BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, August 3, 2011

Ohhhhhhhhhhh, Mengantoknya!!!!


Yawning by ~JulianGraves on deviantART

Huhuhu...

Mengantokkk... Bukan sebab prof yang bagi talk tu membosankan. Siyes menarik aje ape yang dia sampaikan. Banyak benda baru yang kitorang belajar tadi. Saya rasa memang patut bengkel camni dibuat untuk postgraduate students, lebih-lebih lagi masa awal-awal masuk. Jadi nanti kalau nak tulis journal lepas ni takde lah tersilap kat mana-mana. Nak curik hati reviewer pun lebih mudah dengan tips-tips yang dia bagi.

Tapi itu lerrr... Mengantok sebab malam tadi tido lewat. Ade la dalam 2.30 pagi camtu. Boleh pulak terlupa pagi ni nak kena gi fakulti lebih awal dari selalu. Bengkel start jam 9, tapi jam 8 lagi da kena siap-siap nak kuar sebab kak Ila nak amek kawan dia jugak, kawan dia ade interview keje hari ni. So, kena gi awal sikit. Maka memang rasa kepenatan yang agak melampau... Gggrrrr!

Lepas ni sambung balik kul 2. Harapnya tak tertido, rugi wooo kalo tertidoooo!

Baik tido sekarang. Qailullah jom...

P/S: Teringin nak post satu Wordless Wednesday yang agak special... Tapi kena tanya tuannya dulu kot no...


15 comments:

Nazzue said...

Dah beberapa kali tersengguk dpn pc...huawaa...

p/s: saya taknak tido tapi mata nie yg nak terpejam.....

aDisH.sHidA said...

sapa suruh tido lewat....hehhee

Luqeem™ said...

slamat mnjalani bengkel tu!

jgn terlebih tdur plak XD

Diana @ bilakukatacinta said...

same jgk mengantuk......... :(

~..Lesung Batu..~ said...

alolorh ciannya....

sergeant keroro said...

warghhhhh, sedapnyerrrr tidoooo :p

msredcheesecake said...

sama la kita tengah tersenguk nagntuk....padahal sahur tadi dah minum neskefe da....

aimie amalina said...

heehehhe
akak..jgn rindukan katil sekrg ye..hehhehe

Cik Asma BLuppy said...

rehat sebentar ye kak sunah=)

cucu umie said...

bgun3 sis..dh kol 2lbh nie..hoho

Iffah Afeefah said...

cepat tnye tuan nye yuuuu

nk tau

mas saari said...

bulan puasa ni mata memang sentiasa mengantuk kan? tido awal pun ngantuk gak...

::contengan hati::)) said...

balik kang tydo kejap ;)

Suhaili Sarif said...

anak murid akak pun ada yg letak kepala atas meja tdi.wuuuu

aizamia3 said...

ngantuk.. kalau fokus kat satu2 kerja boleh tersengguk rasanya..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.