Wednesday, August 17, 2011

Kenapa Lelaki Gay?


Saya pelik, kenapa entri Aku Suka Lelaki Gay tu terus-menerus jadi tumpuan yang mencari...?

Hari ni pun entri tu naik lagi bila cek kat stats blogger. Cer tengok kat area footer bawah nun, first entry untuk ketiga-tiga kategori, entri ape?

Kalau cek kat histats pulak, keyword yang berkaitan dengan lelaki sentiasa ada.

blog lelaki gay

blogger lelaki gay

lelaki gay

lelaki suka lelaki

aku suka lelaki

Nape ye makin hari makin ramai yang cari keywords macam ni? Da gersang sangat ke? Aiyakkkk! Bulan puasa ni pun nak carik benda-benda macam ni ke???

Bila la nak bertaubat... Tau tak, benda tu haram... Allah da bagi benda yang halal untuk kamu, kenapa masih mencari yang haram?

26 comments:
Write Comments
  1. sape suh yu gi wt etry sal gay

    abisla

    sume terjah blog ni haha

    ReplyDelete
  2. benda mcm ni da jd cm pkara biasa je.. kte yg seram..

    ReplyDelete
  3. dah teruk benor la tu.. mmg gersang habis la kalu cam gitu

    ReplyDelete
  4. salam ziarah

    baca je lelaki suka lelaki, geli geleman. otak letak kat lutut kot.

    ReplyDelete
  5. Ramadhan tidak langsung membawa angin perubahan dlm diri mereka ni..hmm tebal bersalut simen dah ke hati2 mereka ni..nauzubillah

    ReplyDelete
  6. drpd cari sejenis..bek aku jari berjenis jenis

    ReplyDelete
  7. kerana gay,1 perempuan rugi 2 lelaki
    hmmmmm...sedih sangat :(

    ReplyDelete
  8. mereka nak cari kelainan la tuh. eh! hekhek

    ReplyDelete
  9. huhuhu
    dunia skrg kak
    dh terbalik...

    ReplyDelete
  10. ntah lah... ramai manusia yg cmni.. risau plak kt Fahrin Ahmad... ehh

    ReplyDelete
  11. manusia ada sja yg tak puas hati dgn nikmat yg diberi..

    ReplyDelete
  12. sabo jela..manusia kdg2 tak dapat bezakan perasaan dengan nafsu;)

    ReplyDelete
  13. yang pasti sy tak gay sis..T.i.T.i.K eheheee

    ReplyDelete
  14. kesian perempuan bujang kan.. heeeee~

    ReplyDelete
  15. mereka perlukan bmbgn yg lebih...

    ReplyDelete
  16. saya suka lelaki gay..opsss..tertinggal perkataan "TAK"..ehehehe...

    SAYA TAK SUKA LELAKI GAY..

    ReplyDelete
  17. motif keluar keywords cmtu???haha..macam2,,,,

    ReplyDelete
  18. pergh..pndai dah main keyword ngarut2 nih.... isk2

    hahahhaa

    ReplyDelete
  19. kita pom ada gak kak sunah.ehe

    ReplyDelete
  20. makin menjadik-jadik diorang ni...

    ReplyDelete
  21. lelaki gay tak patut.itu yg master king marah.

    ReplyDelete
  22. lelaki gay tak patut.ini yg master king marah

    ReplyDelete
  23. i hanye suke lelaki yg minat perempuan je...lelaki cmtu baru attractive.

    ReplyDelete
  24. i hnye suke lelaki yg minat pompuan je...gay man?? x main la...

    ReplyDelete
  25. Adam vs hawa perkara ini sudah berlqku senjak zaman nabi lut as lagi mengapa kamu semua menuding jari ! kamu ingat manusia itu di lepaskan begitu sahaja dimuka bumi ini tanpa ujian, maka berfikirlah nafsu vs taqwah kerana lidah seluruh keturunan kamu binasa maka jaga key word kamu semua maka berfikirlah sesunguhNya manusia sekarang berubah-ubah!

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com