BLOG ENCIK SUAMI

Friday, August 19, 2011

Ohhhhh... =.=


Pada suatu jam-1-pagi yang tak berapa hening...

Saya: Aiyakkkk da ngantokkk, tapi nak studyyyyyyyyyyyyyyy... :(

Dia: Haaaaaaaaaaaaaa, tido dulu... Then, bangun sahur and study, ok?

Saya: Tapiiii...nanti esok Dr nak tanya, kang tak dapat jawab...

Dia: ...

Saya: Huwaaaaaaaaaaaa...

Dia: Jawab je pasal entri-entri kat blog, ok? Ape segmen terbaru Papa Ben, masakan Atok Gebu...

Saya: Errr... Macam perli ajeee... :(

Dia: Errrr...

Saya: Da la Dr pun camtu gak... Huhuhu... Dia selalu cakap nanti leh tulis macam kat blog...

Dia: Ahahaha...kan Dr pun tau...

Saya: Huhuhu... Segan dengan Dr...

Dia: Dah...ngantok tu, masuk tido dulu, kang bangun sahur leh study sikit.

Saya: Kene tido sekarang ke? Hurmmmm...

Dia: Aha...sekarang. Rehat cukup.

Saya: Uhuhu...nanti rasa cam nak bangun awal sikit dari biasa.

Dia: Sekarang pun dah jam berapa ni, kalau awal dari biasa tu jam berapa pulak?

Saya: Err...pukul 4. Selalu pukul 5.

Dia: Kalau gitu, baik tidur sekarang.

Saya: Ok, selamat malam, salam.

Dia: Salam...

*****

Alarm henset berbunyi untuk kali ke berapa entah.

Jam menunjukkan pukul 4.10 pagi.

Oh, tak larat... =.=

*****

Alarm henset berbunyi untuk kali ke berapa entah.

Jam menunjukkan pukul 5 pagi.

Ohhhhhh.... =.=


19 comments:

Iffah Afeefah said...

akhirnye bgn mase subuh hehe

Hannah said...

hehe.. selalu alami perkara yang sama juge. Set alarm awal tapi bangun ikut rutin biasa. :\

Xpe, bila masa terluang & terdetik hati nak study, masa tu gakz kena baca.. sebab tengah bersemangat!

Citarasa Rinduan said...

hehehehe..
so sahur tak>>

Munna said...

tu blum cmpur suara2 setan bbisik lg tuh... =.=*

aimie amalina said...

hayooo
penat sungguh lawan nafsu mata ye kak
huuu
chayok2 kak!

aizamia3 said...

oh.. nasib baik sempat bersahur..

Oh Oeya said...

Oh! Terlajakkksss! heheh..

JIJI YU said...

bz buat ape sebenarnye engko ni

EYQASARA said...

waaa...same goes with me.. huhuhu..

MerLe said...

hehe..sempat gak nak sahur

mas saari said...

akak kalau alarm tu bunyi sekali memang kena bangun, kalau tak bangun memang ke laut lah jawapnya...heheheeee

Luqeem™ said...

slamat sempat sahur..hehe

pengemis Cinta~ said...

;) aiyark.gawat situasi tuh..

SoLy SoLicious said...

siapakah die??? heee..
ngh stdy exam kah?

Muslimah Optimis said...

al da best dear...

kura said...

haha. seronok kena perlian mcm tuu :#

tamlegend said...

dia tu abg ady ke???hehehe

cik pulau said...

Errrr...
siannya..

dah lama tak stay up..^^,

sergeant keroro said...

penatnye kak sunah, huhu T___T

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.