BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, August 30, 2011

Selamat Berkunjung Raya... Nak Kek Lapis Takkkk???


Sila-sila...

Nak resepi?

Gi jenguk Selera Sakura~

Selamat menjamu mata!!!


20 comments:

♥ Dea ♥ said...

mek dtg tok..slmt hari raya!!..:)

niesa said...

wah....warna warni....sedapnye

FaKArePa!n said...

SSS, banyak nye kek lapis.. pos sni cket boleh..

Kalamhati said...

Selamat hari Raya Sunah..maaf zahir &batin (batin ada ke?hehe)..

nak kek ati parek!ada tak..huhu

aizamia3 said...

puas makan kek macam ni.. macam2 rasa ada.. ;)

apa-apapun.. selamat hari raya aidilfitri Sunah.. ;)

Cik Asma BLuppy said...

wah.. berwarna warni..
selamat hari raya kak sunah..

H.J said...

berlapis2 kek dia.aha

Kathy Tuah said...

nang x mis mun xda kek lapis time raya..apa2 pun slmt hari raya :)

Areliff said...

pergh nak semua hu3

lieynanilaz said...

nampak sedap kek lapis tu...

Danial Razak said...

wah..kek lapis..lama tak makan..nampak sedap jer..

papepun selamat hari raya aidilfitri..=)

JIJI YU said...

setakat tayang gambor hapekelas..pos la kat ku

FasiHaH SupiaN said...

nk yg real~

HasrulHassan [HH] said...

Salam. Aikkk makan kek lapis je ke????

Ary ariasputera said...

waaa... selamat hari raya..

ary nak jemput dgr lagu raya ciptaan ary.. harap sudi ye..

http://ariasputera.blogspot.com/2011/08/salam-lebaran-buat-semua-ary-dendangkan.html

Citarasa Rinduan said...

sebenarnya. kak tak percaya awak y buat...
bila si budak prima dan papa besi tu dapat!!!

fuh!!!!
mmg terbukti kamu mmg hebat..

kak rasa awak dh sesuai ambil tempahan..
tahniah dik.......

kak mmg minat kek lapis sarawak...
tahun lepas siap tempah dgn cikali sbb dia niaga bg kos perniagaan, 2 keping tu..

tau nie tak merasa sbb kak risau part kehalalan.........

apapun, kak bangga kenal kamu sbb dgn usia kamu ini, kamu boleh menyiapkan pelbagai jenis kek lapis..

tahniah sekali lagi

SALAM LEBARAN dari kak ayu buat kamu sayang

cik pulau said...

ya ampunn....
manyaknya...
tahun ni pun tak dapat merasa kek lapis...huhuhu

mohd zhafri said...

waaa...byknye kek lapis...bawak la balik utm sket...huhu

ijA said...

kak sunah..thanks tahu pulak nama kita ehee,,saja tukar nama..rahsia..haa..emm..meriah dengan kek lapis ...wahh

Niena Pengembara Ilahi said...

wahhh sedapnye kek lapis nie.. akak ada order satu, cheese pnya :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.