BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, August 13, 2011

Selagi Diizinkan Oleh Nya...


Maaf sebab terlalu bizi.

Sedihnyaaaa tak dapat nak update blog ni macam dulu-dulu. Sob sob sob... Sampai bila agaknya saya akan berblog? Hari tu Cik Pulau pun ada buat entri pasal sampai bila dia akan berblog. Agaknya saya pulak sampai bila ek?

Entah lerr... Selagi jari-jemari ini mampu menaip, selagi idea di kepala tak kering, selagi capaian internet ada, selagi ada yang mahu membaca di sini, selagi diizinkan olehNya untuk terus berkongsi...insya'Allah blog ini akan terus di sini.

Oh, tak sedih pun entri ni kan?

Selamat bersedia untuk berbuka...

P/S: Menyegerakan berbuka adalah sunnah, berbuka lebih awal dari waktu itu membatalkan puasa...


12 comments:

aimie amalina said...

insyaAllah kak =)
saya sedia mnjdi pemebace setiaaaa
weee!

camat berbuke kak!

Atsuko Ichirou said...

hoho....
berbuka waktu asar...=)

Kalamhati said...

Jika diizin dan diberi masa update la..insyaAllah akan ada masa yg sesuai..=)

Selamat ifthar utk sunah gak..barakallahu fiiki

muz said...

betul juga, sampai bila saya akan bertahan ye??

sergeant keroro said...

sobs2 T_T

Iffah Afeefah said...

berbuka waktu bkn buka pose mmg la batal

hahaha kelaka betul

ps: Ai pun tak tau smpai bila nyawa dikandung bdn

FaKArePa!n said...

Kena rehat dulu dari berblog ni..keh3

JIJI YU said...

ko jgn bimbang..aku teap ada disana

Ina Nadia said...

tiba-tiba terfikir perkara yang sama.adakah sampai akhir hayat atau berhenti bila dah berkerjaya atau berkeluarga.

miErah halim said...

selagi kak Sunah masih diberi kesempatan untuk menulis, selagi tu saye pon akn menjadi pembaca setia..

Citarasa Rinduan said...

samalah dik, kak ayu pun terfikir gak...

cik pulau said...

tu la.. haishh..
buzy sangat ea..
^^,

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.