Thursday, September 29, 2011

Blog Adik-adik...

Love as you See it by ~TangoMango32 on deviantART
Cantik kan gambor ni?
Motif letak? Saje nak kongsi kecantikan dia.
Takde kaitan langsung dengan entri.

Uwekkk...

Rasa nak muntah aje. Tapi tak muntah-muntah pun. Jangan tanya da berapa bulan, sebab takde bulan pun kat langit semalam. Nak makan pun terbantut, sebab banyak angin dalam usus. Hurmmm... Takpelah, releks ye perut. Takyah makan pape hari ni.

Ermmm... Sebenarnya nak kenalkan blog adik-adik saya. Baru teringat balik. Dan baru terjumpa balik link adik yang bongsu. Boleh pulak dia buat Profile Not Available. Ggrrr... Nak tanya sendiri asyik terlupa aje, taip, taip, taip kat browser tadi, terjumpa pulak link dia. So...moh kita tengok blog diorang eks~


Ni blog adik yang study kat UKM. Lama tak jenguk blog dia, da mula speaking da kat dalam tu. Mungkin salah satu cara untuk dia improve English. Bagus, bagus. Kalo ade kesalahan grammar, sila komen kat entri dia. Hahaha~ :D


Ni blog adik bongsu. Nama blog pun ada "adik bongsu". Baru lagi blog dia ni. Sila beri tunjuk ajar ye kat dia. Kakak dia malas nak ajar. Gggrrr...

Adik lelaki yang sorang lagi tu ade blog gak, kat wordpress. Tapi, dia da tak update da, so malas nak promote. Hahaha~

P/S: Air halia sedap ke???

24 comments:
Write Comments
  1. wahhh.. adik beradik ada blog la :)

    ReplyDelete
  2. waa adik bradik blogger dh ni...hehe

    blog sunah dh dlm bloglist =)

    ReplyDelete
  3. entry menarik ni...gua tunggu lama dah entry gini keh2...

    ReplyDelete
  4. seronok kan bila adik beradik pun dah ada blog!

    ReplyDelete
  5. sebagai kaka, kene jadi idola kat adik..hehehehe

    ReplyDelete
  6. wah..adik beradiksuma ade blog??wah wahwah..klu saya..malu nak bagi family baca tau..=]

    ReplyDelete
  7. wahh adik sunah ada blog ye?nnt akak jenguk.air halia?huhu..tak pernah cuba.sbb teh halia akak tak suka pun.

    ReplyDelete
  8. ni mmg terpengaruh dengan akak dy la ni...hehe.. bagus2... semua ada blog..hehe

    ReplyDelete
  9. wah.. satu family ade blog ye.. hee..
    nak terjah.. ;)

    ReplyDelete
  10. waa..adik2 ad blog gak

    air halia ? err..yeww.~

    ReplyDelete
  11. waa..adik2 ad blog gak

    air halia ? err..yeww.~

    ReplyDelete
  12. adik beradik blogger la ni..haha

    ReplyDelete
  13. salam kak sunah...macam mana nak buat template macam akak ni yer??sudi ajar tak..tq..:)

    ReplyDelete
  14. bestnya mereka...cantik gambar epal tu...ada tanda love lagi tu

    ReplyDelete
  15. waah sakura dah mengorak kelopak..hehe nnt akak jenguk..

    air halia?hehe sedaaaappp..err kalu bleh minum la..takpun beli halia muda..makan ngan nasi buat ulam..leh ilangkan angin gak

    ReplyDelete
  16. Adek ngn abg ipar ade blog

    mls pomot jgk. Malu nk dbanding ngn blog sndri

    ps: sgt2 xsdp

    ReplyDelete
  17. waahh..kelassss...
    sume berblog..
    cayalah.
    makin meriah la skang..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com