Sunday, September 4, 2011

Bila Adik Saya Mengada-ngada Nak Update

Gggrrr...

Mengada betul dia. Update kat blog sendiri sudah lerrr, ni menakalkan diri update kat blog saya pulakkkk~ Yang nak klik-klik kat tajuk tu tadi tapi post not found tu maapppp lah yeee... Saya da delete... Err.. Delete sebab...sebab... Sebab saya pemalu orangnya... Errr... Abaikan!!! Gggrrr...

Tak lama lagi nak balik semula ke pangkal jalan. Opss, nak balik ke Johor lerr. Tapi beg tak pack in lagi. NS2 tak install lagi kat fedora. Dah try banyak kali, asyik error ajeee... Macam mana nak jumpa supervisor Jumaat depan??? Huhuhu... Pening da fikir cane nak install benda alah tu sebenarnya... Silap hari bulan kena makan aje netbook depan mata ni. Gggrrr...

Ade ke yang reti nak install Network Simulator 2 kat Fedora 13??? Kalo ada, roger-roger eks~

P/S: Kalau orang lain da rasa hari ni hari cuti terakhir, saya...saya...saya...masih cuti lagi~~~ Lalalala~

11 comments:
Write Comments
  1. naseb baik adik aku tak gatal tangan nak update. :P

    samat ari raya. lamanya tak blogwalking. :D

    ReplyDelete
  2. adik lelaki ke perempuan sunah?hehe

    ReplyDelete
  3. haha. adik kite tak reti berbelog ni kak. ;)

    ReplyDelete
  4. hehe patut la klik2 takde pape td..huhu

    ReplyDelete
  5. saya cuti agi lama.. malas nak masuk keja.. hohoh.. pe url adik

    ReplyDelete
  6. harini masih cuti.. bukan cuti terakhir lg.. InsyaAllah nk smbung lgi cuti tu sbb mak tak sihat :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com