Wednesday, August 17, 2011

Cici: Kite Da Ade Fanpage Yuuuu~



Atas jasa hosmet, maka dia da ada fanpage sendiri.

Peminat-peminat semua silalah like fanpage dia kat SINI.

Sekian~

P/S: Malam ni tuan dia bizi sampai ke waktu sahur.

31 comments:
Write Comments
  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
    i love u cici..bebi froggy jangan jeles nak buat jugak eks :p

    wawa maisara 2 sapa?

    ReplyDelete
  2. ololo tomeii cici..tak lama lg jadi retis la cici..hehe

    ReplyDelete
  3. hebat la cici..hehe..lepas ni dia ada blog plak..:P

    ReplyDelete
  4. huyoooo..huyooo.. teringinlah nak jumpa cici

    ReplyDelete
  5. waaahh....cici sgt comel okey..mesti dapat 1juta like lepas nie..hehe :)

    ReplyDelete
  6. khas untuk ko cici =_=

    http://suhailisarif.com/2011/08/cici-ada-fan-page-aku-ada-tak-ada-_/

    ReplyDelete
  7. wah...
    siap ada fan page tu..
    mcm retis pulak..heheh

    ReplyDelete
  8. glemer name..huhuh..
    wahh!!!!!!!!
    dah 2222 follower... ^^

    ReplyDelete
  9. waaaaaaaaa
    dah macam mama die nih..hihih

    ReplyDelete
  10. salam


    hebat2...kita pun tak setara tu..hehe

    ReplyDelete
  11. slm rmdhan sis,lama tak dtg sni..bz skit skg ni..blog mkin cun la,nak satu leh..hehee


    kalau ada fanpage,kira meletup da tu kan??ehheee mcm sis sunah gak^^

    ReplyDelete
  12. wow..
    bila agaknya blog sis pulak ya>

    ReplyDelete
  13. wah siap fan page lg yer..heheh

    ReplyDelete
  14. bughuk nye ghupe..glam la konon..ceyt..

    ReplyDelete
  15. yang kak sunah bilanye..?haha

    ReplyDelete
  16. untung cici ada hosmet baik macam tu .hehe;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com