BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, August 7, 2011

Cici: Ditiduri...!



Cici: Macam mana nak tidur ni... Aunty Jenny balik rumah malam ni... Selimut aunty je la peneman kiteee... Sob sob sob...


Bebi Froggy: Cici, cici... Meh la i tidurkan u nak? Cian u takleh tidur...

Cici: Hurmmm... Boleh ke u tidurkan i? Macam hebat sangat ajeee...

Bebi Froggy: Huk alohhh... Tak percaya ke??? I bab-bab tidurkan orang ni no satu okehhh... U tengok tuan u tu, selalu je ditiduri oleh i~~~

Cici: Cettt... Hampehhh la u ni... Patutlah i tengok tuan i tu asyik peluk cium u selalu... Sebab u boleh tidurkan dia eks~

Bebi Froggy: Ha ah lerr... Dia sayang i sangat-sangat tuuuu...

Cici: Hurmmm...

Bebi Froggy: U jangan la jeles... Nanti u pun kena la pandai tidurkan dia gak~

Cici: Urmmmm...

Bebi Froggy: Bila u da pandai tidurkan tuan u tu, nanti dia pun sayang u ketat-ketat gak~

Cici: Mmmm...

Bebi Froggy: Lagipun i selalu je tengok dia peluk cium u...

Cici: Mm...

Bebi Froggy: Sikit je lagi tu, u pun akan jadi kesayangan dia gak nanti!

Cici: ...

Bebi Froggy: U jangan lah putus asa...

Cici: ...

Bebi Froggy: U dengar tak ni?

Cici: ...

Bebi Froggy: Eh, dah tido da keee?


Bebi Froggy: Tidur baik-baik yeee~~~ Sayang diaaa~~~


P/S: Sweet betul budak dua orang (baca: ekor) ni... Tuan diorang menengok ajeee dengan penuh jelesss...

24 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

alo2.. tomei nya cici ... hahah.. pndai sis buat skrip..;P

Cik Asma BLuppy said...

hahaha... tuan pom jeles jgk ke?

tuan die kena duk tengah2 la.... =P

Iffah Afeefah said...

kalau mnusia sume cmni kan baik

Kalamhati said...

ekekeke sabo sunah ni..tomeiiii!!

syarifahsidrus said...

amboi...comel aje tu.hehhe

miErah halim said...

wa..comeii la...
x bape suke kucing tapi yg Bebi Froggy tu saye suke..

fRaMe+LenSeS said...

wowwwwww~ agagagagagag .. :p

Niena Pengembara Ilahi said...

kalo dpt gunting misai cici kan best :D

Nur Suhada said...

Comel comel comel !
[^_^]

Nak mintak seekor boleh ?
Eheh

officially19 said...

comelnya cici.geram tengok dia.

mynameismy said...

alahai comelnyeee

sergeant keroro said...

ala comelnya~~ XD

FaKArePa!n said...

igtkan froggy lawak kampus tadi..hihi

NasZ said...

haha..memang comey la..geram tengok.

MOHD NASER.com

mas saari said...

amboi...manjanye diaorang ni! heheee

Kak Aya said...

wahh bukan main lagi cici tu ye...merelakan diri ditiduri...

aimie amalina said...

wuwuwuw
ase nak curik due2 ni..hehe =p

Luqeem™ said...

comel! hee..

JIJI YU said...

hehe cici dah tak teruna lagi

ir yien 9897 said...

sangat comel..ei..geram nyer..rasa nak pelok..hehehe

abglan said...

Rasa macam nak tetido lak tgk... hu hu

Suhaili Sarif said...

rasa mcm smlm mmpi cici ditduri
errr....
froogy+cici = ???

efa nur said...

comelnye..suke..suke..suke.. ;D

udin said...

fuhh.. akhirnya froggy berjaya meniduri cici.. cayala en forggy.. ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.