Dugaan Bila Balik Rumah... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Friday, August 26, 2011

Dugaan Bila Balik Rumah...

Yew and snail by ~Dunadan-from-Bag-End on deviantART

Bila balik rumah...

Internet macam siput. Bak kata Cikali, kesian siput. Aiyakkk! Nak buat macam mana, internet tu slow...lembab...macam siput la kan? Ke salah? Errr...

So, nak online pun kena tunggu time laju. Kalau nak blogwalking pun kene pilih masa yang sesuai. Macam pagi tadi, lepas Subuh laju la jugak internet. Huhuhu... Lepas tu, nak online pun kene kurang-kurangkan penggunaan applications, tutup Skype, YM sume...ggrrrr... Cehhh, macam la selalu online YM kannn... :p

Pelik betul lah, dulu laju je berukband biru ni, lama-lama jadi tak laju pulak. Makin kurang lak coverage dia, nape eks? Dah pindah pencawang ke ape???

Ggggrrr...

P/S: Oh, bibir... Kenapa gatal-gatal?

11 comments:

  1. Err kesian akak, tp tak dapat nk tolong la (^^")

    ReplyDelete
  2. sy dah ceraikan berukband biru.. skarang tengah cari pengganti...^^

    ReplyDelete
  3. kalau line kurang.. maksudnya.. ramai org guna beruk tue.. hehe

    ReplyDelete
  4. slh makan kot

    err siput bizi pk die siput ke babi

    tu la berukbeng pun sme cm siput

    ReplyDelete
  5. sy tak pakai broadben. so sy pun tak tahu. heheh

    ReplyDelete
  6. ahaha...sabar sunah....sabar itu indah..

    kesian kat siput...selalu jadi mangsa..nak2 siput baby....ekeke...

    ReplyDelete
  7. kak sunah makan buah oren kot, orange bieber :P

    ReplyDelete
  8. akk gna time org tido pasti laju ... tpi rmai kah y on9 msa msa tu ??..heheh... sbor je lah akk.. dugaan bulan posa ni ..^.^

    ReplyDelete
  9. bibir gatal tu tandanya lama tak bagi tazkirah la tu..mulut asik nak bercakap je tapi terkunci..hehe

    ReplyDelete
  10. beruk dengan siput kan kawan baek..
    memang la macam tu. hahha

    ReplyDelete
  11. selagi boleh sabar.. sabar jelah..

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad