Mengantok Lagi Keee???

August 23, 2011


Aidan yawning by ~PrimalOrB on deviantART

Ape kes la si jeneral ni asyik publish entri pasal mengantok aje memanjang ye? Macam tak ade idea lain dah selain dari perihal dia mengantok tu. Ingat orang nak baca ke pasal mengantok ni? Baik diorang baca benda lain yang lagi best, lagi banyak info, lagi banyak gossipppppp, takat entri mengantok...huk aloh!

Bukannn... Siyesly jeneral mengantok yang amattt... Pening kepala sudah. Nak submit journal kat supervisor sat, lepas tuuu...tido boleh? Aiyakkk!

Sebab tu la kannn orang dalam majalah RAPI kata, tido kena cukup. So nanti badan pun takde la lemah dan lesu semacam aje. Tido yang cukup jugak membantu dari segi tumbesaran...eiks??? Tumbesaran ape? Tumbesaran kulittt... Eh, ade pulak kulit bertumbuhbesar... Sebenarnya tido yang cukup membantu sel kulit mati kita bersalin (bukan beranak) di malam hari. Kalau kita tak tido pada masa yang sepatutnya, jadi kulit takleh la nak bersalin...so wajah pun jadi kusam semacam ajeee...

Okehhh, lepas ni sila tido secukupnya, jangan tido berlebihan pulakkk~ tu lagi melesukan!

P/S: Mengantok tunggu download fedora... =.=

You Might Also Like

25 Comments

  1. terlebih tido pun mengatuk gk..eehehee

    ReplyDelete
  2. Tdo skg boleh la, kejap je, tggu zhor, "sunah" . haha

    ReplyDelete
  3. thari nak tdo kejap.. kot boleh tdoler.. dah kalau kanan pasang lagu raya, kanan berborak.. takde maknanya nak tidur..

    ReplyDelete
  4. bulan pose....jangan dijadikan alasan untuk terlebih tidur..heheh..

    ReplyDelete
  5. segarrr bugarrr hik3

    sahur jemput2 bawang kui3

    uuuiiihh! kushen ni ngantokkss ngalahkan owg melapisss kek hi3

    ReplyDelete
  6. kalau tidur,tapi x lena pun susah gak kan :)

    ReplyDelete
  7. tiap2 hari tido 5 jam je...huhuhuu

    ReplyDelete
  8. trex ngtk sbb smlm tdo awal gila tp bgn lmbt... pelik x? hahaha

    ReplyDelete
  9. pc terlebih tidur suda...hehehe;)

    ReplyDelete
  10. hheheh
    cian kak sunah ye
    have a veryyyy gud rest ye
    cam kocen tu
    hehehe

    ReplyDelete
  11. kena ambik supplement mcm multivitamin utk badan rasa cergas,kurang mengantuk =)

    ReplyDelete
  12. salam...mak hai beso nyer menguap die...baik2 kang masuk lalat....

    mengantuk sgt2 yer...:)

    ReplyDelete
  13. banyak tido pon leh jadi ngantok gak. HAHA

    p/s : jom join segmen kad raya, malam ni tutup. huhu

    ReplyDelete
  14. beruntung sesiapa yg dapat tidur berlebihan tu ^^ sabar ye kak sunah :)

    ReplyDelete
  15. kadang2 menguap sebab terlebih tido le pulak... ish..ngantuk dah. kul 4 dah nak bangun masak sahur utk family.

    ReplyDelete
  16. Pastikan dapat tidur yg mencukupi..walau bz macamana pun ye sis..:)Tidur dan rehat kan penting utk kesihatan kita..

    ReplyDelete
  17. ngantuk ker ?,. cari member suh member tarik urat belikat tu , ilang ler ngantok tu,. singgah bw kat sini nak gitau kat kawan2 semua jom lew singgah kew blog sayew,. pelbagai informasi terkini dalam dan luar negara adew,. blog saye ensem tawww,..

    ReplyDelete
  18. ingtkan muka kucing tu berlubang..haha

    rupanya mulut. -.=

    lepas tidor minum milo, memang jd cergas..:D..*oh puasa.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com