BLOG ENCIK SUAMI

Friday, September 9, 2011

Dia Sakit! Sangat-sangat Perlukan Bantuan Kamu!

"Adik Erieka Suhana Amarrusdee memerlukan sebanyak RM15,000.00 supaya dia dapat menjalani pembedahan kali kedua di Institut Jantung Negara (IJN) untuk menukar tiub baru di bahagian jantungnya.

Adik Erieka Suhana menderita jantung berlubang, dan pernah menjalani pembedahan ketika berumur setahun setengah untuk memasang tiub kerana berdepan masalah saluran darah sempit.

Buat perkara baik, jangan tangguh-tangguh. Sekiranya anda mahu membantu, bolehlah dihulurkan ke:
Akaun Bank Simpanan Nasional (0530041000031684) atas nama ibu adik Erieka Suhana, Kak Ezzatul Zurin Mohd Zain atau hubungi terus talian 012-344 3904."

Baca selanjutnya di SINI juga di Sinar Harian 6 September 2011.

P/S: Bulan Ramadhan memang da habis, tapi beramal sampai bila-bila pun boleh kan???


DAH LAMA GAK KAN TAK PROMOTE ENTRI BLOGGER??? JOM BACA NI!


15 comments:

BeloG MTT said...

Kesian nya diaaaa kan,kecik kecik kena lalui semua nie.. :(

sergeant keroro said...

betul, beramal itu dikira sampai bila-bila

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hulurkan bantuan tak kira bila...

efa nur said...

berat mata memandang, berat lagi bahu menanggung beban =_=

aimie amalina said...

kesian die..kecik lagi di duga cm tu... =(

Niena Pengembara Ilahi said...

kesian dia.. dugaan yg hebat buat keluarga dia dan dia sndiri.. kecik2 dh tanggung kesakitan cmni... Allah tdk zalim, ada hikmah smua tu

mcm ni lah said...

masyaallah sian nye,
info terkini dari blog saya.
cukai 6% perkhidmatan reload & simpack bermula 15 september ini,
pengguna prepaid bawa bersabar jom baca berita selanjut nya di blog sy.

mas saari said...

kesiannya..
moga dia tabah hadapi dugaan!

Luqeem™ said...

kat kosmo ada cerita tentang budak yang dua2 mata buta..uhu

Noraien said...

kecik2 lagi dah dapat ujian dari Allah..
moga dia tabah yea ! :D

FaKArePa!n said...

melabur untuk saham akhirat..

JIJI YU said...

smoga dia kuat dan dipinjam kekuatan

maszull said...

salam sakura...cian nyer die kecik2 dah mengalami sakit kronik begini...:)

Sis-Lin said...

Ya Allah kau sihatkan dan murahkan rezkinya...A-Minnn

ir prof dr alia rosli said...

cian dia =(

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.