Saturday, August 13, 2011

Selagi Diizinkan Oleh Nya...


Maaf sebab terlalu bizi.

Sedihnyaaaa tak dapat nak update blog ni macam dulu-dulu. Sob sob sob... Sampai bila agaknya saya akan berblog? Hari tu Cik Pulau pun ada buat entri pasal sampai bila dia akan berblog. Agaknya saya pulak sampai bila ek?

Entah lerr... Selagi jari-jemari ini mampu menaip, selagi idea di kepala tak kering, selagi capaian internet ada, selagi ada yang mahu membaca di sini, selagi diizinkan olehNya untuk terus berkongsi...insya'Allah blog ini akan terus di sini.

Oh, tak sedih pun entri ni kan?

Selamat bersedia untuk berbuka...

P/S: Menyegerakan berbuka adalah sunnah, berbuka lebih awal dari waktu itu membatalkan puasa...

12 comments:
Write Comments
  1. insyaAllah kak =)
    saya sedia mnjdi pemebace setiaaaa
    weee!

    camat berbuke kak!

    ReplyDelete
  2. Jika diizin dan diberi masa update la..insyaAllah akan ada masa yg sesuai..=)

    Selamat ifthar utk sunah gak..barakallahu fiiki

    ReplyDelete
  3. betul juga, sampai bila saya akan bertahan ye??

    ReplyDelete
  4. berbuka waktu bkn buka pose mmg la batal

    hahaha kelaka betul

    ps: Ai pun tak tau smpai bila nyawa dikandung bdn

    ReplyDelete
  5. Kena rehat dulu dari berblog ni..keh3

    ReplyDelete
  6. ko jgn bimbang..aku teap ada disana

    ReplyDelete
  7. tiba-tiba terfikir perkara yang sama.adakah sampai akhir hayat atau berhenti bila dah berkerjaya atau berkeluarga.

    ReplyDelete
  8. selagi kak Sunah masih diberi kesempatan untuk menulis, selagi tu saye pon akn menjadi pembaca setia..

    ReplyDelete
  9. samalah dik, kak ayu pun terfikir gak...

    ReplyDelete
  10. tu la.. haishh..
    buzy sangat ea..
    ^^,

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com