BLOG ENCIK SUAMI

Friday, August 5, 2011

Ohhh, Penattttnyaaaaaaaaaaaaa Puasaaaaaaaa...!



Mengada...! Dia pulak yang terlebih-lebih penatttt... Tido aje memanjangggg!!!


28 comments:

Dzarief Zuhdi said...

haha.. dia pon posa ker??

Cik Asma BLuppy said...

comel... nge~

H.J said...

ajak dia berbukak skali la tu.haha

JIJI YU said...

lebih2 pulak kucing ni..

~..Lesung Batu..~ said...

kemain lagi dia!!! mengalahkan orang puasa...hahahah

mynameismy said...

haha same lah mcm kucing my si noti tu punnnn

Luqeem™ said...

haha. sedap je dia tidur. nnti bleh la terawih pnjg..:D

kura said...

kucing memang. puasa ke tak puasa ke. mest nk tido je kejenye. mencik mencik! haha

Joel Leslie said...

ahahaha :D comeyy si kucing tu :) eh, awk org bintulu ke ? sy org miri ;D

abdullah gazali said...

cantiknya header sunah sakura..
anyway,kucing tu shomel...

Adhwa Yahaya said...

Cam first day of Ramadhan... siap tido ngn kucing skatil bab roomate x da ari tue... bukan bermaksud selalunye tido ngan rumate sekatil... =)

sergeant keroro said...

cici mengada! XD

aimie amalina said...

kikikiki
ittew nak rehat la mama
mama ni asek nak marah ittew jek
hehehehe=p
camat buke akak!

Rozuan Ismail said...

tuan dia tak bagi makan tuh.tu yang penat.

Iffah Afeefah said...

tupai rindukan ai la tu

tu tdo je

yu tak kasi makan gulai eh?

shafiqabdshukor said...

comel la kucing tu...
hehehehe

Mat Gebu said...

cici tak donat stoberi ke?... :-)

Suhaili Sarif said...

grrrrrrrrrrrr..aaammmm
knape die ni comel sggttttt

NadiRah said...

akak x bg dy mkn ek??
sian dy~ huhuhu

mas saari said...

ngengada lak cici ni...heheheee

officially19 said...

comel!!sama macam kucing ina.macam diorang je yang puasa hari ni kan.

FasiHaH SupiaN said...

cici puase ek??alolooo comeynye....;)

SyazwanSarawak said...

kecomelannya meragut jiwa >.<

Solihahazahar said...

aik kucin pun pandai pose? esh3 hebat2

Adzriel @ Liza AB said...

penat tu tapi tetap tersenyum

kakchik@ella said...

comelnya diaaaaa .. mcm cik belog ni jugak. Selamat berpuasa, Sunah.

udin said...

saja berlakon wat2 penat kot.. mintak belas kesian dari tuan dia.. hehehe..

cik pulau said...

Hahahaa.. belakon je tu.padahal dah pekene nasi ayam sebungkus kucing tu..
hahahaha

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.