Nak Buat Entri SEO Aje Lahhhh...

August 07, 2011


Siyes takde idea nak update hari ni.

Hurmmm... Semalam nampak status Qaseh sayang kat Facebook. Dia teringin nak main copy paste entri aje, so nanti tak payah dah nak perah otak buat entri jiwang-jiwang. BE dari Nuffnang pun sentiasa full aje memanjang. Wahhhhhh~ Best gak kan!

Entri bertemakan Search Engine Optimization atau orang sebut SEO. Saya pun teringin jugak lah nak buat entri macam tu aje. Lepas ni tak payah pening pasal blog tak update dah. Sentiasa ada cerita. Cuma kena rajin carikkkk lahhh. Huwaaaaaaaaaa... Takmo takmo takmo!

Tak pandai lah nak main entri SEO. Hanya pandai main isu jeee. Itupun kalau isu tu dekat dengan saya atau sape-sape yang rapat dengan saya. Contohnya isu mentega haram yang lepas tu, masa tu memang update pasal mentega memanjang, sebab ape? Sebab saya orang Sarawak...dan saya pembuat kek lapis. =.=

Lagipun da ramai sahabat blogger yang buat blog SEO. Saya pun kadang-kadang jadi pembaca sunyi kat blog diorang. Hehehe...

Ape kata saya buat entri pasal research saya ajeee... Bolehlah saya membaca paper ngan journal aje keje, cukup seminggu update progress kat sini. Huhuhu.

P/S: Entri memerli diri sendiri.

You Might Also Like

23 Comments

  1. shingge skng blog sunah msih dihati

    seo tak nk bace wakaka

    ReplyDelete
  2. haha gurau je sebenarnya ..
    tak pandai jugak lah syg nak main entry seo2 tu ..
    caye ke qaseh wat entry seo ? budak jiwang mana boleh lari dari entry perah2 otak bagai hahaks

    ReplyDelete
  3. sampai sekarang iz tak reti main2 seo nih..apa yang ada dlm blog tuh,suka2 je la..haha..

    btw,nak kad raya x?hehe

    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/08/sapa-mau-kad-rayahihi.html

    ReplyDelete
  4. akak pun tak pandai entri SEO ni...

    ReplyDelete
  5. wt entry SOS nak
    en hisham pandai.hehehe

    wt research apa 2?

    ReplyDelete
  6. cikgu ipah pandai buat entry seo tu..aha

    ReplyDelete
  7. tak reti SEO ni, cikgu yang pandai. hehe XD

    ReplyDelete
  8. Entry SEO ? apa tu ? ^^
    tak pandai la nak main entri seo..

    ReplyDelete
  9. apa beza blog seo dengan yang x? huhu

    ReplyDelete
  10. ape sebenrnye SEO ni an?
    weeee..
    aah..bole gak sy bace research akak..hehehe

    ReplyDelete
  11. bagus jugak idea ni... kakak pun kadang2 xde idea jugak nak update...

    P/S statement memerli diri sendiri... hehehe

    ReplyDelete
  12. betul la sunah, kak aya pun cuba juga nak buat entry seo, tapi mcm tak begitu menjadi.

    ReplyDelete
  13. dlu akak tatau amenda SEO ni..skang ni dh agak cerdik sikit.. akak pn rindu blog sunah ni :D

    pandai wat kek lapis eh? suka2 ^^
    akak dh tempah kek lapis utk raya ni :D

    ReplyDelete
  14. kalau bukan seo pun sy singgah je sini.^^,

    ReplyDelete
  15. mksod SEO tu pon sy still blur lg..so x reti sgt..hihi

    btw,kak sunah sy dah tukar url blog sy from paksyahot.blogspot.com to budakkelosa.blogspot.com...huhu

    ReplyDelete
  16. cer citer ngn aku ape tu seo..

    ReplyDelete
  17. samapi ke hari ni sy masih lg blur pasal SEO...

    ReplyDelete
  18. ok setuju..buat entri pasal research la..nak tau gk sunah buat research psl ape ye.heee

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com