BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, August 17, 2011

Kenapa Lelaki Gay?


Saya pelik, kenapa entri Aku Suka Lelaki Gay tu terus-menerus jadi tumpuan yang mencari...?

Hari ni pun entri tu naik lagi bila cek kat stats blogger. Cer tengok kat area footer bawah nun, first entry untuk ketiga-tiga kategori, entri ape?

Kalau cek kat histats pulak, keyword yang berkaitan dengan lelaki sentiasa ada.

blog lelaki gay

blogger lelaki gay

lelaki gay

lelaki suka lelaki

aku suka lelaki

Nape ye makin hari makin ramai yang cari keywords macam ni? Da gersang sangat ke? Aiyakkkk! Bulan puasa ni pun nak carik benda-benda macam ni ke???

Bila la nak bertaubat... Tau tak, benda tu haram... Allah da bagi benda yang halal untuk kamu, kenapa masih mencari yang haram?


26 comments:

Iffah Afeefah said...

sape suh yu gi wt etry sal gay

abisla

sume terjah blog ni haha

..cik gugu.. said...

benda mcm ni da jd cm pkara biasa je.. kte yg seram..

FaKArePa!n said...

dah teruk benor la tu.. mmg gersang habis la kalu cam gitu

Shorim Kasih said...

salam ziarah

baca je lelaki suka lelaki, geli geleman. otak letak kat lutut kot.

Kalamhati said...

Ramadhan tidak langsung membawa angin perubahan dlm diri mereka ni..hmm tebal bersalut simen dah ke hati2 mereka ni..nauzubillah

JIJI YU said...

drpd cari sejenis..bek aku jari berjenis jenis

Suhaili Sarif said...

kerana gay,1 perempuan rugi 2 lelaki
hmmmmm...sedih sangat :(

kura said...

mereka nak cari kelainan la tuh. eh! hekhek

aimie amalina said...

huhuhu
dunia skrg kak
dh terbalik...

Niena Pengembara Ilahi said...

ntah lah... ramai manusia yg cmni.. risau plak kt Fahrin Ahmad... ehh

Luqeem™ said...

manusia ada sja yg tak puas hati dgn nikmat yg diberi..

pengemis Cinta~ said...

sabo jela..manusia kdg2 tak dapat bezakan perasaan dengan nafsu;)

Woofer Storm said...

yang pasti sy tak gay sis..T.i.T.i.K eheheee

Cik Bambam said...

kesian perempuan bujang kan.. heeeee~

cucu umie said...

mereka perlukan bmbgn yg lebih...

Muslimah Optimis said...

saya suka lelaki gay..opsss..tertinggal perkataan "TAK"..ehehehe...

SAYA TAK SUKA LELAKI GAY..

Syahir Ramli said...

motif keluar keywords cmtu???haha..macam2,,,,

sjiehan said...

pergh..pndai dah main keyword ngarut2 nih.... isk2

hahahhaa

H.J said...

kita pom ada gak kak sunah.ehe

cik pulau said...

makin menjadik-jadik diorang ni...

sergeant keroro said...

adoi, huhu T___T

Shahir said...

lelaki gay tak patut.itu yg master king marah.

Shahir said...

lelaki gay tak patut.ini yg master king marah

Prolly Tee said...

i hanye suke lelaki yg minat perempuan je...lelaki cmtu baru attractive.

Prolly Tee said...

i hnye suke lelaki yg minat pompuan je...gay man?? x main la...

mrsaiful_nizam said...

Adam vs hawa perkara ini sudah berlqku senjak zaman nabi lut as lagi mengapa kamu semua menuding jari ! kamu ingat manusia itu di lepaskan begitu sahaja dimuka bumi ini tanpa ujian, maka berfikirlah nafsu vs taqwah kerana lidah seluruh keturunan kamu binasa maka jaga key word kamu semua maka berfikirlah sesunguhNya manusia sekarang berubah-ubah!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.