Alamak! Macam Mana Boleh Lupa Ajak Skodeng!

August 06, 2011


Peeping Toms by ~apathetic-violinist on deviantART

Huwaaaaaaaaaaaaa!!! Hari ni da 6 Ogos laaaaaaaa!

Cane la boleh lupa kannn...

Hadoiii...=.=

Lupa nak ajak kamu-kamu semua skodeng! Ggggrrr! Bukan skodeng orang dalam bilik air! Sape buat macam tu dalam bulan Ramadhan yang mulia ni, siaplah!

Tapi macam biasalah, awal-awal bulan... Kita menyekodeng (perkataan baru hari ini) bersama-sama... Ala... Macam dulu-dulu tuuu... Yang bulan Mei dengan Jun dah lepas. Ni nak ajak skodeng top 10 referrals ke blog Sunah Suka Sakura dot com untuk bulan Julai yang lalu pulak~

Hurmmm... Moh lerrr kita skodeng yeee~~~


  1. Blogger.com sendiri, terima kasih kepada yang menerjah dari dashboard, profile, dan segala widget blogspot.
  2. Pak Cik Mat, naik satu anak tangga!!!! Tahniahhhh! Hahaha~.
  3. Facebook, dah turun dari takhta nampaknya, mungkin sebab da kurang ping.
  4. Oh, sapa tuu~~~ Atia lerr~ Dia banyak bagi referrals dari 31-7 Birthday Giveaway yang lepas~ :)
  5. Abang Ben, turun satu anak tangga... Err...
  6. Jiran saya, masih di tangga keenam... Tapi simbol merah ke bawah tu menunjukkan penurunan hits...
  7. Networkedblogs.com, menurunnnnn~~~ Terima kasih kepada yang datang dari fanpage di FB.
  8. Laily Qaisyirah, masih di situ, tapi simbol merah ke bawah gak...
  9. Kak Ros~~~ Waaaa~~~ Rindu kak Ros!!! Bizi betul tentera kita sorang tu~
  10. Kak Ellyyyyyyyyyyy!!! Tahniahhhh~~~ Dah naik ke atas jugaakkkk~ Hehehe...

Terima kasih kepada mereka-mereka di atas ini dan kamu-kamu yang datang melalui mereka-mereka ini jugak~ Banyak kaler merah ke bawah kannn...menunjukkan saya berjaya mengurangkan update dalam bulan Julai! Ggggrrrr!

You Might Also Like

22 Comments

  1. tahniah2...

    tak sangka, rupanya sunnah kerap skodeng ya..
    kak tak ada masa lah dik..
    tapi, skrang gak nak terjah.. hahahha

    ReplyDelete
  2. nesloo tak de dalam list..aaha

    ReplyDelete
  3. atia kalahkan abg ben.. waaaa.. terharu.. hehehehe..

    ReplyDelete
  4. @H.J

    pssst, nesloo tu sayang betul, sikit lagi..dia no 11... ahahaha~ :D

    ReplyDelete
  5. sy selalu terjah sini dr dashboard :)

    ReplyDelete
  6. wah kak elly

    mesti die bangga sgt ni

    ReplyDelete
  7. alah..takde dalam senarai! huhuhuuu

    ReplyDelete
  8. betul kata H.J.. cari2 jugak nama nesloo tu.. hahaha...

    ReplyDelete
  9. rajin kak sunnah skodeng ea..hehe

    ReplyDelete
  10. hehehehehe....alhamdulillah
    misi akak berjaya!!!!!!
    dapat kalahkan keroro..muahaha
    komen da berjaya(hihi wpun da jadi 2 penama..errr...)
    da masuk top 10.yeehuuuuuuuuu
    nk kejar top5 laks.muahaha

    p/s: kalau dorg tau ada tips cmne nak jadi top10 memang kalah la akak.hehe

    tips akk 2 berjaya..weeeee

    ReplyDelete
  11. hehe, tahniah buat mereka~~

    alien xleh masuk list, haha :P

    ReplyDelete
  12. :D

    hari ni dh kembali.. :D baru selesai operation :D

    ReplyDelete
  13. er. xfaham sgt pun benda ni. tp pape pun tahniah jela heheh

    ReplyDelete
  14. Wuik... takleh skodeng sebarangan nie.. hu hu

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com