BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, August 13, 2011

Cici : Jom Bergusti!


video

Dia ajak bebi Froggy bergusti, tapi bebi Froggy buat dek ajeee... Kesiannn... Maybe sebab bulan puasa kot~ Last-last dia penat sendiri...=.=


25 comments:

Kalamhati said...

hehehe suspen ajee..cian bebi froggy kena lanyak..

Atiqah Sa'ahiry said...

comelnya..cici..putih..

H.J said...

kesian dia..tak de sape layan bergusti..aha

aimie amalina said...

hehehe
awak..kite dah penat pose
terawih lagi..
awk dok diam2 hokey!
nanti raye kite gusti banyak2 =p

Iffah Afeefah said...

comel je cre gstinye

Ina Nadia said...

comelnya cici tu.

FaKArePa!n said...

kesian kat baby froggy.. hehe

Luqeem™ said...

cute je cici gusti. hehe..

:)

bebi froggy tak berbuka ptg tadi kot..

Muslimah Optimis said...

hahahahaha..ok rasa nak gelak je..hehe

udin said...

bebi froggy jenis penyabaq + penyayang.. tu pasal dia wat dek jer cici belasah dia.. huhu~

SoLy SoLicious said...

huh?? hahahahaha... carik la sekor kasi gusti ke die..hehee

Si DauN CeRi said...

muehehe.. gusti lagi gusti lagi. eh2 *tutup mulut*

sergeant keroro said...

hehe, comel jek cici. macam kak sakura~ :P

Cik Asma BLuppy said...

lucu tgk cici... hahaha...

::blog anak jawer:: said...

hahaha... habis tangan si frogie basah kene air liur cici..hehe

FasiHaH SupiaN said...

cici!!!! rindu kat cici lama xnampak :(

Suhaili Sarif said...

cici KISSSSSS bebi froggy?
nnnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

JIJI YU said...

ape nye cici ni..gersang ke

Nini Hartini said...

cici kucing sunah ke? aduiii tetibe teringat kt hamster akk nama cici. tp dah mati lama dah :(

cik pulau said...

hahahaha..
tak menahan...

aDisH.sHidA said...

kecian froggy

Mat Gebu said...

KIUT JEE DEPA BERDUA KANNN!..

AdyBudika said...

hantar balik frrogy kat mak ayah die..kene dera jer kat sane

mama comel said...

ahahaha..comell..suka suka suka !!!

abglan said...

he he he... gusti sambil baring

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.