Friday, August 5, 2011

Macam-macam Kisah Di Sebalik GA 31-7...


Lokasi: Inbox FB

"berita tergempar.. salah sorang pemenang alamat kat Netherland.. dia menang hadiah ***.. camner ea..??"

"haiyooo
@.@
pitam~"

"oh maiii.. yang kat netherland tu dia tak balik malaysia ke raya? hahaha"

"dh tanye dia ada x alamat malaysia..
jawapan dia........"

"lepas tuuu...."

"TAK DE... ngeeeee~"

"hoh??? adehhh...cane nak post ke luar negara? =.="

*****

Lokasi: Henset Cap Ayam

"Salam ***. Sunah ni. Ni nombor maxis ye? Nak setelkan hadiah topup..."

"tak nak bang..."

Erkkk! Pelik... Taknak hadiah ke? Merujuk semula email dan mesej di FB.

"Err..taknak? Ni adik *** ye? Dia menang hadiah giveaway dekat blog...hadiah tu topup RM10... Sebab tu saya tanya ni maxis ke celcom ke digi..."

Lama sikit tunggu reply...

"Saye maxis"

"Ok ok...terima kasih...tahniah ye... :)"

"k.. Kasih.."

*****

Hehehe... Kelakar bila kenangkan... Adehhh... Ade lagi yang tak bagi details tuu... Kalau kamu-kamu menang, cepat-cepatla ye bagi details kat email yang disebut kat SANA tuuu...

P/S: Alhamdulillah... Akhirnya ade jugak yang faham kenapa saya keluarkan entri tu... Yup, yang saya nak kongsikan adalah penggunaan bahasanya, point dia memang ada dan saya setuju dengan kata-katanya... Wallahu'alam...

21 comments:
Write Comments
  1. buat GA plak kak sunah..nak menang ni..haha

    ReplyDelete
  2. pos je da mahal

    wakaka

    abisla

    ps: Bgusla ade y paham

    ReplyDelete
  3. kalau dorang x nak.. hdiah tu.. hntr je kat sy hdiah tu Sunah..hehe

    ReplyDelete
  4. Sunah, lupa nak wish befday haritu...
    happy belated befday..;) hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah ye akak sbb berjaya buat contest dgn jayanye..:)..

    ReplyDelete
  6. orang sini pun nak topup jugak kak.. hahaha

    ReplyDelete
  7. hehe, belanda tu camne agaknya eh?? :p

    ReplyDelete
  8. ahakkksss .. macam macam ...

    p/s : salam ramadhan kak sunah :)

    ReplyDelete
  9. biasalah kalau buat GA atau contest ni...macam2 ragam!

    ReplyDelete
  10. ragam manusia sis..biaselah..hehe

    ReplyDelete
  11. haha.. pos laju la akak.. kat belanda dia smpai lambat kot.. x kan esok gak.. haha

    ReplyDelete
  12. Alaaaaaaaa tak menang arrrr....
    Bru nak belanja tauhu sumbat! hahahaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  13. manusia manusia, macam macam :D peace

    ReplyDelete
  14. nombor nad akak ade kn???
    nk topup 50ringgit ek... ^^

    ReplyDelete
  15. tu lah.. macam2.
    cikali sampai naik pitam..
    hahaaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com