BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, September 7, 2011

Alhamdulillah... Walaupun Lori Treler Mati Enjin Tiba-tiba...

Alhamdulillah...

Selesai sudah semuanya. Bukan selesai beraya, tapi selesai uruskan pendaftaran adik yang bakal jadi doktor (ameen...) kat kolej dia pagi tadi. Lama gak tunggu dia mendaftar. Masa tunggu-tunggu selama 2 jam lebih tu lah teringat kat bapak dulu yang tunggu saya mendaftar kat UTM. Mesti bapak pun rasa apa yang saya rasa. Penat, panas, haus, lapar... Tapi bapak kira untung la jugak, ada banyak gerai makanan kat tempat pendaftaran masa tu. Yang kat sini takdeeee... T___T

Banyak kali jugak kaco adik yang tengah bertungkus-lumus mendaftarkan diri kat dalam, tanya dia berapa kaunter lagi, lama lagi ke, then ulang lagi kaco 15 minit kemudian. Hahaha~ Melampau nkoooo... Serius resah gelisah menunggu. Bapak oh bapak... Kesian bapak dulu tunggu kite kannnn... Huhuhu... Thanks bapakkkkk...! Sayang bapak sangat-sangatttt~~~ Meh tiommm pipi sikit!

Aslann As kata "Jalan dalam UKM sangat sesak, jem, lumpuh sebab kat tengah2 jalan antara FST dgn UO ada lori treler sangkut tak lepas. makbapak freshie ni anta anak naik mende alah tu ke oii? =.=" Boleh pulak jiran saya cakap saya yang buat??? Nak bawak kete pun terkial-kial, apetah lagi nak bawak treler yang besar gedabak tuuuu... =.=

Jadi, saya menafikan di sini bahawa treler tu saya yang bawak dari Sarawak... Lagipun saya bukan daftarkan adik kat UKM Bangi~~~ Lalala~

P/S: Huk alohhh, da update sampai 3 entri pun kecoh...


17 comments:

FaKArePa!n said...

kalau Sunah bawak treler tu.. Cloud 9 kena stop buat entri utk sehari la..haha..

AdyBudika said...

jeles la tuh

AdyBudika said...

eh bukan 3 tapi dah ke 4

Citarasa Rinduan said...

sampai hati jiran sunnah.. tak baik!!

aslann said...

HAHAHAHHA. dapat backlinks lah! xsesia post status tu tadi. LOL.

aDisH.sHidA said...

sunah kat ukm kl kan..hehhehee

aimie amalina said...

hehehehee
waaaa..akak anta adik akak ke..
wee...akak yg baek..
alhamdulillah =]

Liza @ Adzriel AB said...

ke bangi ke...kenapa tak call kak liza..he..he.. ameennn juga utk adiknya tu..

efa nur said...

dahsyaatt..!! ;D

mcm ni lah said...

berita terkini lg sengsasi, pemilik petknode aniaya kucing bakal didenda rm50,000 dan penjara setahun, jom terjah ke blog sy utk baca berita tersebut.

kura said...

jasa bapak la ni? heheh. baru taw mcm mana jadi bapak.

maszull said...

salam sakura...oh dulu sakura pernah belajar di UTM yer...dah dekat tempat mama tu...

semoga adik sakura berjaya menjadi seorang doktor yer...:)

sergeant keroro said...

hehe, doktor apa? :P

Nuur mutiara said...

UKM? bakal doktor? wee hebat adik kak sunah~ ^^

Niena Pengembara Ilahi said...

untung la.. akak masa kecik dlu,daftar djh 1 pn kakak yg djh 5 bawakkan...msa form 1 pn sama..msa msuk kolej pn daftar sndiri xde sape yg hntar.. tgk org lain suma fmly yg hntar,akak gi sndiri... hmm... pengalaman manis smua tu :D

FasiHaH SupiaN said...

daftar mane? UM ke?

cik pulau said...

hahaaha... jalan ukm jem ke..
takkan bawak lori kot anta barang anak..
ahaha

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.