Tuesday, September 13, 2011

Bila Saya Pun Bukak Twitter... Err...

Erkk!

Bukan baru guna, tapi baru bukak akaun baru semula.

Sebelum ni da pernah ada akaun twitter... Lama dulu sebelum berblog dengan aktif. Masa tu twitter masih baru lagi diperkenalkan. Masih sikit je yang guna. Kawan-kawan pun tak ramai yang aktif. Tapi yang bestnya masa tu, siap design background twitter tu letak muka dengan nama sendiri. Bayangkannnnn kalo masih pakai akaun tu. Erkkk!

Tapi tapi tapi...akaun tu da takdeeee. Da deactivate da. Ni baru nak start balik. Entahhh...kena rasuk ke ape tiba-tiba nak bukak jugak. Lepas tu tengok kawan-kawan blogger ramai gak duk bertweet dengan aktifnya. Contohnya Papa Ben. Hahaha~ :p

Baru tau cane dia promote entry-entry blogger... Haaa...sape kata dia tak blogwalking, tak baca dan promote entry blogger tu, meh nak babap! Gggrrr... Ok ok...moh le kita sambung edit jurnal... T__T

17 comments:
Write Comments
  1. ada je akaun..tapi tak reti guna...aha

    ReplyDelete
  2. kalaulah kak ada twitt
    sure nasi hari2 hangus ku goreng..

    ReplyDelete
  3. jom tweet2...hehehe...
    @Memorikekasih

    ReplyDelete
  4. akak ada acc tp tak ramai kwn..tak syok sbb tak ramai kwn kot?

    ReplyDelete
  5. Sampai sekarang masih tak pandai guna twitter..Kesian kan MTT..Hehe :D

    ReplyDelete
  6. akak pun ada twitter, tapi jarang tweet! huhuhuuu

    ReplyDelete
  7. tak pandai lgsung sy nk bertweet ni. heheh

    ReplyDelete
  8. hmmm,meaw tak aktif pon tweet :P

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com