BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, September 13, 2011

Bila Saya Pun Bukak Twitter... Err...

Erkk!

Bukan baru guna, tapi baru bukak akaun baru semula.

Sebelum ni da pernah ada akaun twitter... Lama dulu sebelum berblog dengan aktif. Masa tu twitter masih baru lagi diperkenalkan. Masih sikit je yang guna. Kawan-kawan pun tak ramai yang aktif. Tapi yang bestnya masa tu, siap design background twitter tu letak muka dengan nama sendiri. Bayangkannnnn kalo masih pakai akaun tu. Erkkk!

Tapi tapi tapi...akaun tu da takdeeee. Da deactivate da. Ni baru nak start balik. Entahhh...kena rasuk ke ape tiba-tiba nak bukak jugak. Lepas tu tengok kawan-kawan blogger ramai gak duk bertweet dengan aktifnya. Contohnya Papa Ben. Hahaha~ :p

Baru tau cane dia promote entry-entry blogger... Haaa...sape kata dia tak blogwalking, tak baca dan promote entry blogger tu, meh nak babap! Gggrrr... Ok ok...moh le kita sambung edit jurnal... T__T



17 comments:

JIJI YU said...

apa twitt tu

FasiHaH SupiaN said...

x aktif tweetttt

ijA said...

follow sunah sakura...weeee

aimie amalina said...

hihihihihi
x tweet lagi

H.J said...

ada je akaun..tapi tak reti guna...aha

nazirulhazwan~ said...

giler la, da advance!haha

Citarasa Rinduan said...

kalaulah kak ada twitt
sure nasi hari2 hangus ku goreng..

Memori Kekasih said...

jom tweet2...hehehe...
@Memorikekasih

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak ada acc tp tak ramai kwn..tak syok sbb tak ramai kwn kot?

BeloG MTT said...

Sampai sekarang masih tak pandai guna twitter..Kesian kan MTT..Hehe :D

Iffah Afeefah said...

Yu buat ai nk bertweet pulop

mas saari said...

akak pun ada twitter, tapi jarang tweet! huhuhuuu

Niena Pengembara Ilahi said...

akak pn ada tweet2 tpi xpndai guna hehehe

[sutera kasih] said...

sy pon jarang bukak tweet..huhu

YAYA AZURA said...

xreti guna...hihi

kura said...

tak pandai lgsung sy nk bertweet ni. heheh

meaw said...

hmmm,meaw tak aktif pon tweet :P

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.