Thursday, September 1, 2011

Bintulu Tu Jauhhhhhh....

Aha, memang Bintulu tu kat Kota Bharu... Gggrrrr.

Aiyakkk!!! Mesti la kat Sarawak~ Jauh eks? Hehehe... Kang kalo saya kawen, mesti kamu-kamu tak datang kannnn??? Sebab jauhhh... Gggrrr...

Selalunya macam tu lah yang berlaku. Bila masuk bab-bab walimah...ade kakak-kakak ngan abang-abang senior yang kawen tempat jauh-jauh sikit, jadi susah nak gi. Ye lah kannn, nak buat macam mana, yang jauh kat selatan, utara, timur, barat pun da kira jauh, apatah lagi kalau yang oversea...eh, over the sea jeee. Hehehe...

Nak buat macam mana, kan kan kannn? Kalo gitu gamaknye, jemput datang beraya kat blog ni je lahhh... Kek lapis pun adaaa... Hehehe...

Tiba-tiba rasa tak tau nak konklusikan entri ni macam mana... -_-"

23 comments:
Write Comments
  1. taw dah sape yg ckp bintulu tue kat kota bahru. hahhahha

    ReplyDelete
  2. betul tu..jaoh sgt..xpun kdg tak kena masa..ucap dlm fon je la nmpaknyer..guna 3g..hehe

    ReplyDelete
  3. nak tanya,
    sakura beraya kat bin2lu ke? =s

    ReplyDelete
  4. konklusinya, masa kawen buat majlis kat utm. hehe :P

    ReplyDelete
  5. Kat bintulu ade apa?..tak lah jauh sgt cuma perlu cos sikit nak beli tiket flight hehe :)

    ReplyDelete
  6. Bila nk buat kenduri tuuuu..hehe

    skang ni ebri wan ken felai dah wif erasia..hehe

    ReplyDelete
  7. tak pernah sampai pon kat sana..hehe

    ReplyDelete
  8. sape yang jakun bebeno tak tau bintulu kat mane

    ReplyDelete
  9. buatlah kenduri di semenanjung dik sunah, dpt gak kwn2 dtg nnt kan?

    ReplyDelete
  10. kak sunah, adik kita kt bintulu..ehehe..study upm..

    ReplyDelete
  11. uishh..mmg jaoh r..hehe..
    x pe letak gmbr raya je la ^^
    Selamat hri raya Kak sunah =)

    ReplyDelete
  12. masa kawen, skype kan aje. heheh

    ReplyDelete
  13. hihihihi... buat kt semenanjung satu resepsi

    ReplyDelete
  14. uit cam marah je...rileks la....memang la jauh kalau jalan kaki...kalo naik flight ke dekat je...tapi kalau tengok dalam peta lagi dekat...lalalalal...=p hepi raya =D

    ReplyDelete
  15. dia demam kot.sbb tu ckp kt Kota Bharu.. meh la KOTA BHARU.. akak balik kmpung nie :)

    ReplyDelete
  16. laaa aku ingatkan bintulu tu kuih bahulu,..
    jom terjah blog saya, ada pelbagai info terkini lagi sengsasi,
    tajuk utama hari ini,
    singapura serah semula 2 loji rawatan air kepada johor,
    100 kedai rakyat 1malaysia bakal dibuka,
    6 motorsikal dan 2 kereta hangus terbakar di ampang, dan pelbagai lagi info2 terkini bakal di update,
    jom singgah n terjah,..

    ReplyDelete
  17. bukan bintulu kat sbh ke??hehehe

    kalau ada rezeki lebih,insyallah sis sakura kwin sy nak dtg gak..tapi ada clon da ke??jeng3

    ReplyDelete
  18. kat bintulu paduhal =.=
    tinggal mne? kidurong?

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com