Friday, August 19, 2011

Ohhhhh... =.=


Pada suatu jam-1-pagi yang tak berapa hening...

Saya: Aiyakkkk da ngantokkk, tapi nak studyyyyyyyyyyyyyyy... :(

Dia: Haaaaaaaaaaaaaa, tido dulu... Then, bangun sahur and study, ok?

Saya: Tapiiii...nanti esok Dr nak tanya, kang tak dapat jawab...

Dia: ...

Saya: Huwaaaaaaaaaaaa...

Dia: Jawab je pasal entri-entri kat blog, ok? Ape segmen terbaru Papa Ben, masakan Atok Gebu...

Saya: Errr... Macam perli ajeee... :(

Dia: Errrr...

Saya: Da la Dr pun camtu gak... Huhuhu... Dia selalu cakap nanti leh tulis macam kat blog...

Dia: Ahahaha...kan Dr pun tau...

Saya: Huhuhu... Segan dengan Dr...

Dia: Dah...ngantok tu, masuk tido dulu, kang bangun sahur leh study sikit.

Saya: Kene tido sekarang ke? Hurmmmm...

Dia: Aha...sekarang. Rehat cukup.

Saya: Uhuhu...nanti rasa cam nak bangun awal sikit dari biasa.

Dia: Sekarang pun dah jam berapa ni, kalau awal dari biasa tu jam berapa pulak?

Saya: Err...pukul 4. Selalu pukul 5.

Dia: Kalau gitu, baik tidur sekarang.

Saya: Ok, selamat malam, salam.

Dia: Salam...

*****

Alarm henset berbunyi untuk kali ke berapa entah.

Jam menunjukkan pukul 4.10 pagi.

Oh, tak larat... =.=

*****

Alarm henset berbunyi untuk kali ke berapa entah.

Jam menunjukkan pukul 5 pagi.

Ohhhhhh.... =.=

19 comments:
Write Comments
  1. hehe.. selalu alami perkara yang sama juge. Set alarm awal tapi bangun ikut rutin biasa. :\

    Xpe, bila masa terluang & terdetik hati nak study, masa tu gakz kena baca.. sebab tengah bersemangat!

    ReplyDelete
  2. tu blum cmpur suara2 setan bbisik lg tuh... =.=*

    ReplyDelete
  3. hayooo
    penat sungguh lawan nafsu mata ye kak
    huuu
    chayok2 kak!

    ReplyDelete
  4. oh.. nasib baik sempat bersahur..

    ReplyDelete
  5. bz buat ape sebenarnye engko ni

    ReplyDelete
  6. waaa...same goes with me.. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. akak kalau alarm tu bunyi sekali memang kena bangun, kalau tak bangun memang ke laut lah jawapnya...heheheeee

    ReplyDelete
  8. ;) aiyark.gawat situasi tuh..

    ReplyDelete
  9. siapakah die??? heee..
    ngh stdy exam kah?

    ReplyDelete
  10. haha. seronok kena perlian mcm tuu :#

    ReplyDelete
  11. Errrr...
    siannya..

    dah lama tak stay up..^^,

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com