curi-artikel-aku.html

aiman said...

cam kucing yg baik dgn giroro..

Panggil aku Han said...

ala..kenapa comel sgt...hehehe

blog-tips-kurus said...

siapakah namanya..?

blog-tips-kurus said...

o ok. 'cha ya cha ya' yek? hehe!

Cik Sue said...

errrr..nak pinjam cici sebulan leh tak sunah??nak gomol2 die...gerammmmm =D

mas saari said...

alaaaaa...comelnya dia!
hidung ngan mata cici seksilah..

aizamia3 said...

sedang membayangkan dia bermain tali di dalam kotak itu.. ;)
mesti lagi comel kan..

Isteri Encek Bard said...

comelllllllll

cik pulau said...

ostad jiji tu asyik jelez je. tak paham...
hahahhaa.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.