BLOG ENCIK SUAMI

Friday, August 26, 2011

Dugaan Bila Balik Rumah...

Yew and snail by ~Dunadan-from-Bag-End on deviantART

Bila balik rumah...

Internet macam siput. Bak kata Cikali, kesian siput. Aiyakkk! Nak buat macam mana, internet tu slow...lembab...macam siput la kan? Ke salah? Errr...

So, nak online pun kena tunggu time laju. Kalau nak blogwalking pun kene pilih masa yang sesuai. Macam pagi tadi, lepas Subuh laju la jugak internet. Huhuhu... Lepas tu, nak online pun kene kurang-kurangkan penggunaan applications, tutup Skype, YM sume...ggrrrr... Cehhh, macam la selalu online YM kannn... :p

Pelik betul lah, dulu laju je berukband biru ni, lama-lama jadi tak laju pulak. Makin kurang lak coverage dia, nape eks? Dah pindah pencawang ke ape???

Ggggrrr...

P/S: Oh, bibir... Kenapa gatal-gatal?


11 comments:

Nuur mutiara said...

Err kesian akak, tp tak dapat nk tolong la (^^")

Salim Harmanain said...

sy dah ceraikan berukband biru.. skarang tengah cari pengganti...^^

atiqsalleh said...

kalau line kurang.. maksudnya.. ramai org guna beruk tue.. hehe

Iffah Afeefah said...

slh makan kot

err siput bizi pk die siput ke babi

tu la berukbeng pun sme cm siput

kura said...

sy tak pakai broadben. so sy pun tak tahu. heheh

NURUL NADIAH MAMAT said...

ahaha...sabar sunah....sabar itu indah..

kesian kat siput...selalu jadi mangsa..nak2 siput baby....ekeke...

sergeant keroro said...

kak sunah makan buah oren kot, orange bieber :P

☀ Izzaty Hedry☀ said...

akk gna time org tido pasti laju ... tpi rmai kah y on9 msa msa tu ??..heheh... sbor je lah akk.. dugaan bulan posa ni ..^.^

Muslimah Optimis said...

bibir gatal tu tandanya lama tak bagi tazkirah la tu..mulut asik nak bercakap je tapi terkunci..hehe

cik pulau said...

beruk dengan siput kan kawan baek..
memang la macam tu. hahha

aizamia3 said...

selagi boleh sabar.. sabar jelah..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.