Alhamdulillah... Walaupun Lori Treler Mati Enjin Tiba-tiba...

September 07, 2011

Alhamdulillah...

Selesai sudah semuanya. Bukan selesai beraya, tapi selesai uruskan pendaftaran adik yang bakal jadi doktor (ameen...) kat kolej dia pagi tadi. Lama gak tunggu dia mendaftar. Masa tunggu-tunggu selama 2 jam lebih tu lah teringat kat bapak dulu yang tunggu saya mendaftar kat UTM. Mesti bapak pun rasa apa yang saya rasa. Penat, panas, haus, lapar... Tapi bapak kira untung la jugak, ada banyak gerai makanan kat tempat pendaftaran masa tu. Yang kat sini takdeeee... T___T

Banyak kali jugak kaco adik yang tengah bertungkus-lumus mendaftarkan diri kat dalam, tanya dia berapa kaunter lagi, lama lagi ke, then ulang lagi kaco 15 minit kemudian. Hahaha~ Melampau nkoooo... Serius resah gelisah menunggu. Bapak oh bapak... Kesian bapak dulu tunggu kite kannnn... Huhuhu... Thanks bapakkkkk...! Sayang bapak sangat-sangatttt~~~ Meh tiommm pipi sikit!

Aslann As kata "Jalan dalam UKM sangat sesak, jem, lumpuh sebab kat tengah2 jalan antara FST dgn UO ada lori treler sangkut tak lepas. makbapak freshie ni anta anak naik mende alah tu ke oii? =.=" Boleh pulak jiran saya cakap saya yang buat??? Nak bawak kete pun terkial-kial, apetah lagi nak bawak treler yang besar gedabak tuuuu... =.=

Jadi, saya menafikan di sini bahawa treler tu saya yang bawak dari Sarawak... Lagipun saya bukan daftarkan adik kat UKM Bangi~~~ Lalala~

P/S: Huk alohhh, da update sampai 3 entri pun kecoh...

You Might Also Like

17 Comments

  1. kalau Sunah bawak treler tu.. Cloud 9 kena stop buat entri utk sehari la..haha..

    ReplyDelete
  2. sampai hati jiran sunnah.. tak baik!!

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHHA. dapat backlinks lah! xsesia post status tu tadi. LOL.

    ReplyDelete
  4. hehehehee
    waaaa..akak anta adik akak ke..
    wee...akak yg baek..
    alhamdulillah =]

    ReplyDelete
  5. ke bangi ke...kenapa tak call kak liza..he..he.. ameennn juga utk adiknya tu..

    ReplyDelete
  6. berita terkini lg sengsasi, pemilik petknode aniaya kucing bakal didenda rm50,000 dan penjara setahun, jom terjah ke blog sy utk baca berita tersebut.

    ReplyDelete
  7. jasa bapak la ni? heheh. baru taw mcm mana jadi bapak.

    ReplyDelete
  8. salam sakura...oh dulu sakura pernah belajar di UTM yer...dah dekat tempat mama tu...

    semoga adik sakura berjaya menjadi seorang doktor yer...:)

    ReplyDelete
  9. UKM? bakal doktor? wee hebat adik kak sunah~ ^^

    ReplyDelete
  10. untung la.. akak masa kecik dlu,daftar djh 1 pn kakak yg djh 5 bawakkan...msa form 1 pn sama..msa msuk kolej pn daftar sndiri xde sape yg hntar.. tgk org lain suma fmly yg hntar,akak gi sndiri... hmm... pengalaman manis smua tu :D

    ReplyDelete
  11. hahaaha... jalan ukm jem ke..
    takkan bawak lori kot anta barang anak..
    ahaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com