BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, September 4, 2011

Bila Adik Saya Mengada-ngada Nak Update

Gggrrr...

Mengada betul dia. Update kat blog sendiri sudah lerrr, ni menakalkan diri update kat blog saya pulakkkk~ Yang nak klik-klik kat tajuk tu tadi tapi post not found tu maapppp lah yeee... Saya da delete... Err.. Delete sebab...sebab... Sebab saya pemalu orangnya... Errr... Abaikan!!! Gggrrr...

Tak lama lagi nak balik semula ke pangkal jalan. Opss, nak balik ke Johor lerr. Tapi beg tak pack in lagi. NS2 tak install lagi kat fedora. Dah try banyak kali, asyik error ajeee... Macam mana nak jumpa supervisor Jumaat depan??? Huhuhu... Pening da fikir cane nak install benda alah tu sebenarnya... Silap hari bulan kena makan aje netbook depan mata ni. Gggrrr...

Ade ke yang reti nak install Network Simulator 2 kat Fedora 13??? Kalo ada, roger-roger eks~

P/S: Kalau orang lain da rasa hari ni hari cuti terakhir, saya...saya...saya...masih cuti lagi~~~ Lalalala~


11 comments:

Luqeem™ said...

saya pun masih cuti..hehe

JIJI YU said...

adik aku pon salu apdet gak..

belog|amiyo said...

naseb baik adik aku tak gatal tangan nak update. :P

samat ari raya. lamanya tak blogwalking. :D

al_hakim said...

adik lelaki ke perempuan sunah?hehe

siti kektus said...

haha. adik kite tak reti berbelog ni kak. ;)

aiman said...

adik2.. biasalah..

Kalamhati said...

hehe patut la klik2 takde pape td..huhu

Muslimah Optimis said...

saya cuti agi lama.. malas nak masuk keja.. hohoh.. pe url adik

Cik Asma BLuppy said...

sy pom still cuti lagik.. hahaha

kura said...

haha. nakal itu adik ye!

Niena Pengembara Ilahi said...

harini masih cuti.. bukan cuti terakhir lg.. InsyaAllah nk smbung lgi cuti tu sbb mak tak sihat :D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.