BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, August 18, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #5



KLIK SINI

You can also bank-in your donations to our Maybank (5621 4270 8704) or CIMB account (1259 0000 804 058), and fax to us the bank-in receipts to our fax number (03-8948 7339) or e-mail the receipt to info@irmblog.org

Please specify on the receipt which appeal you would like to donate to. For a more detailed explanation, call us on 03 8948 6334.



19 comments:

aizamia3 said...

betapa susahnya mereka nak mendapatkan sesuap nasi..
betapa mudahnya kita membuang nasi yang tidak habis di makan..

Iffah Afeefah said...

spontan rase nk membantu

tapi spontan takde duit nk tolong

hurmm

rosmina samin said...

Kita terlalu mewah...

rosmina samin said...

Kita terlalu mewah...

aiman said...

sama la dgn puan Iffah,,

Luqeem™ said...

dulu ada jugak rasa nak volunteer untuk Mercy Malaysia, tp disebabkn study, x jd. rasa lpas hbis study nk gi Mercy tu..huhu

JIJI YU said...

akuuuu...rasa benda ni dah lama..kenapa sekang baru havoc eh..

Pojiekyra said...

bersyukur la dengan apa yang kita ada kerana ada yang lebih susah dr kita

Kalamhati said...

hmm kita bantu setakat yg termampu..kalau tak mampu sgt..doa tu pun sedekah jugak..doakan mereka di sana

Diana @ bilakukatacinta said...

ahkak lebih suka wat keje volunterr..tp skang ni ..suami bagikah? study tak effect kan?

Niena Pengembara Ilahi said...

susahnya mereka kt sana

MerLe said...

bantulah selagi berdaya....

senyumSOYA said...

smoga dipermudakan.. ^^" rakan sukarelawan dari semalam bertungkus lumus mengumpul dana untuk Somalia.. sama2 kita salurkan bantuan..

H.J said...

kongsikan kesenangan kita

Oh Oeya said...

Sama-samalah kita..

FaKArePa!n said...

Ni blogger ketiga yang buat isu psal famine ni.. kalau jumpa 3 entri psal ni.. dah 3 ringgit dh boleh drma.. hehe

kura said...

pasal somalia :(

Niena Pengembara Ilahi said...

sunah, akak nk amik yg ni.. nk tepek kt blog

sergeant keroro said...

huhu T__T

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.