Thursday, September 8, 2011

Bebi Froggy Jumpa Kawan dan... Jeng Jeng Jeng!


Semalam, bebi froggy jumpe kawan dia kat KL. Entah macam mana diorang kenal, saya pun tak tahu lahhh... Nama kawan dia ni T-bear. Putih sangat kawan dia. Gambar ni diamek masa diorang nak berpisah. Tu yang ade adegan peluk cium tu. Kesian bebi froggy nanges-nanges nak berpisah dengan T-bear ni. Takpe lah, nanti bila-bila bebi froggy jumpa T-bear lagi ye~~~


Hoh??? Mende lak ni? Pelik sangat rupanya... Tapi kaler macam nak dekat dah... Bebi froggy jumpa dia ni dalam kete masa nak balik ke Johor.


Owhhhh... Big froggy rupanyaaaa... Bapak besar betul froggy yang sekor ni, tangan bebi froggy pun leh peluk tang mata dia ajeeee... :p Nak amek gambar pun nampak pelik... Kena amek dari jauh baru tak nampak macam makhluk asing kot no? Hahaha~

P/S: Kesian bebi froggy, kena bedah kaki dia... Sebab excited sangat jumpe big froggy la tuuu...!

17 comments:
Write Comments
  1. hayoooooo
    ade kwn baru lagi ke bebi froggy
    hehehehe
    comeynye
    cam anak dgn ayah
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. olololo, kesian bebi froggy. uncle keroro punya healing machine rosak la :P

    ReplyDelete
  3. besaaaaarrrrrrnnnnnyaaaaaa
    bapak frooggyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  4. wahhh yg froggy baju hitam tu macam asing gak duk tepi tingkap..siapa tu ya..hahahahahaaaaaaaaaa

    cute laaaaaaa!

    ReplyDelete
  5. a'ha kan..besaQ sngat..huhu
    haritu naik keta abg ada froggy besaq dok sebelah je..xsempat nak bergambar..hehe

    ReplyDelete
  6. salam sakura....peluk jangan x peluk.....hehehe...:)

    ReplyDelete
  7. dia dh jumpa bapak dia kot sbb tu smpai kena bedah kaki :)

    ReplyDelete
  8. dia dh jumpa bapak dia kot sbb tu smpai kena bedah kaki :)

    ReplyDelete
  9. rmai knalan beby froggy ni rpanya..

    ReplyDelete
  10. hehehe.. mcm knl jea Mr froggy 2 ??
    ^__^ ..ooOoo ni la beby froggy die...

    ReplyDelete
  11. ececeyyyy~!!! kite pon dapat froggy jugakkkkk!! lalalala

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com