BLOG ENCIK SUAMI

Friday, August 26, 2011

Sampai NaNefined Pageviews Dia !!!


Terkejut saya!

Baru nak buat terapi senaman mata tengok pageviews dia yang mengalahkan jarum saat jam digital tu.

Tak berpeluang lah pulakkkkk.... T___T

Sebab ramai sangat kot no... Hahaha~

P/S: Risau... Moga selamat sampai...


15 comments:

SoLy SoLicious said...

belog kite pun penah jadik cm tuh..huhuhu

Rafidah Farhana said...

Huyoh, huyoh. Ramai sangat cari resipi keee ?

cucu umie said...

wah bolh jadi mcm gitu ker??

Iffah Afeefah said...

ehem dia sudah balik kan

hope slamat smpai jugak

hebak la onyang

FasiHaH SupiaN said...

wahhhh

ir prof dr alia rosli said...

ada jugak macam nie ek?

cik heroin said...

todiaaaaaaaa.. semoga slamat sampai

sergeant keroro said...

semoga selamat sampai :)

Hidayati said...

Blog Dapur Tanpa Sempadan ni mang best. Masa tak reti nak buat lasagna.., akak refer je blog dia. Jadi dan sedap pulak tu.

Fazlinil Irma said...

sunah.. pakcik trafic dah fenin. tu yg jem sampai tak terkawal. ;)

Syahir Ramli said...

oo boleh plak jd cmtu ek...jammed hbes la yg msok tu...rye pon dh dkt kn...haruslah rmai nk crik resipi kuih rye...

JIJI YU said...

papa mmg legend

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

ProfHariz said...

Hahahah MAT GEBU~

kura said...

Fuyo? hebat tu tu :0

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.