BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, August 17, 2011

Cici: Kite Da Ade Fanpage Yuuuu~



Atas jasa hosmet, maka dia da ada fanpage sendiri.

Peminat-peminat semua silalah like fanpage dia kat SINI.

Sekian~

P/S: Malam ni tuan dia bizi sampai ke waktu sahur.


31 comments:

mas saari said...

wah...glamer lah cici lepas ni!

Suhaili Sarif said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
i love u cici..bebi froggy jangan jeles nak buat jugak eks :p

wawa maisara 2 sapa?

Kalamhati said...

ololo tomeii cici..tak lama lg jadi retis la cici..hehe

Luqeem™ said...

hebat la cici..hehe..lepas ni dia ada blog plak..:P

Muslimah Optimis said...

huyoooo..huyooo.. teringinlah nak jumpa cici

efa nur said...

waaahh....cici sgt comel okey..mesti dapat 1juta like lepas nie..hehe :)

Suhaili Sarif said...

khas untuk ko cici =_=

http://suhailisarif.com/2011/08/cici-ada-fan-page-aku-ada-tak-ada-_/

diana said...

wah...
siap ada fan page tu..
mcm retis pulak..heheh

NadiRah said...

glemer name..huhuh..
wahh!!!!!!!!
dah 2222 follower... ^^

FasiHaH SupiaN said...

fuhhhhh..hebat cici ni...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

ciciiiii.. nak sain ....;p

aimie amalina said...

waaaaaaaaa
dah macam mama die nih..hihih

sissyira said...

salam


hebat2...kita pun tak setara tu..hehe

Woofer Storm said...

slm rmdhan sis,lama tak dtg sni..bz skit skg ni..blog mkin cun la,nak satu leh..hehee


kalau ada fanpage,kira meletup da tu kan??ehheee mcm sis sunah gak^^

Citarasa Rinduan said...

wow..
bila agaknya blog sis pulak ya>

Ina Nadia said...

cici.nak sainn!

FaKArePa!n said...

baby froogy xde fan page ke??

cucu umie said...

wah siap fan page lg yer..heheh

アヌムちゃん said...

wah fofular gitu cici ye :)

JIJI YU said...

bughuk nye ghupe..glam la konon..ceyt..

H.J said...

yang kak sunah bilanye..?haha

cik pulau said...

ya ampun cici....
hebatnya..

Iffah Afeefah said...

gila laaaaahhhhhh

pengemis Cinta~ said...

untung cici ada hosmet baik macam tu .hehe;)

mynameismy said...

giler lah...-.-'

Isteri Encek Bard said...

cutenyer cici

Nisa said...

nak otograf :P

syarifahsidrus said...

jadi retiss la cici..hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

mak ai..glamer

Niena Pengembara Ilahi said...

pasni cici dh leh jadik pelakon hehe

sergeant keroro said...

dah dah, hehe XD

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.