BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, August 23, 2011

Mengantok Lagi Keee???


Aidan yawning by ~PrimalOrB on deviantART

Ape kes la si jeneral ni asyik publish entri pasal mengantok aje memanjang ye? Macam tak ade idea lain dah selain dari perihal dia mengantok tu. Ingat orang nak baca ke pasal mengantok ni? Baik diorang baca benda lain yang lagi best, lagi banyak info, lagi banyak gossipppppp, takat entri mengantok...huk aloh!

Bukannn... Siyesly jeneral mengantok yang amattt... Pening kepala sudah. Nak submit journal kat supervisor sat, lepas tuuu...tido boleh? Aiyakkk!

Sebab tu la kannn orang dalam majalah RAPI kata, tido kena cukup. So nanti badan pun takde la lemah dan lesu semacam aje. Tido yang cukup jugak membantu dari segi tumbesaran...eiks??? Tumbesaran ape? Tumbesaran kulittt... Eh, ade pulak kulit bertumbuhbesar... Sebenarnya tido yang cukup membantu sel kulit mati kita bersalin (bukan beranak) di malam hari. Kalau kita tak tido pada masa yang sepatutnya, jadi kulit takleh la nak bersalin...so wajah pun jadi kusam semacam ajeee...

Okehhh, lepas ni sila tido secukupnya, jangan tido berlebihan pulakkk~ tu lagi melesukan!

P/S: Mengantok tunggu download fedora... =.=


25 comments:

SoLy SoLicious said...

terlebih tido pun mengatuk gk..eehehee

cik heroin said...

Tdo skg boleh la, kejap je, tggu zhor, "sunah" . haha

aizamia3 said...

thari nak tdo kejap.. kot boleh tdoler.. dah kalau kanan pasang lagu raya, kanan berborak.. takde maknanya nak tidur..

Areliff said...

dah macam singa je hu3

Qaseh dalia adelia said...

ngantuk gak huhu

lieynanilaz said...

bulan pose....jangan dijadikan alasan untuk terlebih tidur..heheh..

Oh Oeya said...

segarrr bugarrr hik3

sahur jemput2 bawang kui3

uuuiiihh! kushen ni ngantokkss ngalahkan owg melapisss kek hi3

rosmina samin said...

mengantuknyer... huargggggg

Nadzirah K. said...

kalau tidur,tapi x lena pun susah gak kan :)

mas saari said...

tiap2 hari tido 5 jam je...huhuhuu

athirah said...

trex ngtk sbb smlm tdo awal gila tp bgn lmbt... pelik x? hahaha

pengemisCinta said...

pc terlebih tidur suda...hehehe;)

aimie amalina said...

hheheh
cian kak sunah ye
have a veryyyy gud rest ye
cam kocen tu
hehehe

anizsDANbintang... said...

kena ambik supplement mcm multivitamin utk badan rasa cergas,kurang mengantuk =)

salemaziz said...

baru bangun ni ha kak sunah :D

maszull said...

salam...mak hai beso nyer menguap die...baik2 kang masuk lalat....

mengantuk sgt2 yer...:)

kura said...

tidur tu kan nikmat. Eheh!

sergeant keroro said...

banyak tido pon leh jadi ngantok gak. HAHA

p/s : jom join segmen kad raya, malam ni tutup. huhu

Nuur mutiara said...

beruntung sesiapa yg dapat tidur berlebihan tu ^^ sabar ye kak sunah :)

Iffah Afeefah said...

terbaik

nk tdo

Liza @ Adzriel AB said...

kadang2 menguap sebab terlebih tido le pulak... ish..ngantuk dah. kul 4 dah nak bangun masak sahur utk family.

ariana said...

Pastikan dapat tidur yg mencukupi..walau bz macamana pun ye sis..:)Tidur dan rehat kan penting utk kesihatan kita..

mcm ni lah said...

ngantuk ker ?,. cari member suh member tarik urat belikat tu , ilang ler ngantok tu,. singgah bw kat sini nak gitau kat kawan2 semua jom lew singgah kew blog sayew,. pelbagai informasi terkini dalam dan luar negara adew,. blog saye ensem tawww,..

Luqeem™ said...

ingtkan muka kucing tu berlubang..haha

rupanya mulut. -.=

lepas tidor minum milo, memang jd cergas..:D..*oh puasa.

Niena Pengembara Ilahi said...

kucing tu nk makan org kot

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.