BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 15, 2011

Dalam Perjalanan Mencari Cinta...

Searching for Love. by ~demonicxxchild on deviantART

"Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

Aku akan menyayangimu
Ku kan setia kepadamu
Ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu..."

- Pasha feat Adelia -

Dalam perjalanan mencari cinta...
Mungkin saja kita akan diduga...
Adakah kita pencinta yang setia...
Atau pencinta yang hanya bermain dengan kata-kata...

Jika bukan kita yang mendua...
Mungkin si dia yang kurang percaya...
Lantas hati yang satu mula bergelora...
Masih adakah sinar pada bahagia...?

Walau apapun yang datang dalam perjalanan cinta...

Moga disatukan dua jiwa...
Bersama-sama menjalin rasa...
Hingga ke akhir hayat yang ada...
Bercinta sampai syurga...

*****

Buat sahabat-sahabat yang baru sahaja mendirikan masjid...

Barakallahu lakuma wa baraka 'alaikuma wa jama'a bainakuma fi khair!


29 comments:

FasiHaH SupiaN said...

x lama lagi angah lak kan~

Muslimah Optimis said...

saya tak mau kawen...



















lagi.. uhuhu

Woofer Storm said...

dah baca ni rasa nak kawin je plak sis..hehee

suka lagu barak allah tu,,hehee

fRaMe+LenSeS said...

mendoakan kebahagiaan semua. :D

bila boss plak ni. :D

Si GaJus!!! said...

tertanya-tanya bila plak gerangan k.sunah.hihihi

anGah said...

wow... mcm nak tambah cawangan je.. boleh? huhu

AlongUsop said...

ehee...

belom mampu belom layak lagi nak buat masjid kak..

thnx... :)

Sunah Sakura said...

@anGah

erkkk..cawangan apekah?

SoLy SoLicious said...

berdoalah tuk dpt jodoh yg baik :))

JIJI YU said...

aku nak suru h ko wat entry ni..

IBU GEBU said...

setiap hari bercinta seolah baru semalam mendirikan rumahtangga... kubawa kasihmu hingga kesyurga

Suhaili Sarif said...

:)

lieynanilaz said...

hoho..nak bina masjid bukan mudah..

mcm ni lah said...

jom singgah ke blog sy ada pelbagai info2 terkini lg sengsasi,
antara info2 terhangat,
filem hantu bonceng kutip rm8 juta.
keputusan liga juara eropah,
kenyataan media jakim tentang serbuan di kilang biskut munchys,
dan pelbagai aneka info2 terkini lagi sengsasi yang ada,
jom terjah ramai2 ke blog sy

nuruashia ♥ said...

ehhh..sme2 laa kite berdoa agar mndpt jodoh sesuai hohoho3..

H.J said...

cinta dan cinta dan cinta..

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

terjiwang plak baca entri ni...hehehe

Entri terbaru Jom Buat Duit Dengan HeartBeat!

maszull said...

salam sakura...semoga mendapat jodoh yg baik yer...:)

Sis-Lin said...

Selamat Pengantin Baru :p

Niena Pengembara Ilahi said...

(=.=)




InsyaAllah

Niena Pengembara Ilahi said...

(=.=)




InsyaAllah

mas saari said...

semoga perjalanan itu bertemu cinta sejati!

Anum said...

ermmmmmmmmmm
x lama dah tue

Iffah Afeefah said...

Suka sgt lagu tu hurmm

Oh Oeya said...

As salam Sunah :)
Selamat Hari Raya..
Rindu taw!
Ketinggalan sungguh! Turn blog Sunah pulak akak skodeng..

Alaaa..alaaa..comeiii..pepagi jiwang :)

aimie amalina said...

akakkkkkkk!
cpt kaweeenn..kikiki

mcm ni lah said...

jom terjah ke blog saya,
ada pelbagai aneka info2 terkini yg ado,
tajuk hangat hari ini,
proton serah 8 kereta elektrik kpd kerajaan + gambar2 saga ev & exora reev,
sony lancar playstation vita,
hantu bonceng cecah kutipan rm8 juta,
kenyataan jakim berkenaan penyebaran sms palsu ttg biskut Munchys,
dan pelbagai info2 terkini dalam dan luar negara, jom ramai2 terjah ke blog saya.

DoodleLicious said...

mudah mudahan berkekalan lah hendaknya..amin

Cik Sara said...

mudah-mudahan bertemu Adam yang dijanjikanNYA..InsyaALLAH...

('o,')

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.