BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, September 25, 2011

Cici: Tido Tak Ingat Dunia


Try alih dia ke sana ke mari, tetap boleh tido tanpa rasa terganggu...

Kita pulak yang rasa terganggu nak beralih ke sana ke mari...erk!

Lagi gambar Cici Tido Tak Ingat Dunia kat SANAAAAA!


8 comments:

Iffah Afeefah said...

Nyenyk sgguh

umpama baby gemok keh3

JIJI YU said...

macam tuan die la tu

Panglima Muda said...

salam ziarah

miErah halim said...

boleh pinjam buat peluk tak kak sunah???

maszull said...

salam sunah...cici tido kat mana tu...heheheh...comeiii nyer die...:)

Muslimah Optimis said...

tuan dia tido camana pulak

Suhaili Sarif said...

org ckp kalau nk tgk cm mana tuan pet dia tido,tgk pet die tdo cmne.hehe





ok akak tipu :p

cik pulau said...

hamboiii..lena kemain...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.