TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Saturday, August 6, 2011

Alamak! Macam Mana Boleh Lupa Ajak Skodeng!


Peeping Toms by ~apathetic-violinist on deviantART

Huwaaaaaaaaaaaaa!!! Hari ni da 6 Ogos laaaaaaaa!

Cane la boleh lupa kannn...

Hadoiii...=.=

Lupa nak ajak kamu-kamu semua skodeng! Ggggrrr! Bukan skodeng orang dalam bilik air! Sape buat macam tu dalam bulan Ramadhan yang mulia ni, siaplah!

Tapi macam biasalah, awal-awal bulan... Kita menyekodeng (perkataan baru hari ini) bersama-sama... Ala... Macam dulu-dulu tuuu... Yang bulan Mei dengan Jun dah lepas. Ni nak ajak skodeng top 10 referrals ke blog Sunah Suka Sakura dot com untuk bulan Julai yang lalu pulak~

Hurmmm... Moh lerrr kita skodeng yeee~~~


  1. Blogger.com sendiri, terima kasih kepada yang menerjah dari dashboard, profile, dan segala widget blogspot.
  2. Pak Cik Mat, naik satu anak tangga!!!! Tahniahhhh! Hahaha~.
  3. Facebook, dah turun dari takhta nampaknya, mungkin sebab da kurang ping.
  4. Oh, sapa tuu~~~ Atia lerr~ Dia banyak bagi referrals dari 31-7 Birthday Giveaway yang lepas~ :)
  5. Abang Ben, turun satu anak tangga... Err...
  6. Jiran saya, masih di tangga keenam... Tapi simbol merah ke bawah tu menunjukkan penurunan hits...
  7. Networkedblogs.com, menurunnnnn~~~ Terima kasih kepada yang datang dari fanpage di FB.
  8. Laily Qaisyirah, masih di situ, tapi simbol merah ke bawah gak...
  9. Kak Ros~~~ Waaaa~~~ Rindu kak Ros!!! Bizi betul tentera kita sorang tu~
  10. Kak Ellyyyyyyyyyyy!!! Tahniahhhh~~~ Dah naik ke atas jugaakkkk~ Hehehe...

Terima kasih kepada mereka-mereka di atas ini dan kamu-kamu yang datang melalui mereka-mereka ini jugak~ Banyak kaler merah ke bawah kannn...menunjukkan saya berjaya mengurangkan update dalam bulan Julai! Ggggrrrr!

22 comments:

Citarasa Rinduan said...

tahniah2...

tak sangka, rupanya sunnah kerap skodeng ya..
kak tak ada masa lah dik..
tapi, skrang gak nak terjah.. hahahha

H.J said...

nesloo tak de dalam list..aaha

gadis melayu said...

atia kalahkan abg ben.. waaaa.. terharu.. hehehehe..

Sunah Sakura said...

@H.J

pssst, nesloo tu sayang betul, sikit lagi..dia no 11... ahahaha~ :D

JIJI YU said...

ceyt engko hj..mengata aku

SoLy SoLicious said...

sy selalu terjah sini dr dashboard :)

FaKArePa!n said...

camtu rpanya skodeng..

NadiRah said...

dr google xde ke??

Iffah Afeefah said...

wah kak elly

mesti die bangga sgt ni

mas saari said...

alah..takde dalam senarai! huhuhuuu

Faaein Talip Roy said...

betul kata H.J.. cari2 jugak nama nesloo tu.. hahaha...

cucu umie said...

rajin kak sunnah skodeng ea..hehe

Suhaili Sarif said...

hehehehehe....alhamdulillah
misi akak berjaya!!!!!!
dapat kalahkan keroro..muahaha
komen da berjaya(hihi wpun da jadi 2 penama..errr...)
da masuk top 10.yeehuuuuuuuuu
nk kejar top5 laks.muahaha

p/s: kalau dorg tau ada tips cmne nak jadi top10 memang kalah la akak.hehe

tips akk 2 berjaya..weeeee

mynameismy said...

hehe tahniah tahniah..;D

Rohaizam Rosli said...

huhuhu... terbaek ~~~

sergeant keroro said...

hehe, tahniah buat mereka~~

alien xleh masuk list, haha :P

tomatokering :) said...

hihi egt skodeng ape ;p

fRaMe+LenSeS said...

perghhh.. tahniah boss. ;)

Niena Pengembara Ilahi said...

:D

hari ni dh kembali.. :D baru selesai operation :D

cik pulau said...

wewiiiiiiit....^^,

kura said...

er. xfaham sgt pun benda ni. tp pape pun tahniah jela heheh

abglan said...

Wuik... takleh skodeng sebarangan nie.. hu hu

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.