BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, August 9, 2011

Kenapa Entri Saya Kurang?


Pak Cik Mat kata ini pun boleh buat entri.

Adehhh... Saya pasti ramai da tau kenapa entri saya kurang. Cehhh, bajet ramai je baca blog ni. Bukannn, maksud saya, ada yang da tau kenapa entri saya kurang sejak dua menjak ni.

Satu, yang kamu-kamu sedia tahu (kalau kamu baca entri saya beberapa hari ni), saya agak sibuk. Sibuk dengan apa? Tu rahsia kami berduaaaa... Wahhhhhh~ Rahsia saya dan blog saya okehhh, bukan dengan Pak Cik Mat mahupun jiran saya mahupun Iffah Afeefah. Dengan Cici pun takkk...bebi Froggy? Tak jugak! Erkkk!

Kedua, kerana...kerana...kerana...jujur nehhhh... Saya kannn, kannn, kannnn... Saya da kering idea nak update ape...=.= Mungkin sebab da terperuk dengan kerja-kerja yang membizikan sampai da tak nampak dunia. Mungkin sebab da kurang blogwalking gak sampai tak tahu apa isu yang tengah hangat kat dunia blog sekarang...

So, kena la blogwalking balik kan? Tapi...nak gi meeting dulu~ Nanti la ye~ Daaa~~~


21 comments:

Suhaili Sarif said...

x puas dgn entry ni.errrr
ape pun thanx sudi update hari ni :)

Mat Gebu said...

Waaa...takpe work first pleasure later..kann...

aimie amalina said...

heeee
baeeeeek!
g metin molek2..hehe


p/s: wuwuw..teringat mase bizi2 kat KTC..huhuhu

farah hanim said...

hehee
bak kata ogy
mgkin kene gali dan cgkul lagi dalam..hehe :D

cik hijau purple VS nur faie said...

hu3 ,
tak pe , janjy ade entry baru . .
udate lah more often yeah , kakaq ?

Iffah Afeefah said...

erk mne y penting stelkan dlu k

mne entry mndi

ai tak sabar wakaka

sergeant keroro said...

takpe2, pasni kak sakura kena terjah semua :P

cucu umie said...

hehe..busy2 ..biaselah tu sis..kalo ayie blik U pon grenty bz juga..

Solihahazahar said...

takpelah saye tunggu :P

FaKArePa!n said...

kritikal dh tu kalau bz smpai x nmpk dunia..hihi

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe buzy nye kak sunah kite ni..kalah kan bisnes man ni...hehe

aimaniman said...

akak taw.. sebab nak buat persediaan nak tunang..kan aritu dah termimpi2.. he he he

mas saari said...

tiap2 hari tunggu entri dari sunah! heheheheee..

NadiRah said...

dada~

JIJI YU said...

apekeje engko meeting sampai ke malam..

Luqeem™ said...

xpe, pentingkan kerja yg tak habis tu. jangan lengah2kan. blog ni takpe, blog tak lari. hehe. pengunjung pun masih ada yg datang..:D

kura said...

Eh. banyk je kot entry anda :)

ghab van hal said...

x kesah entry kurang..janji entry best..=)

H.J said...

tak pe la..rest dlu..aha..ambik masa.

MerLe said...

huhu..sm la..

cik pulau said...

bizi yer.
sama lah..
at least akak ada jugak entry..
sy kekadang tu..
3 hari tak berupdate..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.