Ohhhhhhhhhhh, Mengantoknya!!!!

August 03, 2011


Yawning by ~JulianGraves on deviantART

Huhuhu...

Mengantokkk... Bukan sebab prof yang bagi talk tu membosankan. Siyes menarik aje ape yang dia sampaikan. Banyak benda baru yang kitorang belajar tadi. Saya rasa memang patut bengkel camni dibuat untuk postgraduate students, lebih-lebih lagi masa awal-awal masuk. Jadi nanti kalau nak tulis journal lepas ni takde lah tersilap kat mana-mana. Nak curik hati reviewer pun lebih mudah dengan tips-tips yang dia bagi.

Tapi itu lerrr... Mengantok sebab malam tadi tido lewat. Ade la dalam 2.30 pagi camtu. Boleh pulak terlupa pagi ni nak kena gi fakulti lebih awal dari selalu. Bengkel start jam 9, tapi jam 8 lagi da kena siap-siap nak kuar sebab kak Ila nak amek kawan dia jugak, kawan dia ade interview keje hari ni. So, kena gi awal sikit. Maka memang rasa kepenatan yang agak melampau... Gggrrrr!

Lepas ni sambung balik kul 2. Harapnya tak tertido, rugi wooo kalo tertidoooo!

Baik tido sekarang. Qailullah jom...

P/S: Teringin nak post satu Wordless Wednesday yang agak special... Tapi kena tanya tuannya dulu kot no...

You Might Also Like

15 Comments

  1. Dah beberapa kali tersengguk dpn pc...huawaa...

    p/s: saya taknak tido tapi mata nie yg nak terpejam.....

    ReplyDelete
  2. slamat mnjalani bengkel tu!

    jgn terlebih tdur plak XD

    ReplyDelete
  3. warghhhhh, sedapnyerrrr tidoooo :p

    ReplyDelete
  4. sama la kita tengah tersenguk nagntuk....padahal sahur tadi dah minum neskefe da....

    ReplyDelete
  5. heehehhe
    akak..jgn rindukan katil sekrg ye..hehhehe

    ReplyDelete
  6. bgun3 sis..dh kol 2lbh nie..hoho

    ReplyDelete
  7. bulan puasa ni mata memang sentiasa mengantuk kan? tido awal pun ngantuk gak...

    ReplyDelete
  8. anak murid akak pun ada yg letak kepala atas meja tdi.wuuuu

    ReplyDelete
  9. ngantuk.. kalau fokus kat satu2 kerja boleh tersengguk rasanya..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com