Bila Adik Saya Mengada-ngada Nak Update

September 04, 2011

Gggrrr...

Mengada betul dia. Update kat blog sendiri sudah lerrr, ni menakalkan diri update kat blog saya pulakkkk~ Yang nak klik-klik kat tajuk tu tadi tapi post not found tu maapppp lah yeee... Saya da delete... Err.. Delete sebab...sebab... Sebab saya pemalu orangnya... Errr... Abaikan!!! Gggrrr...

Tak lama lagi nak balik semula ke pangkal jalan. Opss, nak balik ke Johor lerr. Tapi beg tak pack in lagi. NS2 tak install lagi kat fedora. Dah try banyak kali, asyik error ajeee... Macam mana nak jumpa supervisor Jumaat depan??? Huhuhu... Pening da fikir cane nak install benda alah tu sebenarnya... Silap hari bulan kena makan aje netbook depan mata ni. Gggrrr...

Ade ke yang reti nak install Network Simulator 2 kat Fedora 13??? Kalo ada, roger-roger eks~

P/S: Kalau orang lain da rasa hari ni hari cuti terakhir, saya...saya...saya...masih cuti lagi~~~ Lalalala~

You Might Also Like

11 Comments

  1. naseb baik adik aku tak gatal tangan nak update. :P

    samat ari raya. lamanya tak blogwalking. :D

    ReplyDelete
  2. adik lelaki ke perempuan sunah?hehe

    ReplyDelete
  3. haha. adik kite tak reti berbelog ni kak. ;)

    ReplyDelete
  4. hehe patut la klik2 takde pape td..huhu

    ReplyDelete
  5. saya cuti agi lama.. malas nak masuk keja.. hohoh.. pe url adik

    ReplyDelete
  6. harini masih cuti.. bukan cuti terakhir lg.. InsyaAllah nk smbung lgi cuti tu sbb mak tak sihat :D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com