BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, August 23, 2011

Cici: Nah, Upah Untuk Kamu!



Disebabkan dia rajin teman tuan dia melapis kek sampai jam 3 pagi...

So, dapat la upah muffin strawberry dalam cup yang comel ni...

Sape yang bagi cup comel ni eks? Lalala~

P/S: Nak tengok Kek Lapis Oreo da siap? SANA, SANA!


20 comments:

sergeant keroro said...

poskan ke terengganu boleh?? :P

senyumSOYA said...

kat kawan cici ni x da upah ke kak sunah..^^"
hik3...

jeles2~

Iffah Afeefah said...

bgs cici ni

memahami gtu

AI said...

- amboiiiii...cici pon dpt mkn muffin...kemain cici nih...

Niena Pengembara Ilahi said...

ala sedapnye... baik btul dak cici ni ye... dia dpt duit raya tak agak2?

Oh Oeya said...

Comeiii..
Makan Cici.. makan abis tau!
Makan tak abis sahabat syaitan erkk!
Pandai mak budak nih hik3

Anum said...

ala comelnya

lieynanilaz said...

wah untungnya cici....:)

FasiHaH SupiaN said...

wahhh makan muffin ek cici...sedap tak?comey nyee

Areliff said...

pergh kucing vip tol..makan dalam cup..kucing aliff makan lam plastik je hu3 :P

BeloG MTT said...

Syoknya cici dapat upahhh !

Sis, yang tu blog sis juga ker ??

maszull said...

salam sakura...wah dpt upah juga yer...bestnya dpt muffin strawberry...:)

mynameismy said...

alahai comelnyeeee....

Cik Bambam said...

kemain kucing mkn muffin.. hehehe

mas saari said...

kelaslah cici! makan muffin tu...

ir prof dr alia rosli said...

kucing pun taw makan dah

aimie amalina said...

hahaha
gembire gile cici ye..hehehee

kura said...

untung la cici! heheh.

JIJI YU said...

cici ke ni..pehal nmpak dah bertkor kaler

Luqeem™ said...

siap ada bear lg..hehe.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.