BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 29, 2011

Blog Adik-adik...

Love as you See it by ~TangoMango32 on deviantART
Cantik kan gambor ni?
Motif letak? Saje nak kongsi kecantikan dia.
Takde kaitan langsung dengan entri.

Uwekkk...

Rasa nak muntah aje. Tapi tak muntah-muntah pun. Jangan tanya da berapa bulan, sebab takde bulan pun kat langit semalam. Nak makan pun terbantut, sebab banyak angin dalam usus. Hurmmm... Takpelah, releks ye perut. Takyah makan pape hari ni.

Ermmm... Sebenarnya nak kenalkan blog adik-adik saya. Baru teringat balik. Dan baru terjumpa balik link adik yang bongsu. Boleh pulak dia buat Profile Not Available. Ggrrr... Nak tanya sendiri asyik terlupa aje, taip, taip, taip kat browser tadi, terjumpa pulak link dia. So...moh kita tengok blog diorang eks~


Ni blog adik yang study kat UKM. Lama tak jenguk blog dia, da mula speaking da kat dalam tu. Mungkin salah satu cara untuk dia improve English. Bagus, bagus. Kalo ade kesalahan grammar, sila komen kat entri dia. Hahaha~ :D


Ni blog adik bongsu. Nama blog pun ada "adik bongsu". Baru lagi blog dia ni. Sila beri tunjuk ajar ye kat dia. Kakak dia malas nak ajar. Gggrrr...

Adik lelaki yang sorang lagi tu ade blog gak, kat wordpress. Tapi, dia da tak update da, so malas nak promote. Hahaha~

P/S: Air halia sedap ke???

24 comments:

Bella Bell said...

wahhh.. adik beradik ada blog la :)

Munna said...

waa adik bradik blogger dh ni...hehe

blog sunah dh dlm bloglist =)

aimie amalina said...

weeeee
nak pi jenguk adik akak nihhh

Areliff said...

entry menarik ni...gua tunggu lama dah entry gini keh2...

Oh Oeya said...

Comeiii..

mas saari said...

seronok kan bila adik beradik pun dah ada blog!

JIJI YU said...

berggetah lagiiii

Memori Kekasih said...

sebagai kaka, kene jadi idola kat adik..hehehehe

Ujang9897 said...

best2...=)

ciK LyndaWawa said...

wah..adik beradiksuma ade blog??wah wahwah..klu saya..malu nak bagi family baca tau..=]

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh adik sunah ada blog ye?nnt akak jenguk.air halia?huhu..tak pernah cuba.sbb teh halia akak tak suka pun.

Miss Nadya said...

seronoknyer..:)

::blog anak jawer:: said...

ni mmg terpengaruh dengan akak dy la ni...hehe.. bagus2... semua ada blog..hehe

ieyza afieyna said...

wah.. satu family ade blog ye.. hee..
nak terjah.. ;)

Novelgurl said...

waa..adik2 ad blog gak

air halia ? err..yeww.~

Novelgurl said...

waa..adik2 ad blog gak

air halia ? err..yeww.~

H.J said...

adik beradik blogger la ni..haha

Miss Nadya said...

salam kak sunah...macam mana nak buat template macam akak ni yer??sudi ajar tak..tq..:)

nuruashia ♥ said...

sibling of bloggers ye?

Kancil 8349 said...

bestnya mereka...cantik gambar epal tu...ada tanda love lagi tu

Kalamhati said...

waah sakura dah mengorak kelopak..hehe nnt akak jenguk..

air halia?hehe sedaaaappp..err kalu bleh minum la..takpun beli halia muda..makan ngan nasi buat ulam..leh ilangkan angin gak

Iffah Afeefah said...

Adek ngn abg ipar ade blog

mls pomot jgk. Malu nk dbanding ngn blog sndri

ps: sgt2 xsdp

cik pulau said...

waahh..kelassss...
sume berblog..
cayalah.
makin meriah la skang..

FasiHaH SupiaN said...

jom terjah...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.