BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 8, 2011

Bebi Froggy Jumpa Kawan dan... Jeng Jeng Jeng!


Semalam, bebi froggy jumpe kawan dia kat KL. Entah macam mana diorang kenal, saya pun tak tahu lahhh... Nama kawan dia ni T-bear. Putih sangat kawan dia. Gambar ni diamek masa diorang nak berpisah. Tu yang ade adegan peluk cium tu. Kesian bebi froggy nanges-nanges nak berpisah dengan T-bear ni. Takpe lah, nanti bila-bila bebi froggy jumpa T-bear lagi ye~~~


Hoh??? Mende lak ni? Pelik sangat rupanya... Tapi kaler macam nak dekat dah... Bebi froggy jumpa dia ni dalam kete masa nak balik ke Johor.


Owhhhh... Big froggy rupanyaaaa... Bapak besar betul froggy yang sekor ni, tangan bebi froggy pun leh peluk tang mata dia ajeeee... :p Nak amek gambar pun nampak pelik... Kena amek dari jauh baru tak nampak macam makhluk asing kot no? Hahaha~

P/S: Kesian bebi froggy, kena bedah kaki dia... Sebab excited sangat jumpe big froggy la tuuu...!


17 comments:

aimie amalina said...

hayoooooo
ade kwn baru lagi ke bebi froggy
hehehehe
comeynye
cam anak dgn ayah
hehehehe

sergeant keroro said...

olololo, kesian bebi froggy. uncle keroro punya healing machine rosak la :P

Luqeem™ said...

comel je dia peluk..

Memori Kekasih said...

hehehe...cumey nyeeee...ijau2...:)

Suhaili Sarif said...

besaaaaarrrrrrnnnnnyaaaaaa
bapak frooggyyyyyyyyy

Sis-Lin said...

wahhh yg froggy baju hitam tu macam asing gak duk tepi tingkap..siapa tu ya..hahahahahaaaaaaaaaa

cute laaaaaaa!

FasiHaH SupiaN said...

besarnyee

Cikgu Tie said...

Comelnya....

cahaya wany said...

a'ha kan..besaQ sngat..huhu
haritu naik keta abg ada froggy besaq dok sebelah je..xsempat nak bergambar..hehe

maszull said...

salam sakura....peluk jangan x peluk.....hehehe...:)

Niena Pengembara Ilahi said...

dia dh jumpa bapak dia kot sbb tu smpai kena bedah kaki :)

Niena Pengembara Ilahi said...

dia dh jumpa bapak dia kot sbb tu smpai kena bedah kaki :)

FaKArePa!n said...

rmai knalan beby froggy ni rpanya..

Nur_iman_hanna said...

hehehe.. mcm knl jea Mr froggy 2 ??
^__^ ..ooOoo ni la beby froggy die...

Mira Amirudin said...

sweet;)

kura said...

hahah. nice!

~..Lesung Batu..~ said...

ececeyyyy~!!! kite pon dapat froggy jugakkkkk!! lalalala

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.