BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, August 31, 2011

Penat Beraya... Dan Iffah Juga...

Penat.

Baru sampai rumah. Pagi sampai petang beraya dengan kawan-kawan. Ade dalam sembilan rumah. Malam lepas Maghrib gi beraya dengan family pulak. Ade dalam lima rumah. Okeh...baru sikit tu pun da penatttt! +_+ Mak lak bersemangat habis. Kalo dulu-dulu dia la yang paling cepat nak balik rumah sebab penat. Kali ni tak terlawan pulak dengan semangat mak. +_+

Tadi pagi dalam 11 lebih Iffah ade kol, tapi tak perasan. Try kol dia banyak kali lepas tu. Dalam kul 2 lebih, baru dapat kol dia balik. Suara dia macam lepas menangis. Lemah aje. Tanya dia, ok ke... Dia kata muka pedih. Eh, pedih lagi ke?

Rupanya doktor siat lagi kulit muka Iffah. Kali ni doktor tak suntik bius. Tak macam hari tu. Doktor bagi ubat tahan sakit je, tapi tak banyak. Kesian Iffah... Dia sampai takleh nak cakap ape dah masa ujung-ujung kol tu. Adik dia cakap, Iffah nangis. T_T

Iffah, kuat lah dear... I nak raya umah u nanti!


16 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

semangatnye adik beraya.

adik...moga iffah kuat semangat...sian dia

nur Muhammad said...

raya sakan nampak.. iffah, bnykkn bsabar yerr,..

nadzli azlan said...

moga kak iffah cepat sembuh :(

SoLy SoLicious said...

kecianye iffah... semoga die kuat ye ~

AlongUsop said...

kuat lah duhai saudaraku... em...


=.=

kura said...

Sakan nya raya kak :0

FasiHaH SupiaN said...

kesiannya ifah..nk ikut p umah dia......

Areliff said...

ak ska perli iffah lu pasal dia panggil bro ben papa ben he2..klaka tol..tapi tak sangka gelak ketawa dulu dah jadi kesedihan plak urmmm..hope ko cepat sembuh :)...

cik pulau said...

waahhh.. raya sakan ni..

iffah.. be strong..^^,

JIJI YU said...

iffah mmg kuat gile rr

sergeant keroro said...

dia ada kol gak tadi, tapi masa tu kat kubur. huhu

MerLe said...

best beraya~ =)

harap iffah cepat sembuh....

cucu umie said...

semoga saudari iffah tabah yer..

pssttt, wah beraya sakan juga nampaknyer sis nie..hehe

efa nur said...

kesiannye..
soga iffah cepat sembuh..

T_T sedihh....

Niena Pengembara Ilahi said...

semoga dia kuat.. erm, kwn akak dlu terbakar satu badan, mmg doc siat kulit camtu terus & xsuntik bius...

ir prof dr alia rosli said...

rjin akq brjln

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.