Bila Saya Pun Bukak Twitter... Err...

September 13, 2011

Erkk!

Bukan baru guna, tapi baru bukak akaun baru semula.

Sebelum ni da pernah ada akaun twitter... Lama dulu sebelum berblog dengan aktif. Masa tu twitter masih baru lagi diperkenalkan. Masih sikit je yang guna. Kawan-kawan pun tak ramai yang aktif. Tapi yang bestnya masa tu, siap design background twitter tu letak muka dengan nama sendiri. Bayangkannnnn kalo masih pakai akaun tu. Erkkk!

Tapi tapi tapi...akaun tu da takdeeee. Da deactivate da. Ni baru nak start balik. Entahhh...kena rasuk ke ape tiba-tiba nak bukak jugak. Lepas tu tengok kawan-kawan blogger ramai gak duk bertweet dengan aktifnya. Contohnya Papa Ben. Hahaha~ :p

Baru tau cane dia promote entry-entry blogger... Haaa...sape kata dia tak blogwalking, tak baca dan promote entry blogger tu, meh nak babap! Gggrrr... Ok ok...moh le kita sambung edit jurnal... T__T

You Might Also Like

17 Comments

  1. ada je akaun..tapi tak reti guna...aha

    ReplyDelete
  2. kalaulah kak ada twitt
    sure nasi hari2 hangus ku goreng..

    ReplyDelete
  3. jom tweet2...hehehe...
    @Memorikekasih

    ReplyDelete
  4. akak ada acc tp tak ramai kwn..tak syok sbb tak ramai kwn kot?

    ReplyDelete
  5. Sampai sekarang masih tak pandai guna twitter..Kesian kan MTT..Hehe :D

    ReplyDelete
  6. akak pun ada twitter, tapi jarang tweet! huhuhuuu

    ReplyDelete
  7. tak pandai lgsung sy nk bertweet ni. heheh

    ReplyDelete
  8. hmmm,meaw tak aktif pon tweet :P

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com