BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 1, 2011

Bintulu Tu Jauhhhhhh....

Aha, memang Bintulu tu kat Kota Bharu... Gggrrrr.

Aiyakkk!!! Mesti la kat Sarawak~ Jauh eks? Hehehe... Kang kalo saya kawen, mesti kamu-kamu tak datang kannnn??? Sebab jauhhh... Gggrrr...

Selalunya macam tu lah yang berlaku. Bila masuk bab-bab walimah...ade kakak-kakak ngan abang-abang senior yang kawen tempat jauh-jauh sikit, jadi susah nak gi. Ye lah kannn, nak buat macam mana, yang jauh kat selatan, utara, timur, barat pun da kira jauh, apatah lagi kalau yang oversea...eh, over the sea jeee. Hehehe...

Nak buat macam mana, kan kan kannn? Kalo gitu gamaknye, jemput datang beraya kat blog ni je lahhh... Kek lapis pun adaaa... Hehehe...

Tiba-tiba rasa tak tau nak konklusikan entri ni macam mana... -_-"


23 comments:

ir prof dr alia rosli said...

taw dah sape yg ckp bintulu tue kat kota bahru. hahhahha

Bell said...

betul tu..jaoh sgt..xpun kdg tak kena masa..ucap dlm fon je la nmpaknyer..guna 3g..hehe

Areliff said...

mai utagha ni...hu3

Cik Bunny said...

nak tanya,
sakura beraya kat bin2lu ke? =s

sergeant keroro said...

konklusinya, masa kawen buat majlis kat utm. hehe :P

FasiHaH SupiaN said...

bg tiket free =D

Elih Japahar said...

Kat bintulu ade apa?..tak lah jauh sgt cuma perlu cos sikit nak beli tiket flight hehe :)

Kalamhati said...

Bila nk buat kenduri tuuuu..hehe

skang ni ebri wan ken felai dah wif erasia..hehe

FaKArePa!n said...

tak pernah sampai pon kat sana..hehe

JIJI YU said...

sape yang jakun bebeno tak tau bintulu kat mane

Dzarief Zuhdi said...

stuju ngan sarjen.. hehehe

tiQz said...

msih lg msia tuu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

buatlah kenduri di semenanjung dik sunah, dpt gak kwn2 dtg nnt kan?

ijA said...

kak sunah, adik kita kt bintulu..ehehe..study upm..

Novelgurl said...

uishh..mmg jaoh r..hehe..
x pe letak gmbr raya je la ^^
Selamat hri raya Kak sunah =)

kura said...

masa kawen, skype kan aje. heheh

aizamia3 said...

kenyang makan kek lapis.. ;)

Muslimah Optimis said...

hihihihi... buat kt semenanjung satu resepsi

nini said...

uit cam marah je...rileks la....memang la jauh kalau jalan kaki...kalo naik flight ke dekat je...tapi kalau tengok dalam peta lagi dekat...lalalalal...=p hepi raya =D

Niena Pengembara Ilahi said...

dia demam kot.sbb tu ckp kt Kota Bharu.. meh la KOTA BHARU.. akak balik kmpung nie :)

mcm ni lah said...

laaa aku ingatkan bintulu tu kuih bahulu,..
jom terjah blog saya, ada pelbagai info terkini lagi sengsasi,
tajuk utama hari ini,
singapura serah semula 2 loji rawatan air kepada johor,
100 kedai rakyat 1malaysia bakal dibuka,
6 motorsikal dan 2 kereta hangus terbakar di ampang, dan pelbagai lagi info2 terkini bakal di update,
jom singgah n terjah,..

Woofer Storm said...

bukan bintulu kat sbh ke??hehehe

kalau ada rezeki lebih,insyallah sis sakura kwin sy nak dtg gak..tapi ada clon da ke??jeng3

Cik Bunny said...

kat bintulu paduhal =.=
tinggal mne? kidurong?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.