BLOG ENCIK SUAMI

Monday, August 22, 2011

Cici : Model Helmet La Pulakkk...



Last-last, dia jugak lah yang teman saya duduk tepi oven sampai sekarang ni...

Terima kasih Cici... Sayang dia lebeyyy~~~

P/S: Owhhh, gambar dan ayat dalam entri tak berkaitan...


27 comments:

Muslimah Optimis said...

takut la tengok mata cici.. ishhhh.. btw tetiba teringat cici isteri goku dalam dragon balls..hehe

Kancil 8349 said...

paling ndak suka kalau kucing buat helmet tempat tidur dia...bau badan kucing tu akan tinggal dalam helmet...bila dah kita pakai, mesti berbau...dahlah satu helmet je...hehehe...itu dulu time bermotosikal...

H.J said...

cici buat muka terpaksa la tu..haha

NadiRah said...

bosarnyo helmet..
kalo bawak cici nek mtor...
dy dok dlm helmet..
helmetkat seat tegak je..
erk...paham ke maksd nad??? hahahahah

ir prof dr alia rosli said...

kite teman dalam mimpi :)

msredcheesecake said...

cici pun boleh jadi model...cik sakura bila lagi? heee

Niena Pengembara Ilahi said...

cici ke henpon yg teman ni? hehehe

mas saari said...

comelnya model helmet ni! heheeee

tomatokering :) said...

hihi comelllllllllllll ^^

Adzriel @ Liza AB said...

ada span.. tu yg sedap landing

Nur Ilyani said...

cici wawa maisara..rndu lak nk men2 ngan dy..(bsin kat bju lak 2..hahadoi)

rosmina samin said...

Comel binatang tu... ^^

::blog anak jawer:: said...

comel la cici... jaga2.. kang melompat cici dlm oven kang..hehe

Munna said...

amboih...tak berbulu ke helmet tuh...hihi

rjn wat kuih rya =)

aimie amalina said...

alololo
comei nye
sume bende pon jadi
helmey pon helmet la ye..
asal teman mama ye..hehhe

Iffah Afeefah said...

erk so kiutttt


tak ske buat keje lame2

boleh jd busan

Oh Oeya said...

Besau nuuu mato! Cam terkojuttt yo! hik3

Syahir Ramli said...

mata cici sgt cntek,..

senyumSOYA said...

mata cici comel..heheh..
port paling selesa utk cici adalah helmet...^^"

maszull said...

salam sakura...mama suka tengok model dlm helmet tu comel nyer die...:)

Miss Xyz =) said...

muka innocent, muka cute jekk~

sergeant keroro said...

cici yang comel, keh3

p/s : kak sunah buat kuih raya untuk gath utm blogger eh? :P

pengemisCinta said...

cantik dan cumel..;)

lieynanilaz said...

so kiut...comellah cici..

cik heroin said...

COMELNYAAAAAAAAAA!!

Suhaili Sarif said...

kenapa cam x puas ati je cici ni?
akak rasa die ni jenis cold hearted

sori! i dont like to smile
i'm cool!! and kacaks..

err dia jantan ke betina

Ajan said...

Cis! Helmet aku pulak tu!!! Nanti budak tu, siap dia aku balik JB nanti!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.