Tuesday, August 9, 2011

Kenapa Entri Saya Kurang?


Pak Cik Mat kata ini pun boleh buat entri.

Adehhh... Saya pasti ramai da tau kenapa entri saya kurang. Cehhh, bajet ramai je baca blog ni. Bukannn, maksud saya, ada yang da tau kenapa entri saya kurang sejak dua menjak ni.

Satu, yang kamu-kamu sedia tahu (kalau kamu baca entri saya beberapa hari ni), saya agak sibuk. Sibuk dengan apa? Tu rahsia kami berduaaaa... Wahhhhhh~ Rahsia saya dan blog saya okehhh, bukan dengan Pak Cik Mat mahupun jiran saya mahupun Iffah Afeefah. Dengan Cici pun takkk...bebi Froggy? Tak jugak! Erkkk!

Kedua, kerana...kerana...kerana...jujur nehhhh... Saya kannn, kannn, kannnn... Saya da kering idea nak update ape...=.= Mungkin sebab da terperuk dengan kerja-kerja yang membizikan sampai da tak nampak dunia. Mungkin sebab da kurang blogwalking gak sampai tak tahu apa isu yang tengah hangat kat dunia blog sekarang...

So, kena la blogwalking balik kan? Tapi...nak gi meeting dulu~ Nanti la ye~ Daaa~~~

21 comments:
Write Comments
  1. x puas dgn entry ni.errrr
    ape pun thanx sudi update hari ni :)

    ReplyDelete
  2. Waaa...takpe work first pleasure later..kann...

    ReplyDelete
  3. heeee
    baeeeeek!
    g metin molek2..hehe


    p/s: wuwuw..teringat mase bizi2 kat KTC..huhuhu

    ReplyDelete
  4. hehee
    bak kata ogy
    mgkin kene gali dan cgkul lagi dalam..hehe :D

    ReplyDelete
  5. hu3 ,
    tak pe , janjy ade entry baru . .
    udate lah more often yeah , kakaq ?

    ReplyDelete
  6. erk mne y penting stelkan dlu k

    mne entry mndi

    ai tak sabar wakaka

    ReplyDelete
  7. takpe2, pasni kak sakura kena terjah semua :P

    ReplyDelete
  8. hehe..busy2 ..biaselah tu sis..kalo ayie blik U pon grenty bz juga..

    ReplyDelete
  9. kritikal dh tu kalau bz smpai x nmpk dunia..hihi

    ReplyDelete
  10. hehe buzy nye kak sunah kite ni..kalah kan bisnes man ni...hehe

    ReplyDelete
  11. akak taw.. sebab nak buat persediaan nak tunang..kan aritu dah termimpi2.. he he he

    ReplyDelete
  12. tiap2 hari tunggu entri dari sunah! heheheheee..

    ReplyDelete
  13. apekeje engko meeting sampai ke malam..

    ReplyDelete
  14. xpe, pentingkan kerja yg tak habis tu. jangan lengah2kan. blog ni takpe, blog tak lari. hehe. pengunjung pun masih ada yg datang..:D

    ReplyDelete
  15. Eh. banyk je kot entry anda :)

    ReplyDelete
  16. x kesah entry kurang..janji entry best..=)

    ReplyDelete
  17. tak pe la..rest dlu..aha..ambik masa.

    ReplyDelete
  18. bizi yer.
    sama lah..
    at least akak ada jugak entry..
    sy kekadang tu..
    3 hari tak berupdate..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com