Ohhhhh... =.=

August 19, 2011


Pada suatu jam-1-pagi yang tak berapa hening...

Saya: Aiyakkkk da ngantokkk, tapi nak studyyyyyyyyyyyyyyy... :(

Dia: Haaaaaaaaaaaaaa, tido dulu... Then, bangun sahur and study, ok?

Saya: Tapiiii...nanti esok Dr nak tanya, kang tak dapat jawab...

Dia: ...

Saya: Huwaaaaaaaaaaaa...

Dia: Jawab je pasal entri-entri kat blog, ok? Ape segmen terbaru Papa Ben, masakan Atok Gebu...

Saya: Errr... Macam perli ajeee... :(

Dia: Errrr...

Saya: Da la Dr pun camtu gak... Huhuhu... Dia selalu cakap nanti leh tulis macam kat blog...

Dia: Ahahaha...kan Dr pun tau...

Saya: Huhuhu... Segan dengan Dr...

Dia: Dah...ngantok tu, masuk tido dulu, kang bangun sahur leh study sikit.

Saya: Kene tido sekarang ke? Hurmmmm...

Dia: Aha...sekarang. Rehat cukup.

Saya: Uhuhu...nanti rasa cam nak bangun awal sikit dari biasa.

Dia: Sekarang pun dah jam berapa ni, kalau awal dari biasa tu jam berapa pulak?

Saya: Err...pukul 4. Selalu pukul 5.

Dia: Kalau gitu, baik tidur sekarang.

Saya: Ok, selamat malam, salam.

Dia: Salam...

*****

Alarm henset berbunyi untuk kali ke berapa entah.

Jam menunjukkan pukul 4.10 pagi.

Oh, tak larat... =.=

*****

Alarm henset berbunyi untuk kali ke berapa entah.

Jam menunjukkan pukul 5 pagi.

Ohhhhhh.... =.=

You Might Also Like

19 Comments

  1. hehe.. selalu alami perkara yang sama juge. Set alarm awal tapi bangun ikut rutin biasa. :\

    Xpe, bila masa terluang & terdetik hati nak study, masa tu gakz kena baca.. sebab tengah bersemangat!

    ReplyDelete
  2. tu blum cmpur suara2 setan bbisik lg tuh... =.=*

    ReplyDelete
  3. hayooo
    penat sungguh lawan nafsu mata ye kak
    huuu
    chayok2 kak!

    ReplyDelete
  4. oh.. nasib baik sempat bersahur..

    ReplyDelete
  5. bz buat ape sebenarnye engko ni

    ReplyDelete
  6. waaa...same goes with me.. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. akak kalau alarm tu bunyi sekali memang kena bangun, kalau tak bangun memang ke laut lah jawapnya...heheheeee

    ReplyDelete
  8. ;) aiyark.gawat situasi tuh..

    ReplyDelete
  9. siapakah die??? heee..
    ngh stdy exam kah?

    ReplyDelete
  10. haha. seronok kena perlian mcm tuu :#

    ReplyDelete
  11. Errrr...
    siannya..

    dah lama tak stay up..^^,

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com